Jak na Libimseti

Každý čtenář, který navštívil naše stránky, určitě zná jeden z fenoménů českého internetu. Domníváte se však, že tam lze najít opravdu vážný vztah?

Umíte to s Libimseti? 

Přiznám se, že jsem kdysi také míval profil na libimseti.cz. Pak jsem se ho zbavil, protože z toho nikdy žádný vztah nevzešel. Jen spousta zabitého času.

Libimseti a podobné weby již totiž dávno neslouží k seznamování. Ve skutečnosti jsou to spíše místa, kde si lidé snaží léčit své neúspěchy z civilního života. Kamarádi vás nudí? Založte si profil a chatujte se stovkami jiných lidí. Skvěle se vám tak zhorší komunikační dovednosti a vy si ve dvaceti uvědomíte, že sice máte plný list kamarádek, z nichž některé z nich jste klidně shlédnul ve spodním prádle, zažil jste mnoho internetových lásek, avšak ve skutečnosti jste se nikdy ani nelíbal. Bylo prokázáno, že lidé trávící veškerý volný čas chatováním a podobnými činnostmi na internetu, jsou ve skutečném životě téměř nepoužitelní.

Co nás svůdce však zajímá více, je fakt, že mít reálný vztah s vyhlídkami budoucna s dívkou z takového serveru je téměř nulová. Většina z nich si vytváří profil jen kvůli vlastní seberealizaci a ne kvůli seznamování. Sám jsem si to před několika lety vyzkoušel.

Po internetu vše klapalo, avšak jakmile jsme se setkali, bylo po iluzích. Po měsíci jsme to ukončili. Dnes vím, jak taková dívka komunikuje s kluky. Všem (klidně dvaceti klukům) píše, jak je miluje, že jim schází apod. S některými z těchto mužů se sejde, z menší částí se políbí a s minimem pak „chodí“. Avšak prakticky s nikým nemá vztah vyhlídky na budoucnost.

Problém těchto serverů spočívá už v tom, že veškeré informace si o sobě píše každý sám. Takže si dívka vysní svoji ideální podobu a píše, jak je úžasná. Pak se druhý podívá na její profil a řekne si, že to je ta pravá. Líbí se mu totiž její fotka s haldou makeupu a hodinovou prací ve photoshopu, líbí se mu komentáře, které jí dali další beznadějní lidé podobní jemu. Aby jí zaujal, tak si jí dá do přátel s úžasným popisem (aby jí mohli další beznadějné případy psát), ohodnotí její fotografie 10 a pošle jí vzkaz plný očekávání. Výsledek si snad doplníte sami.

Bohužel na první pohled nelze rozeznat lidi, kteří mají skutečný zájem seznámit se a lidi, kteří se přišli jenom bavit. Poznáte to teprve poté, co ve druhém či třetím vzkazu ženě navrhnete setkání. Pokud se bude vymlouvat či odmítne, neztrácejte čas a oslovte jinou.

Na podobných webech je ideální nepokoušet pouze jednu ženu. Těch, které se chtějí opravdu seznámit, je bohužel minimum, takže ideální je zkusit oslovit hned 20-30. Tak máte šanci, že alespoň jedna z nich bude mít zájem o skutečný vztah. Popisům ani fotografiím nevěřte, jsou velmi zavádějící. Vyhněte se dívkám s popisy typu: „Všichni jste moji miláčkové." Od nich můžete místo vztahu čekat zbytečně strávené hodiny.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora polohruby.vyberovy

    Škoda, že na tomhle serveru není možnost aplikovat elektronický podpis, protože pod tohle bych se podepsal hned!

    Je to něco přes rok, co jsem si na LST zrušil profil. Pokoušel jsem se tímhle způsobem najít si známost skoro dva roky a jsem rád, že jsem to nakonec vzdal. Má zkušenost je taková, že na tenhle server chodí čtyři typy lidí (nejenom žen):

    1.) Zoufalci, pro které je tohle poslední možnost (měl jsem tu čest se dvakrát osobně setkat, v jednom případě to rande nebylo vůbec špatný, ale nakonec se ukázalo, že jsem z toho vycouval v tu pravou chvíli): Tuhle sortu lidí na rande dostanete celkem snadno, při živém setkání se ale často nestačíte divit... :-)

    2.) Sexuální dobrodruzi: Osobně jsem tu čest neměl, ale i tak bych nedoporučoval, maximálně někomu, kdo spadá do stejný kategorie.

    3.) Ti co to berou jen jako zabíjení volného času: nemá cenu řešit

    4.) Ti co to myslí opravdu vážně: teoreticky ideální skupina, má to ale jeden háček. V 95% mají nadprůměrné nároky, které jsou pro ideální zájemce o ně nesplnitelné. Většinou dlouho nevydrží a svůj profil po měsíci až dvou ruší.

    Další věc je, že tenhle druh "zábavy" je hodně návykový. Dodnes nechápu, jak jsem mohl dokázat sedět u počítače do čtyř do rána a povídat si s náhledy fotek 50x70 pixelů... Je to opravdu návykový, než jsem s tím začal, tak jsem vůbec nevěřil historkám o závislosti na internetu.

    Ale jak už jsem psal v jednom komentáři k článku. Rozhodně to má i svoje pozitivní stránky. Hodně jsem se toho dozvěděl o opačnym pohlaví a objevil spoustu nových věcí. Nicméně... kontakt s živými lidmi ničím nenahradíš ;-)

    Reaguj na tento komentář
líbko...
 od autora emu

    Tak já profil na líbku zatim mám a rušit ho nechci, protože když už nic jiného, slouží mi to jako místo, kam odkážu člověka, se kterým se třeba poznám jinde a on chce vidět nějakou mou fotku a třeba se o mě i něco dozvědět.
    Nemyslím si, že by na líbko chodili jenom zoufalci, to určitě ne ! Ale spíš ti zoufalci jsou těmi, kdo se tam chtějí najít trvalý vztah. Seznámení v realitě má něco do sebe, je prostě nenahraditelné. Je ale také těžší. Proto ty méně schopné tolik láká možnost seznámení na netu. A už jsme u toho. Na netu se chtějí seznamovat ti, co jim to nejde ve skutečnosti. Ti schopní po tom netouží.

    Ale nelituju, že tam jsem. Člověk se ledascos dozví, získá poznatky, zkušenosti a tak. Takže já osobně říkám, profil na líbku proč ne, hodí se, ale pokud se chcete opravdu vážně seznamovat, lepší je to začít z očí do očí a teprve pokračování uskutečnit na netu.

    Reaguj na tento komentář
štěstí
 od autora kiki

    Tak to já jsem na seznamce štěstí. A našla jsem si tam kluka, s kterým jsem skoro půl roku. Nemám jinak možnost se seznamovat. U nás na vesnici nepřijdu do styku s moc lidma a v práci taky ne. Takže tohle jsem viděla jako jednu z mála možností. A to jsem se sešla s asi třiceti kluky, než jsem narazila na svého nynějšího partnera

    Reaguj na tento komentář
    Re: štěstí
     od autora RaShCZ

      Abych pravdu řekl, tak server, který zmiňuješ, považuji asi za nejlepší co se týče šance na vztah. Ale jak sama píšeš, i na něm je to velmi těžké.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora niki

    Někdy je potřeba vytrvat jako kiki. Jinak já mám zkušenosti s muži z jednoho nejmenovaného seznamovacího webu tyto:

    1) Dotyčný má úžasný profil, jak je skvělý, rád by tě na rukou nosil a ble ble ble. Na první přečtení slušný a seriózní pán. Jen mě zaskočilo, že mi hned začal tykat, aniž bychom se na tom nějak dohodli.[S04] Věkově i vzděláním dle jeho uvedených údajů bychom se k sobě hodili. Předběžně domluvena schůzka. Chtěl o mně něco vědět. Poté, co jsem mu napsala, že mám závazky, už se neozval. Asi se lekl.[S04] Upozorňuju však, že bylo domluveno nezávazné setkání, ne žádné vážné seznámení. Pokec u kafe!!! Zklamal mě.

    2) Druhý muž se mi zdál pohodář. Měl inzerát taky ve smyslu: Sejdeme se, uvidíme. Avšak v rubrice Vážné seznámení. Já byla pro, abychom se sešli a viděli, ale podotkla jsem, že si nejsem úplně jistá, jestli tato rubrika je pro mě. O dětech jsem se tentokrát raději nezmínila.[S04] A taky ticho po pěšině.

    3) Oklepala jsem se a vyrazila do dalšího, zatím posledního dobrodružství. Měla jsem období, kdy jsem chtěla a potřebovala poznávat muže, bavit se s nimi atd. Představa, že bychom se hned zavázali, mi neseděla. A o sex mi taky nešlo.[S04]
    Třetí pán se vychválil až do nebe. Všechno umí, úplně se vším ženám pomůže, i těm, co mají děti! Ozvala jsem se mu spíš z recese, co by jako za to bylo. Pár srandiček a najednou mi ten úžasný pán poslal ošklivý a sprostý e-mail. Zřejmě mu to umožnila anonymita, ale takovému člověku je lepší se zdaleka vyhnout!

    Nejdřív jsem si říkala, že ti muži o hodně přišli, když mě nechtěli ani vidět, natož poznat.[S04] Úplně se té možnosti vzdali! Asi jim (možná mužům obecně) stačí pár statistických údajů a zařídí se podle toho. Ale každý je přece osobnost a i já jsem zastáncem osobních kontaktů. No nic...
    Na druhou stranu jsem si oddechla, že k těmto setkáním nedošlo. Setřást blbce by bylo mnohem horší![S04]í[S04]![S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Semm

    Je to fakt, že dneska v době internetu se asi mladý lidi seznamují hůř v reálu, pokud nejsou zvyklí komunikovat s lidmi díky kroužkům na škole a dalším koníčkům později. Tam se s lidmi setkávají a vyprávějí si. Ale jinak, co občas vidím okolo, je ta skutečnost, že mladí kolegové a kolegyně na pokec nepřijdou, raději si píšou pořád s někým na nějakém webu nebo přes ICQ. A z jejich řeči vyplývá, že vlastně ani nikam nechodí a nemají kamarády, a když, tak ty z PC. Když je to v rozumné míře, tak to beru. I my starší se seznámíme a chvíli podrbeme po síti, ale pak spíše stojíme o osobní setkání, jsme už takoví. Dnešní mladí asi zase víc stojí o psaní a toužení po síti, ale do reálného vztahu z těchto "síťových avantýr" jde jen malé procento.
    Já se dnes a denně přesvědčuji o tom, že na netu o sobě hodně lidí lže, dělá se lepšími a nebo si to o sobě fakt myslí, protože jim to nemá kdo vyvrátit, když v reálu s nikým nekámoší, že.. Takže z mého hlediska - pokud to jde, je lepší se seznamovat v reálném světě, pokud ne, tak se seznámit přes net, ale pak se opravdu delší dobu poznávat v reálném světě. Jenže já jsem ta střední generace [S04], možná to vidím zkresleně a nejdu s dobou [S02]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Hexaoktan

    Souhlasím.. Na líbimseti mám profil přes rok a za tu dobu sem se sice bez problému sešel s 90% holek s kterýma sem si vážněji psal, ale tomu předcházelo oslovování dalších desítek, které ani neodpověděli. Následně po schůzkách z asi 10 holek byl vztah jen dvakrát a to zhruba měsíční..

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Archeopteryx

    Rovněž bych se připojil ke skeptickému názoru na internetové seznamky. S libimseti.cz osobně zkušenost nemám, ale před pár lety jsem to na popud jednoho kamaráda testoval na rande.cz . Až na absenci fotek u většiny profilů mi to přijde jako velice podobný systém. Zkušenosti mám spíš negativní, taky jsem nabyl dojmu, že na seznamky chodí spousta lidí co o skutečné seznamování nemají zájem a akorát tam dělají zmatek. Z těch co se skutečně seznamovat chtějí je zas drtivá většina různých problémových typů co mají potíže v reálu, takže žádný velký výběr. Holky to mají snazší, protože vzhledem k přetlaku kluků mají vždy dostatek zájemců a stačí se zaregistrovat a čekat na spoustu vzkazů a pak se bavit odepisováním a vybíráním nejlepšího kandidáta. Není divu, že seznamky chválí a příklady úspěšného seznámení uvádějí především holky. Pro kluka je to složitější, aby se někam dostal, musí oslovit desítky holek a když se konečně zadaří, často to dopadne jen jako výměna vzkazů vedoucí do ztracena, v lepším případě dojde po výměně fotek případně při osobním setkání ke zklamání. Brzo jsem dospěl k závěru, že tohle nikam nevede a že k úspěšnému a efektivnímu seznamování to chce jít do reálu. Netvrdím, že seznamka nemůže vyjít, vím o lidech kterým se přesto zadařilo. Když tyto informace ale kriticky zhodnotím, tak jde převážně o holky, o průměrné nijak atraktivní lidi bez nadměrných nároků, případně lidi intelektuálně založené, co si porozumí při dopisování a při reálném setkání už pro ně nejsou fyzické parametry tak podstatné. Tedy nic pro mně, pokud chci sehnat holku podle mých představ, tak to na seznamce s nejvyšší pravděpodobností nepůjde. Zkušenosti toho mého kamaráda taky nejsou povzbudivé. Snaží se takto intenzivně už pár let, ale dosud žádný úspěch (=uspokojivý vztah), jen spousta rande a pár jepičích vztahů. Holky s kterýma se scházel vesměs nic moc. Nepohledné a povahově případně jinak problémové. Nic mu tedy nezávidím a sám chci radši jít jinou cestou. Přesto bych internetové seznamování zcela nezatracoval. Určitá šance přeci jen vždycky je a když nic jiného, aspoň si nesmělí a nezkušení můžou trochu potrénovat komunikaci, než se na to vrhnou v reálu.

    Reaguj na tento komentář
IMHO
 od autora Kotja

    I kdyby nexistoval převlek
    , tak stejně sbalíte snadněji Wilmu Flintstonovou než slečnu na libimseti.
    20 - 30 je málo to spíše 200 - 300

    Reaguj na tento komentář
    Re: IMHO
     od autora RaShCZ

      To už podle mě trochu přeháníš. Při takovém množství bys už něvěděl, která dívka je která. Spíše je lepší omezit to do 100. Pak by sis už musel dělat poznámky, abys věděl, kdo je kdo. [S04]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: IMHO
       od autora Wizzo

        A víš že já si je třeba dělám? [S04] Kdysi dávno jsem byl strašně zamilovanej do jedné holky,jiskřilo to mezi náma hodně.Ovšem abych nevyšel z formy tak si vždycky tak nezávazně píšu s dalšíma,což se mi vymstilo,jelikož jsem své milované Gabče (ještě si pamatuju jméno, vzhled a jak nám spolu bylo dobře [S05] ) napsal něco ve smyslu : "Ahoj Jitko (nebo už nevím kdo) , ****** (oblbovací vata),******* (a pozvání na kalbu) [S04] Jistě asi tušíte jak to dopadlo [S05]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora vodafone(c)

    jako ono je to složitý, no.... já třeba už jsem tam pár zajímavých lidí potkal, ale skutečně jen pár... každá druhá tam má napsaný: jsem tak hnusná a u toho fotka, kde by mohla vyhrát Miss World, ale zase je tam plno zajímavých věcí. Je to už takový fenomén, že když se s někým seznámíš v realu, chceš už pak jeho "ajcko a libko"... diskuze taky nejsou od věci, protože skutečně se mezi pár jedinci najde někdo kdo i umí poradit, ale chat s webkou je tam vážně o ničem.... prostě nejlepší je vyrazit s bandou do ulic a bavit se bavit se bavit se [S03]

    Reaguj na tento komentář
líbko
 od autora vernon

    Řekl bych že ten kdo to napsal neměl na líbimseti moc úspěch[S04]Mám tam profil už 3 roky ne na seznamování ale měl jsem mladou která mne tam dotáhla prostě jsem pokecal a dokonce našel holku po rozchodu s kterou jsem pak přes rok žil ne chodil ne psal a bylo to docela v klidu nebyla ani zoufala ani nevím co.Je pravda že dneska už je to o ničem pač jsou tam polonahé 15 blbe jak pučtok erotických zkušeností hafo no prostě už to není pro normal dospělí ale spíš pro pubertáky co se potřebuji zviditelnit.

    Reaguj na tento komentář
laska cez interner
 od autora nanik

    Mne osobne nejaka laska sa nestala pretoze to bolo dos divne od skutocnosti.Ale moj kamos si tam najsiel holku s ktorou chody uz skoro 3 roky .Takze takove to libko neni od veci

    Reaguj na tento komentář
Lakavost internetu
 od autora Tom

    Lakavost internetu spociva predevsim ve skutecnosti, ze se na jednom miste (vase PC) setkavate s velkym mnozstvim lidi, ktere zajima to co vas.
    To je v realnem svete docela problem - pokud nezijete hiphopem, technem,... nebo obdobnym mainstreamem, jste outsider ktery si v beznem meste najde tak 2-3 lidi, se kterymi ma spolecne jedno tema, na vesnici je to rovnou na masli.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Lakavost internetu
     od autora RaShCZ

      Souhlas. Ale vidím i problém v samotných městech. Často si totiž zakládají profil celé party lidí, které se scházejí ve skutečnosti. Pak už je přestává bavit chodit venku a zavírají se dovnitř k počítači. Je docela zábavné sledovat, jak parta, která dříve neustále chodila venku, se teď sejde maximálně na chatu a píše si vzkazy, přestože bydlí třeba na stejném sídlišti.

      Reaguj na tento komentář
    Re: Lakavost internetu
     od autora 4xon

      no tak bohuzel musim souhlasit, ziju na vesnici a "jedu v" rock/metalu a airsoftu - souhlas je to na masli, asi reseni se jedine odstehovat :)

      Reaguj na tento komentář
bingo
 od autora Komisar

    Konečně na to někdo přišel:)

    Na líbku a na podobných serverech lze najít spiše sex než vztah, ten kdo hledá sex tak hurá na to:)není to vůbec těžké

    Pak je tam taky dost holek co si dělaj jen srandu a celkem dobře se baví tím co jim ti nadrženci píšou.

    jinak na jaké lidi tam lze narazit tu už někdo psal a celkem s tím z vlastní zkušenosti souhlasím.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nechápavec

    Přiznám se že se mi nestává že bych se tak ztotožnil jak s článkem tak s názory pod ním. V tomto případě však žasnu jak moc se mé zkušenosti shodují jak s autorem tak s diskutujícími a to vlastně se všemi.
    Jsem středního věku a s internetovým seznamováním jsem začal před třemi lety. Z desítek pokusů o navázání kontaktu vyšlo jen několik. S těma několika co jsem si důvěrně psal jsem se i většinou setkal ale pouze v jednom případě se toto setkání změnilo v něco víc. Úspěšnost seznamování na internetu je tedy u mě velmi nízká. Je zajímavé že v běžném životě jsem na tom mnohem lépe. Už se zde zmínil jeden fenomén a tím je existence lidí kterým chatování nahrazuje reálná vztah. Skutečně existuje a dívky s kterými jsem přišel do styku přes nějakou seznamku do ní téměř všechny patřily. Já blbec hledal pořád chybu u sebe ale chyba byla úplně někde jinde protože v reálu dnes zjišťuji že jsem v tomto směru mimořádně úspěšný. Momentálně jsem tedy virtuálního seznamování doslova přežraný ale byla to dobrá zkušenost protože jsem se tím naučil přirozeně komunikovat s ženami. Ztratil jsem ostych který se mě držel až do tak pozdních let. Je asi pochopitelné že si na dlouho na tento způsob seznamování nechám zajít chuť. Řekl jsem skutečně pouze nadlouho a ne nikdy protože v jednom případě internetový románek vyšel a byla to krása. Proměnil spoustu měsíců v naprostý ráj kdy jsem byl absolutně šťastný a to tak jak snad nikdy v životě.
    Internetové seznamování je tedy velmi nepravděpodobná loterie která obvykle nevyjde ale někdy vyjde a může to být výhra i se všemi bonusy.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora petr

    Ja tam zasadne nikoho neoslovuji a kdyz tam chodim denne 1x 2x tak na pul hodinky pak mivam tak 2 "rande" za mesic. Po peclivem vyberu.
    Nemam s tim problem ovsem v 90% to nic neznamena. Je prave strasne tezke odhadnout kdo si pridava a kdo ne.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Přidávají si téměř všichni. A kdo ne, ten upřímně řečeno není příliš normální. Tobě se zdá 90 % vyhozených šancí jako dobré číslo? Kdybys oslovoval holky na ulici, tak bys měl větší úspěchy za méně času. To je alespoŇ můj názor.

      Reaguj na tento komentář
heh
 od autora Jane

    no já se prostě nescházim s těma, co se mi nelíbí nebo co se po psaní prezentujou blbě.. což je 95%lidí

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Alfray

    Je pravdivé, že na ulici člověk, ihned pozná s kým má tu čest. Nemůžete se spolehnout jestli ta a ta fotografie je osoby, která se skrývá pod tímto nickem. Nicméně já tento server hojně využívám na pokec s přáteli a našel jsem zde i svojí nynější přítelkyni se kterou plánujeme dokonce společné bydlení, takže pokud se bojíte oslovit ženu na ulici, je to vhodný způsob jak si nacvičit základy komunikace s opačným pohlavím [S03]

    Reaguj na tento komentář
pitomost
 od autora tinka

    to je naprosta blbost tenhle článek..mam pocit ze ho napsal nejakej chudák kterymu to proste nevyslo a tak na to nadava..je videt ze to napsal chlap![S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re: pitomost
     od autora gin

      s necim v clanku se souhlasit da,asi tak jedna desetina...
      ale v necem naprosto souhlasim s komentarem nademnou ..je to o lidech, ktery si kdo vybere, a je to o tom, ze jaky si to udelas, takovy to mas..
      hledat vztah na netu...blbost,beznadejne,prvoplanove, odsouzeno k neuspechu (vyjimka potvrzuje pravidlo)
      hledat predevsim zabavu,pozdeji to rozvinout treba v lasku a sex_? realna sance na uspech

      kolikrat staci jen zmenit pristup a uhel pohledu, a ne hned nadavat na ostatni lidi a davat jim za vinu svou neschopnost seznamit se po netu ci kdekoliv..

      JA si svuj profil nevylepsuju a znam osobne 100 lidi kteri taky ne..vsem doporucuju mluvit predevsim sam za sebe
      spousta lidi nejdriv chatuje a pak po cca roce nebo ani ne konci a dou zas dale ..nebo chatu obetuji mnohem mene casu nez driv--normalni vyvoj sam to tak mam

      s Rashem souhlasim v tom ze na ulici je vetsi sance na uspech, ale souhlas i s nazorem ze kdo se stydi at klidne chatuje a mozna mu to doda vic odvahy k oslovovani, da se tam dobre nacvicit vselicos, ale nevim jestli je to chatem, nebo necim jinym, ze mam v poslednich letech vic odvahy, ale z me osobnosti mi to rozhodne neubralo nic mozna prave naopak, rozsiril sem si obzory a vytribil nazory
      clanek hodnotim jako poplasnou zpravu, a sireni poplasne zpravy je ... k nicemu. myslel sem ze tenhle server dava lidem rady k seznameni a ne je od nej odrazuje. clanek nenabizi zadne alternativni reseni, jen odrazuje zajemce --- to se me nelibi, je to negativisticke
      na druhou stranu je fakt, ze kdybych zil v CR, taky asi pudu radeji do hospody ci jinam na zabavu za ceskyma holkama, nez na chat..
      ale to mi nedava duvod na chat nadavat, navic jak lehce se stane ze se clovek opije a pak se nestaci divit s kym se to celou noc bavil??
      muzem byt radi, ze mame kazdy vlastni VOLBU zda chatovat ci ne.

      pri osobnim setkani pres chat prevazuje u me jedna zkusenost..holky byli bud zhruba stejne nebo jeste hezci nez na fotkach ..takze supr v tomdle taky problem nevidim, prekvapeny sem byl
      =======
      ale fakt je ze libimseti.cz je vubec divny chat, sam tam nechodim ani sem nezacal, neni to ten nejlepsi priklad protoze v cr to muze byt az tak treti volba po lide a xchatu
      pride mi ze na libimseti jdou hodne lidi upnuti na to seznameni, coz cely chat brzdi (prvoplanovost) a lidi mene komunikuji protoze sou ostraziti ....proto preferuju lide.cz, je to otevrenejsi, vic free server, ktery ma sice svy pravidla ,ale taky svy opravdovy uzivatele. staci si vybrat.muj nazor

      Reaguj na tento komentář
Našel
 od autora Minister

    Ahoj, já na LIBIMSETI našel životní lásku..[S07] Nic se od toho nečekal, chodil jsem se tam spíš bavit a hrát online hry, ale nakonec jsem tam našel holku, na kterou jsem čekal celý život. Tak hlavu vzhůru a trpělivost. Funguje to!! [S08]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora bad

    Ty si asi hodne socialni? Kdyz takhle moc resis obycejnou stranku.. Ja to libimseti pouzivam ke komunikaci s prateli a ne kazdej to hned potrebuje na to aby si nasel vaznej vztah protoze jeulpne neschopnej oslovit holku na ulici.. OMG[S01]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora gin

      tak to ses potom chudak, protoze svy pratele bys mel potkavat vsude jen ne na netu, jako to dela vetsina lidi ..[S08]..
      to uz me pride normalnejsi se tam seznamit s neznamou holkou a pak s ni travit cas mimo net jako to udelal Minister. pisu o tom serial, vyjde brzy [S03]
      asi k nemu pridam i rizika chatovani ..aby na konci serialu bylo všem jasno, ze jde o zpusob seznamovani " prijit = vybrat slečnu = poznat osobne" a ze kamarady by mel kazdy potkavat predesvsim osobne, protoze lidi co uz neumi ani vyjit na pivo s kamarady a chatuji i s tim kdo bydli ve vedlejsim baraku vubec neřeším .. [S03]

      Reaguj na tento komentář
re
 od autora pete

    Tak tady to rozhodně nefunguje už jenom proto tady pozvat ženskou to skoro nemožný už jemom pproto že má takových možnosti že pokud hledá najde vubec tady nechápu ženy že píšou že sou osamoceny bud si teda hraje jenom a nebo je tady z dlouhé chvíle.exit

    Reaguj na tento komentář
pro ty co to mysli se seznamovani vazne
 od autora mysak

    Hezky vecer.
    Souhlasim snad temer se vsim co pise autor clanku. Libimseti a hledani vztahu pres internet...to opravdu nejde dohromady. Nasel jsem novy webik, ktery je pry urcen pro lidi, kteri hledaji skutecny vztah. Tady nejsou odpiskani ani ti, kterym treba nejaky delsi vztah nevysel a jsou zase na zacatku a pritom jim je uz pres 30. Zkuste mrknout na laskajelaska .com

    Reaguj na tento komentář
    Re: pro ty co to mysli se seznamovani vazne
     od autora pepek námořník

      Pod to se podepisuji.Jsem téhož názoru jako myšák.Na líbku jsem měl taky účet.Web je graficky hezkej, ale obsahově už tolik ne.Taky jsem měl účet na rande.cz i s fotkama.Po zadání několika inzerátů jsem to vážně vzdal.Ono mít 5 let účet k seznámení a neseznámit se za tu dobu ani jednou je jaksi nanic.Na netu se prostě najít ideální partner nedá ať je to na jakýchkoliv stránkách a to i na placených seznamkách.Na lide.cz to jsou taky skoro samý zoufalci. Toť můj názor.Děkuji za slovo.[S03]

      Reaguj na tento komentář
Proč píše každý samá negativa?
 od autora History

    Mám pocit, že se tu "vypisují" jen Ti, kdo mají špatnou zkušenost. Já na seznamovacích profilech frčim už od 15let, kdy jsem poznala internet:))Na líbku jsem stále a mám tam i spolužáky a kamarádky...díky internetu jsem se setkala tak se 100 klukama a chlapama (někde mám ještě papír, ale myslím, že jsem zkončila u 75 a pak už me to nebavilo psát)Prostě to byl můj koníček...ne si zdlouhavě psát, ale po pár zajímavejch vzkazech a vzájemné domluvě se sejít...a tohle bylo v průběhu 10let....Díky těmto serverum jsem prožila pár románků, pár vztahů (od měsíčního po 7 letý v kterém jsem stále, stavíme barák a snažíme se o mimčo) a získala pár známých...kdy se opravdu tak jednou až dvakrát do roka sejdem a pokecáme... Je pravda že na tom určitě něco je....bylo zde hromada úchylů, nadrženejch starejch tatů od rodin,.....ale je to jen o Vás jak se k tomu postavíte a jak si to přeberete-možná to bylo štěstí možná má prozíravost, ale nestalo se mi, že bych se vysloveně zklamala nebo mi přišel někdo uplne jinej....jelikož jsem náročná a už mě to vybírání nebavilo napsala jsem před 7 lety na server Eva na Atlasu nebo kde to bylo co hledám(typu:min 185 cm-jelikož tolik měřím,IQ nad 120, věk 18-27) a přiložila koláž z pečlivě vybraných fotek....přišlo přes 700 odpovědí....a jelikož 50% z nich bylo typu: MYLUJU TE ikdyž mám 160cm nebo Ty krávo blbá nebo pozvánky do postele, tak mě to zase moc nebavilo....dala jsem druhou fotku z webkamery kde jsem vyplazovala jazyk a byla nenamalovana a neucesana a napsala: TAK TOHLE JE DRUHÁ FOTKA, KDO NAJDE TU PRVNÍ AŤ SE OZVE....přišlo několik odpovědí a mezi nimi: TAK JSEM TĚ NAŠEL..........trvalo to asi 4 měsíce než jsem ho přesvědčila a sešli jsme se...mezi tim jsme se již přes internet a webkameru sblížili natolik, že jsem si dala přihlášku za ním do Plzně na ZČU...a od prvního dne co jsem ho poznala jsem věděla, že kdyby se mě zeptal vezmeš si mě, tak řeknu ANO. A od té doby má pro mě heslo: LÁSKA PŘES INTERNET opravdu zvláštní kouzlo. A nejsem tolik nedůvěřivá k seznamovacím serverům...Ale jak zde bylo psáno, všechno má svoje...

    Reaguj na tento komentář
    Re: Proč píše každý samá negativa?
     od autora Archeopteryx

      Vysvětlení je prosté, toto je web pro kluky a negativní reakce pochází od nich zatímco ty jsi holka. Podrobněji např. viz. můj příspěvek v této diskuzi publikovaný před více než rokem.

      Reaguj na tento komentář
Lucce
 od autora defenger

    Ahoj, moc hezký přispěvěk, takové pohlazení na duši :-) A gratuluji k uspěchu i přeji hodně štestí. I já mám profil na seznamkách: Mám tam známé, spolužáky, scházíme se... Jen tu pravou,osudouvou jsem zatím nepotkal.

    Reaguj na tento komentář
klukům :)
 od autora History

    Archeopteryx: máš pravdu, Tvůj příspěvěk byl moc dlouhej a původně jsem ho nečetla [S05]...A snad neva, že se mi tenhle server líbí víc než ty servery plný blogů o kosmetice, sexu a vztazích...ty mi přijdou "blonďaté"[S08]....

    Defenger: Děkujiiii...Jakto že nenašel?! Teda je fakt, že doufám, že tu mračící se fotku co máš tady, nemáš i na těch seznamkách, jelikož už z fotky může něco vyzařovat!![S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: klukům :)
     od autora Archeopteryx

      Nikoho nevyhazuju :-) Pro kluky, protože ti na rozdíl od holek těžících z tradiční pasivní role potřebují rady podstatně více. Když to nějakou holku zajímá, prosím ať si taky počte. Prozrazení triků se nebojím :-) Pokud něco funguje, tak proti tomu nepomůže žádná obrana. I když si holka bude stokrát říkat že na tohle neskočí, díky podvědomým instinktům stejně podlehne.

      Reaguj na tento komentář
    Lucce
     od autora defenger

      tak toho jsem si nevšiml, že se na té fotce mračím. Ale na seznamce ji mám, naštěstí je jen jednou z mnoha...

      Reaguj na tento komentář