Jiřiny

Na počátku byla zcela nevinná hra. Chodila jsem s velmi atraktivním hochem a v klubu na mě pokaždé okolní dívky vrhaly nenávistné pohledy. Jednou jsme se s panem krasavcem ale dostali do rozepře o důležitosti vzhledu či spíše „nevzhledu" partnera. Rozepře vyústila ve hru.

Do té doby jsme vždycky tancovali jenom spolu. Tentokrát jsme se dohodli, že půjdeme tancovat někam, kde nás neznají, budeme tam zcela odděleně a sbalíme co nejatraktivnějšího partnera. Potom že výsledky hry vyhodnotíme a v míru a pokoji diskusi ukončíme.

Svého hocha jsem ten večer opravdu nesledovala. Když hra, tak hra. Sama jsem se rozhlížela kolem a vyhlížela svou oběť. Líbilo se mi, že na každém stole byly ve váze dvě nebo tři jiřiny, ale oběť nikde. Všichni tancovali, jen u jednoho stolu seděl samotný chlapec pramálo atraktivního vzhledu. Jednou rukou držel vázu, ve které byla jiřina pouze jedna, a zrovna k ní přivoněl.

Bez veškerých vedlejších úmyslů jsem z vázy na svém stole vytáhla jeden květ a úplně přirozeně jsem šla k němu a řekla: 

„Dovolte, možná je té vaší smutno,“ a vsunula jsem tu svou jiřinu do jeho vázy. Zcela klidně na mě pohlédl a hezkým čistým hlasem poznamenal: „Nejen jiřinám bývá smutno. Nechcete se na chvilku posadit?“ Odehrávalo se to v době, kdy ostatní tancovali, a já přijala to pozvání docela s nelibostí, protože jsem stále hledala někoho atraktivního.

Začali jsme si vyprávět. On studoval posledním rokem filozofii, byl sečtělý a já u něho zůstala celý večer. Začal mi velice imponovat, měl zajímavé názory a spoustu vědomostí. Byl nenucený a skromný. Nejprve jsem se zamilovala do jeho duševna, potom se mi začal líbit i fyzicky. Můj bývalý krasavec se mi zpočátku smál, potom prosil, ale k dalšímu se už nedostal.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora ahoj

    Hele tak proč když se ti nejdřív vůbec nelíbil tak proč si za ním šla s to kytkou? [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora performer

      prostě byl na ráně a nevypadal nebezpečně :)

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Lula

    Podobnou diskuzi jsem vedla i se svým přítelem a shodou okolností jsem se chystali udělat to samé. Jít na neznámou diskotéku a "někoho sbalit". Po přečtení tohoto článku, ale měním názor a raději nebudu pokoušet štěstí.

    Reaguj na tento komentář