Zažila jste orgasmus ve spánku?

Bušící srdce, zrychlený dech, zpocené čelo a příjemný pocit v celém těle ihned po probuzení? Ano, troufám si říci, že erotické sny máme prostě každý. Ale proč o nich nemluvíme? Mnozí se za ně dokonce stydí nebo mají dokonce výčitky svědomí – nebojte se svých erotických snů!

Nebojte se erotických snů!

Tak jsem se dneska probudila a jediné, na co jsem mohla myslet, byl ten neskutečně sexy krasavec, který strávil celou noc v mé hlavě – a zároveň v mé posteli. Jaké bylo mé zklamání, když jsem se probudila a místo vedle mě zelo prázdnotou…. kam šel a kdy se zase vrátí?

Bohužel, je škoda, že na erotické sny si nemůžeme psát scénáře, jsou prostě příjemným zpestřením – a to nárazově.

Jsem snad úchylná?

Dámy, ruku na srdce – kterou z vás ještě tato otázka nenapadla po tom, co jste si uvědomily, co všechno jste v noci ve svém podvědomí byly všechno schopny udělat! Doufám, že každá víte, že takové myšlenky jsou naprosto zcestné – erotické sny jsou vždy jen odrazem toho, co se nám naše podvědomí snaží sdělit.

A ne zdaleka vždy erotické sny mají sexuální podtext! Jsou symbolem jakési touhy – ať už po duchovním spojení, tak po vyřešení vnitřního boje se sebou samým.

Výčitky svědomí?

Jednou se mi svěřila kamarádka, že poté, co měla erotický sen, vzbudila se a viděla vedle sebe spát svého přítele – krve by se v ní nedořezal! Okamžitě zrudla – a pokud by se její přítel probudil, tak se mu z první dobré přizná k nevěře.

Až tak mohou být erotické sny živé! Okamžitě měla výčitky svědomí, že v tom snu nefiguroval právě on, ale zrovna jejich soused! „Co si o tom myslíš?“ ptala se. „Je možné, že mi soused vnitřně imponuje a můj mozek mi to dává tímto způsobem najevo?“

Dámy, zůstaňte v klidu! Erotické sny se vám mohou zdát úplně o komkoli – klidně i o vaší tetě! Není to příklad žádné zvrhlosti, jde pouze o to, že se vám podvědomí snaží říci, že s tou osobou máte ještě něco nedořešeného a rády byste situaci mezi vámi dovedly do úspěšného konce ….

A to je v těchto snech často bráno opravdu doslova!

Erotické sny a orgasmus

Tak tohle není výsadou pouze mužů – i my ženy si občas užijeme noční orgasmus, a to nejčastěji v případě, že naše sexualita není zrovna ve své nejaktivnější fázi. Tělo si tak prostě jen řekne o to, co mu chybí a aktivně si to vezme.

Nemusíte z toho být překvapená nebo se dokonce něčeho leknout – noční orgasmus znamená, že jste sexuálně zdravá a všechno vím funguje na plné obrátky – akorát zrovna chybí ten chlap, no… o tom, jak ho najít se s vámi příště jistě podělím!

Tak příjemné snění přeji!

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora xena

    me se teda spis obcas zda o tom ze mam orgasmus ale nikdy jsem ho primo ve spanku nezazila realne.Jak je mozne toho dosahnout??

    Reaguj na tento komentář