Au, škrábeš

Mám pro vás radu. Když jdete k ženě, se kterou můžete byť teoreticky něco mít, oholte se. Já jsem na tento detail nedbal, když jsem šel ke své kamarádce, a málem se mi to krutě vymstilo.

Jak dokáže strniště pokazit svádění

Vousy jsou mrcha. Ve třinácti po nich toužíme a ve třiceti je nesnášíme. Pořád se holit, koho to baví? Osobně se holím ob den, takže druhý den odpoledne se moje tvář podobá šmirgl papíru. Nedávno jsem na to doplatil.

Zajel jsem tehdy za kamarádkou domů. Potřebovali jsme něco probrat, ale to bych nebyl já, abych nezkusil něco navíc. Nijak zvlášť jsem se nepřipravoval. Žádné dárečky, žádné extra vybrané oblečení, šel jsem prostě tak, jak chodím normálně.

Jen jsem se zapomněl oholit. A bohužel to bylo již den po holení odpoledne, kdy jsem pěkně škrábal.

Když jsem se s ní přivítal, šli jsme k ní do pokoje a povídali si o různých věcech. Ukazovala mi šaty, které si chce vzít na svatbu vzdálenému příbuznému. Řekl jsem jí, že bych ty šaty rád viděl na ní. Souhlasila, ale chtěla se jít převléknout jinam. To jsem samozřejmě nemohl dopustit. Přesvědčil jsem ji, ať se převlékne v pokoji se mnou, že se otočím. Svůj slib jsem sice splnil, ale než se stačila obléknout, už jsem jí zezadu hladil. Pak jsem jí rozepnul podprsenku, protože jsem chtěl na ní vidět ty šaty bez ní (tak jsem jí to řekl). Sundala si jí a oblékla si šaty.

„Hm, opravdu v nich máš docela malý prsa. Hlavně zepředu.“

„Viď. Já pořád nevím, zda pod to mám nosit podprsenku nebo ne.“

„Tak si jí zase nasaď a já se podívám.“

Chtěla si jí nasadit nějakým podivným ženským způsobem skrz rameno, ale řekl jsem jí, ať to udělá normálně. Když se k tomu neměla, trochu jsem jí ty šaty stáhl a hned to šlo. S podprsenkou to také vypadalo divně. Tak jsem řekl, ať se převlékne zpět, že uvidíme.

Poté, co se převlékla, jsem si sedl na její postel a řekl jsem, ať jde ke mně. Když tam byla, objal jsem si jí a jemně jí políbil. Byla trochu vyvedená z míry, ale nebránila se. Tak jsem ten polibek ještě párkrát zopakoval. Přisunula se ke mně a přitiskla se na mě. Jasný signál zájmu. Začal jsem jí líbat, když tu najednou:

„Au, škrábeš.“

„Sakra, já se neoholil.“

„Koukám.“

„Půjči mi svoji žiletku na nohy. Hned to napravím.“

Ani vtip nedokázal vrátit atmosféru zpět. Když jsem se jí opět pokusil políbit, ucukla. A sakra, co teď? Odvrátil jsem se od ní a začal jsem povídat o různých věcech. O zážitcích z posledních dnů, o filmech. Chtěl jsem jí zkrátka rozmluvit. Když se mi to podařilo, opět jsem se k ní přisunul a začal jí líbat. Některé holky se nechávají rády přerušit, zdá se jim to romantické.

Tentokráte jsem si ale dával pěkný pozor na to, abych ji neškrábal vousy. Viděl jsem, jak se mi postupně zcela podvoluje. Tak to má být, holka. Vše už dopadlo tak, jak mělo.

Akorát jsem objevil jedno velké překvapení, když jsem se jí dostal rukou pod kalhotky. Byla vyholená do hladka. Musela se holit těsně před mým příjezdem. Ta potvora předem počítala s tím, že se jí pokusím svést. Aby ne, když si mě zve domů, že? Když jsem se jí na to po akci zeptal, měla již nachystanou odpověď:

„Víš, já jsem se holila v podpaží a tak jsem to vzala při jednom. S tímhle jsem nepočítala.“

„A proč sis teda neoholila i nohy?“

„To už jsem nestihla.“

Logická odpověď. Až na to, že jsem k ní dorazil o půl hodiny později oproti plánu, o čemž jsem jí ale v době plánovaného setkání dal vědět. Když mi otevřela, nebyla mokrá. Dokonce měla suché i vlasy, které si podle svých slov rovněž myla.

Zdá se tedy, že tahle holka věděla, co ode mě čekat. A poučení pro všechny. Až si vás jakákoli žena pozve samotného domů, oholte se.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora ax

    Druhá možnost je se neholit, ale nechat si natolik dlouhé strniště, že to nijak výrazně neškrábe, a taky nehledat si kravky, co jim to tak děsně vadí.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Richie

      Strniste je sexy vec, ale kdyz to holt skrabe (at uz kdekoliv), atmosfera je ta tam.. Samozrejme pokud na sebe vasnive skocite a jste rozdovadeni jak zvirata, zenska ma v pazi, co mate na ksichte.. :D

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        Škrábe dvoudenní, když se to nechá narůst o trochu víc, tak už ne. Samozřejmě je třeba trochu dávat pozor, ale nijak výrazně. Výhodu to pak má i v tom, že se nemusíš denně holit, ale stačí jednou dvakrát týdně přejet zastřihovačem.

        Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Klára

      Ano,lze si takto ovšem najít především totální kravku,která bude pouze předstírat,že jí to nevadí,i když jí to vadit bude:-)Jen aby drahého nenaštvala a neztratila....


      PS Některé holky mají hodně citlivou pleť,zvláště kolem úst,tam stačí drobné poškrábání od vousů a pleť se jim tam poté podráždí a zčervená.
      Blbečkové,kteří i přesto nazvou takovou holku kravkou,si zaslouží nakopání do pr.dele:-)))

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora karel

        někteří pánové, když se velmi často holí, mají taky podráždení a zčervenání pleti, někdy zarůstající vousy.

        žena, která to přesto vyžaduje, si zaslouží co???

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Klára

          :-)))Zaslouží si dostat od něj 1000Kč na nákup vhodné pěny na holení a balzámu po holení:-) A kdyby to nezabralo,tak dotyčnému přemáznout hubu anestetickým krémem:-)))))

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora karel

            cituji tě, ve stejné situaci:
            - holka má kluka kopnout do p.dele,
            - kluk holce věnovat 1000 Kč

            upadla jsi odkud?

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora HS

              Neupadla, Klara timto naznacila, ze kdyz kluk si neni schopen koupit holici vybavu, tak ma dat penize holce, ktera mu ji koupi. I kdyz zde uvedena cena je prehnana.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora RaShCZ

                Souhlasím s tím, že chlap by neměl škrábat, pokud se chce s dotyčnou něco mít. Mám osobně docela štěstí na ženy s citlivou pletí, takže pokud se zanedbávám, jsou pak celý červený. [S04]

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                 od autora karel

                  taky jsem měl slečny s citlivou pletí, a protože já jsem rozervaný drsňák, řešily to mastičkou ony .........

                  alfa přece neustoupí, ale nechá slečnu, aby se přizpůsobila[S08]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                   od autora RaShCZ

                    Jak jsem tu už několikrát psal, nejsem alfa a nehodlám si na něj ani hrát. Nepřítahujou mě ani ženy zaměřené na alfy. Nicméně si myslím, a někteří ti to určitě potvrdí, že být alfa se nerovná být bezohledný. Něco jiného je vrozená či výchovou daná osobnostní charakteristika a hulvátství.

                    Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                 od autora stealth

                  ...naopak mám v okolí 2 ženské, ktoré patologicky priťahuje ľahké strnisko u mužov (samozrejme nie u všetkých), x-krát som to s nimi preberal a je im naprosto jedno či sú "potom" červené alebo nie... rozhodne to nie je zanedbanosť muža z ich pohľadu a v tomto duchu je asi chyba ospravedlňovať sa žene z orig. článku, ktorá si za 30 min. "nestihla" oholiť nohy (toto je omnoho vačšie faux-pas imho) čiže kolik třešní, tolik višní môj názor... [S03]

                  Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora Klára

              karel
              ty jsi asi upadl z k/K/arlova mostu,poněvadž vytrháváš citatce z kontextu,který je velmi důležitý. Přečti si znovu můj první komentář,kde píšu ve smyslu,že "Nakopat do pr.dele si zaslouží blbeček,který holku,které "vadí" podráždění vousy/má např. velmi citlivou pleť/,nazve "kravkou"".
              A fakt,že ženy obecně mají mnohem citlivější pokožku než muži,je taky snad znám. Bezohledné "alfa samce" ocení tak akorát jen opravdové krávy.
              HS
              Tak cena může být přemrštěná i nemusí,samozřejmě. Pěny a balzámy na holení,které vyloženě zabraňují podráždění a zarudnutí pokožky,mohou být poněkud dražší.
              Pokud mi z té tisícovky pár set zbyde,samozřejmě dotyčnému vrátím zpět :-)))

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora karel

                alfa - druhá věta je vtip, ale zase ses chytla

                btw - je to o domluvě, ne o tom, že ženská rozhodne a chlap se z toho podělá, jak bys to chtěla ty

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                 od autora Klára

                  ..:-)karel,zase ses nachytal..tvoje druhá věta o alfech potvrzovala akorát tu tvojí první/v tom samém komentáři/ :-)

                  btw - je to o domluvě, ne o tom, že chlap rozhodne a ženská se z toho podělá, jak bys to chtěl ty:-)

                  Navrhuju kompromis- NELÍBAT SE :-)

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                   od autora karel

                    ano, a když žena sama rozhodne, že se jí drsňák na strniště líbí a svojí tvář sama mastičkuje, mám jí to rozmlouvat?

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                     od autora Klára

                      Tak jestli se některým ženám OPRAVDU líbí,když se jim dráždí pokožka na obličeji až k zarudnutí,tak rozhodně nerozmlouvej:-)Je to o domluvě,že :-)
                      Mně se taky u některých typů mužů "na pohled" strniště líbí,vždyť sama jsem zvyklá na tmavovlasé typy,kterým vousy rostou velmi rychle,ale prostě na líbačku nechť se krasavec laskavě oholí:-)

                      Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora HS

            Ty asi nechodis do obchodu ze ne. Vyse uvedene vybaveni za 250. Za tech 1000 Kc si sezenes vybavu na holeni pro sebe i tveho frajera.

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora HS

            Co toho vyuzit jako vhodny darek napriklad k narozeninam ?

            Reaguj na tento komentář
fousy
 od autora numlock

    No jo jenže, když si nechám fousy tak dlouhé aby nešrábaly, vypadám jako krakonoš [S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: fousy
     od autora ax

      Krakonoš netřeba, stačí jako Chuck Norris [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora White

    Přijde mi, že ta dotyčná pomýšlela na cokoli jen ne na sex s autorem článku, pokud by to bylo naopak, rozhodně by několikadenní strniště nebylo překážkou. Tohle je pohádka pro, ten výraz jsem četl zde a moc se mi líbí:), "šestnáctiletý onany"[S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Mám takový pocit, že sis ten výraz vymyslel sám. [S04]

      Možná na sex nepomýšlela před mým příjezdem, ale až když jsem se do ní pustil. [S08]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora white

        Kdepak, toho onana sem tu čet:)

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          No však ano, ale četl jsi to ve svém vlastním příspěvku, pokud se nepletu. V poslední době jsem tu nezaregistroval nikoho jiného, kdo by si své komplexy vyléval na čtenářích či autorech webu... [S04]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora white

            čili pokud se kriticky vyjádřím k článku evidentně psaným skoropanicem tak mám komplex?[S04]

            Reaguj na tento komentář
            Bez nadpisu
             od autora RaShCZ

              Vyjadřoval ses k hodně článkům a zatím jsem od tebe neviděl žádný konstruktivní komentář. Většinou si v nich posiluješ své ego či útočíš na ostatní, což rozhodně nesvědčí o psychickém zdraví. [S03]

              EDIT: Po dohodě s majitelem webu tě mám upozornit, že za další útočné či zesměšňující příspěvky ti zablokujeme přístup (viz Pravidla diskuze).

              Reaguj na tento komentář
Zajímavé
 od autora Moon

    Rashi,

    četl jsem Tvoji spíše historku a musel jsem se tomu trochu zasmát. Jak tý holce mohlo vadit, že jsi nebyl oholen? Mim. kolik jí bylo?
    Zřejmě byla asi hodně na hygienu a depilaci.

    Hlavní je, že všechno dobře dopadlo [S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Zajímavé
     od autora HS

      Vzhledem k tomu, co tu o ni Rash napsal ( neoholene nohy ), rekl bych ze ne.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Zajímavé
       od autora RaShCZ

        Byla mladá a opravdu si na oholení potrpí. Ty nohy bych upřímně ani nepoznal, kdyby mi to neřekla. Žádné černé chloupky, nic drsnýho.

        Upřímně od ženy očevám, že bude upravená hlavně mezi nohama. Buď vyholená nebo jinak (proužek apod.).

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora HS

    Neoholene fousy, neoholene nohy, tak tady si Raschi nic nedluzite....

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Viz výše.

      Reaguj na tento komentář
Druhy kamarádek
 od autora neurotik-z-povolani

    Díky za zajímavý článek, Rashi. Moc se mi líbil tvůj přístup "to bych nebyl já, abych nezkusil něco navíc". A mám jeden dotaz: byla to kamarádka, na kterou jsi zkoušel něco už dříve a ona to nejprve odmítla s tím, že chce jen kamarádství? A nebo obecněji: zkoušíš to takhle vytrvale jen na kamarádky, které jsi odzačátku měl jen jako kamarádky nebo i na ty, kde jsi byl už odkázán do "friend zone"? Samozřejmě se ptám kvůli své situaci. Z celého článku totiž na mě dýchá sdělení: dívky nevědí co chtějí a i když si myslí, že něco chtějí, tak za jiné okolnosti, když se navodí jiná atmosféra, rozhodnou se úplně jinak. Mám načtené spousty informací zde i odjinud a neplánuju se na jednu dívku zafixovat a marně čekat roky, zda se uráčí rozmyslet. Ale proč to nepřiznat: jedna je mi hodně sympatická, přitahuje mě moc a podle mě by byla hloupost odmítnout nedávno nabízené kamarádství, když je to vlastně dobrá záminka se s ní do budoucna čas od času vídat a zkoušet "působit na ní" dále, zatímco se samozřejmě budu snažit i jinde...co myslíš?

    Reaguj na tento komentář
    Re: Druhy kamarádek
     od autora RaShCZ

      Tak to ti přesně neodpovím. Upřímně nejsem ten typ, který by si o svých sexuálních zážitcích vedl deník nebo je potřeboval nutně veřejně prezentovat. Proto i tento článek čekal přes rok na uveřejnění, přednost měla zajímavější díla. Pravděpodobně jsem na tuto kamarádku něco zkoušel i předtím, ale přímou výzvu k sexu jsem jí nikdy nedal (to nedělám). Se ženami, které mě přitahují, rád udržuji sexuální napětí (verbální i neverbální flirt), ale o sex se pokusím, až když se mi chce.

      Ta atmosféra na tebe dýchá správně. Nevím, kdo to řekl (že by Qark?), ale existuje prosté a pravdivé pořekadlo: "Nevzrušená žena sex nechce, vzrušená ano." Tedy žena se rozhoduje jinak, pokud je v klidu a pokud se do ní pustíš. Problém je, že pokud tě už jednou odmítne, dává si na tebe větší pozor.

      S tou tvoji kamarádkou fakt nevím, jak to mezi vámi přesně je, takže nemůžu konkrétně radit. Roky čekání ale nestojí za žádnou holku, takže ti radím dívat se jinde.

      Reaguj na tento komentář