Jak to vidí holka (9) - Dobré přichází

Všechno zlé je k něčemu dobré, praví lidová poučka, kterou se snažím za všech okolností řídit. V posledních dnech jsem si prožila víc zlého než jindy za celý rok. Takže nyní mě čeká už jenom to dobré, že?

Od posledních událostí uplynulo pár týdnů. Situace ve třídě se pomalu uklidňovala. Když spolužáci zjistili, že jim Luboš sprostě lhal, začali si ho dobírat. Postupem času to pro něj nejspíše přestalo být únosné, a tak přestal chodit do školy. Zaslechla jsem něco o tom, že pomáhá někde na stavbě. Zajímalo by mě, zda mu dělníci ty jeho historky věří. Určitě mezi ně dokonale zapadne… Promiň za tu jízlivost, Luboši.

Já už jsem konečně začala být zase šťastná. Dokonce už zmizely i noční můry, které jsem po oné událostí mívala. Největší zásluhu na tom všem měl nesporně Petr.

Věnoval se mi každou chvilku a já si pomalu začínala uvědomovat, že mi na něm hodně záleží. Nebyla mezi námi ale žádná jiskra. Zkrátka to byl jen velmi dobrý kamarád. Ale říkala jsem si, že kdyby chtěl něco víc, nebránila bych se.

Jednoho dne, když jsme spolu byli opět v čajovně, se choval velmi nervózně. Viděla jsem na něm, jak sám se sebou bojuje. Téměř pořád jsme mlčeli, což bylo velmi neobvyklé. Rozhodla jsem se mu proto trochu pomoci.

„Víš, na co se mě dneska ptala Katka? Prý jestli spolu chodíme. Že jsme spolu nějak podezřele často na to, abychom byli jen kamarádi.“

„No, kluci také něco takového říkali.“

A zase mlčení. Bože! Připadala jsem si, jak ve špatném americkém filmu pro teenagery. Dobře, budu to muset zkusit jinak.

„Ty nemáš žádnou holku, že?“

„No, momentálně ne.“

„A chtěl bys mít?“ Ano, tahle otázka je příšerná. Nemusíte mi to říkat, vím to. Ale nic lepšího mě v tu chvíli nenapadlo.

„No, asi jo.“

„Já bych také chtěla mít kluka.“ A dost! Hra na huberťáky skončila!

Přisunula jsem se k němu a chytla si jeho ruku. Měl ji chudák pěkně upocenou. Asi jako kluk v tanečních při dámské volence (jednou jsem to zažila a děs – už vím, proč mají kluci nosit rukavice). Trochu jsem se k němu natočila a čekala na jeho polibek. Nic. Co si holka neudělá, to nemá. Vzala jsem si ho sama.

Trochu to s ním zamávalo, ale pak už se poddal. Na to, že působil neuvěřitelně nezkušeně, líbat uměl. Jen těch cavyků okolo mohlo být méně.

Tak pánové kritici, je to tady. Jsem zadaná…

Rozbor situace

Když je kluk najednou nervózní nebo se chová zkrátka jinak než obvykle, všechny holky vědí, že s ním něco je. Někdy je velmi lehké odhalit příčinu. To byl i tento případ. Protože mám Petra ráda, chtěla jsem mu pomoci se začátkem. Zbytek ale už nechám na něm.

Jak jsem již dříve naznačila, chci tento seriál ukončit. Proto se vámi, milí návštěvníci webu Svadeni.cz, pro tuto chvíli loučím. Určitě se někdy v budoucnosti opět ukážu. Jsem už takový nezmar. 

Rozbor situace (RaShCZ)

Dnes máme výjimečně dva rozbory, neboť bych rád upozornil na několik faktů, které Terry nezmínila. Všimněte si, že přestože na webu často radíme, že přes kamarádství nemá cenu jít ke vztahu, u Terry se tomu tak stalo. Dlužno dodat, že v tomto případě šlo o velmi krátké kamarádství (Petr je nový spolužák). Navíc, Terry sama uvádí, že o Petra v podstatě zájem nemá, pouze „by ho neodmítla.“ Pokud však Petr nevezme otěže vztahu pevně do svých rukou, dlouho jim to nevydrží.

Každopádně oběma přeji spokojený vztah. Těm, kteří si Terry oblíbili, vzkazuji, že její články budou i nadále vycházet ve stejné dny jako doposud. Už se ale nebudou zabývat jejím soukromým životem. Seriál „Jak to vidí holka“ končí, Terry zůstává.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Inner.Fire

    Neni tohle ,, Legenda o hodnem klukovi"?[S03]Pod tim by melo byt upozorneni, ze postavy i okolnosti mohou byt smyslene a taky ,,Zkousejte na vlastni nebezpeci". Ja byt Petrem, tak bych na Terry podal trestni oznameni za znasilneni.[S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Terry

      To měl být pokus o vtip?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Creator

        A docela dobry :-D

        Reaguj na tento komentář
Aspoň je vidět, že ne vždycky je to ztracený :)
 od autora Mamut

    Docela rád vidím, že to taky jde - vztah z kamarádství. Držim palce, ať to vyjde a doufám, že tu za čas neobjevím článek "Konec vztahu z kamarádství" [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Aspoň je vidět, že ne vždycky je to ztracený :)
     od autora Mamut

      Jom ještě jsem chtěl podotknout, že asi v tom případě bude nutná spolupráce té dívky..
      Není tu někdo, kdo by dokázal napsat článek o tom, jak převést kamarádku na přítelkyni (upgrade [S07])?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Aspoň je vidět, že ne vždycky je to ztracený :)
       od autora cc

        o ano, tohle by byla parada vedet

        Reaguj na tento komentář
    Re: Aspoň je vidět, že ne vždycky je to ztracený :)
     od autora cplx

      jde, ale jen za velmi omezenych podminek. terry nejakej ten vztah chtela nikdo lepsi po ruce nebyl.

      sama pise, ze nebyla jiskra - pokud by se objevil nekdo, kdo by ji zaujal, tak adios petr.

      terry, cenim si tveho nadhledu pri te upocene situaci.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Aspoň je vidět, že ne vždycky je to ztracený :)
       od autora Terry

        Děkuji Mamute a jurdo. Jsem ráda, že alespoň někoho těší, jak to se mnou dopadlo.

        Není to tak, že bych vyloženě chtěla vztah. Peťa tu prostě byl a choval se ke mně hezky, tak jsem mu dala tu šanci. Zkoušeli to kdejací frajírkové, ale to na mě prostě neplatí...

        Reaguj na tento komentář
Pěkná pohádka
 od autora lukaskral

    Už od toho předposledního článku jsem tušil, jak to asi dopadne. Naštěstí má autorka hodně velkou fantazii a ten závěr mě opravdu překvapil. U předchozího článku se rozpoutala diskuze nad tím, jak je to všechno přetažené za vlasy - myslel jsem si to také, protože na nějaký podobný průběh čekám již delší dobu. Podobné myšlenky se odehrávají u mě v hlavě jako ideál (protože pro to nic nemusím udělat a ve skutečnosti se tomu tak nemůže stát), který dopadne úplně stejně, jako dopadla tahle telenovela.

    Závěr: Kdyby bylo víc lidí jako Terry, nebylo by potřeba psát články typu "Jak překonat strach z oslovení", protože by všechno udělala za vás. Na druhou stranu může muž o takovou ženu ztratit zájem, protože si její přízeň nedokázal vybojovat (porazit sám sebe a svůj strach) a nevážil by si jí tolik, jako kdyby byl iniciativnější on.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Pěkná pohádka
     od autora Terry

      Proč přitažené za vlasy? Soudíš mě podle článků, které vycházejí jednou za čtrnáct dní. Aby to nebyly jen řeči okolo, musí to mít trochu spád. Tím pádem ale uniká spousta věcí. Kdybych měla víc prostoru, věděl bys, jak si mě Petr už dřív objímal atd. Prostě si myslím, že soudit něčí život na základě několika set slov jednou za dva týdny je dost nefér. Nevíš, co se mi během toho motalo hlavou, nevíš, co se vlastně stalo.

      Když se to takhle sepíše, tak to asi je přitažené za vlasy. Ale uvědom si, že já nežiju jenom dva dny v měsíci.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Taakze. Cely clanek mi prijde pritazeny za vlasy. Ne mirne, ale hodne. Mam vazne pochyby o jeho pravdivosti ...

    Jinak pokud jste si nevsimly, tak Terry s Petrem porad NECHODI. Chodit spolu znamena spat spolu. Muzete si 100x na zakladajici schuzi odhlasovat, ze je nyni mezi vami status chozeni, ale to nic nemeni na faktu, ze jste porad jen kamaradi.
    Nejvtipnejsi je, ze Terry se po tom vsem, co pro ni Petr udelal, kolik casu/penez s ni ztratil, porad dokazala dokopat jen k libani (ke kteremu Lubos dospel po 20 minutach s ni). A i k tomu doslo hlavne ze soucitu, ze chtela dokazat sama sobe a svetu, ze kamaradstvi je ta spravna cesta. V clanku pise, ze ted uz to necha na Petrovi. S pravdepodobnosti hranici s jistotou mohu rici, ze kdyby se s ni Petr zkusil vyspat, bude odmitnut.

    Jak jsem napsal do minule diskuse. Lubos vyhral na plne care. Pres kamaradstvi holku nesbalite v podstate nikdy. Tento pripad neni vyjimkou, nybrz dalsi demonstrativni ukazka toho, jak pres kamaradstvi cesta opravdu nevede ... [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora cplx

      souhlas

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Terry

      Přečti si komentář, který jsem napsala výše.

      Teď přímo k tobě: V tuto chvíli s Petrem CHODÍM. Pokud počítáš námahu + peníze jako vklad nutný k sexu, tak ti musím říct, že nejsem prostitutka. Nevyspím se s tím, kdo mi zaplatí nebo kdo si řekne. Chci hlavně důvěru a vztah. Ale to člověk vymetající nevěstince asi nepochopí, co?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Reaper

        Hele, ve svym komentari jsem nenapsal nic nez pravdu a ty si po me vystartovala zpusobem, kdy se jen marne snazis o urazky a nedokazes vyvratit nic, co jsem napsal. Dobre, odpovim ti v podobnem duchu.

        Ne, to, ze se spolu vodite za ruce, chodite do cajovny a obcas si date pusu a rikate tomu chozeni. Tak to tak NENI. I kdyz si to oba odhlasujete a vsem to budete tvrdit. Proste dokud spolu nesukate, tak spolu nechodite. Nevim o cem se hadas. Tak to proste vzdycky bylo, je a bude.

        Dale, ja zadne nevestince nevymetam. To jsi asi neco spatne pochopila. Co se tyce definic pojmu, tak prostitutka je zena, ktere zaplatite a dostanete presne to, co chcete - sex. Pak tu mame zenu, ktera za sebe nechava platit a nechava se zvat na ruzna mista, dokonce klukovi rekne, ze ted s nim jakoze chodi, ale sex neposkytne s oduvodnenim, ze neni prostitutka. Pravda. Neni to prostitutka, je to namyslena vychcana ku*va. Zazil jsem jich opravdu dost na to, abych vedel, ze takovou mam poslat do p****e okamzite po par vetach.
        Vim to, byl jsem presne takovy jako Petr, nez jsem pochopil, ze tudy cesta nevede. Nebudu ti vysvetlovat presne tu chvili, ale v jeden moment jsem si to uvedomil a rekl, ze od te chvile jedina vec, za kterou dam zene penize/darek/cokoli, bude sex. I kafe nebo caj si bude platit sama. A voila, funguje to. Vychcane zlatokopky filtruji se 100% ucinnosti.

        "Chci hlavně důvěru a vztah. "
        A ZASE LZES ! Pokud vim, tak Petr na tobe visi. Udelal by pro tebe prvni a posledni. Takze kdepak asi soudruzi z NDR udelali chybu, ze s tebou uz davno nespi ???

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Archeopteryx

          V hodnocení situace bych byl poněkud mírnější. Musí se vzít v úvahu věk hlavních aktérů, v takovém kontextu mi vše přijde celkem normální. Dneska si samozřejmě nedokážu představit že bych se měl měsíce či roky jen vodit za ruku, sem tam pusa apod. než by došlo na něco víc, ale před 10 a více roky v dobách na střední by mi to přišlo naprosto OK. Ne každý na to vlítne s prvním na koho natrefí a začne sex sotva v 15. Zejména inteligentnější lidi mají podle průzkumů tendenci začínat později protože si více uvědomují možná rizika.

          Co se týče definice chození, rovnítko mezi tím a sexem je dle mého názoru zjednodušení. Rozhodující je jak to berou ti dva. Pokud se cítí být partnery a ne kamarády, je to chození. Problém pouze pokud to každý z dvojice vnímá jinak, pokud to jeden bere pouze jako kamarádství pak skutečně nelze o chození mluvit. Když už se bere jako rozhodující měřítko sex, je třeba vzít v úvahu že sex není pouze soulož ale má poněkud více rovin a větší šíře projevů. I pouhé mazlení a líbaní už má sexuální podtext a mezi kamarády se neprovádí. Potom jsou třeba nestandartní případy lidí kteří z ideologických důvodů sex odkládají až po svatbě. Přesto spolu chodí protože ten sex tam mezi nimi je alespoň v nekoitálních projevech a potenciálně se počítá s něčím víc. Dále jsou třeba lidi co spolu žijou, příliš se nepřitahujou a netouží po sobě, ale protože chtějí rodinu tak spolu mají sex atd.

          Tím netvrdím že to tak je ideální, správné nebo dokonce podle mých představ. Sám v současné době vyznávám přístup podobný tvému, nicméně to neznamená že to ostatní lidi nemůžou mít nastavené jinak. Řada kluků zvláště těch mladších jsou docela romantičtí (hodní, naivní...) a i když mají samozřejmé sexuální potřeby, nedokážou vidět v holkách pouhé sexuální objekty pro své potěšení a víc než samotný sex cítí potřebu důvěrného vztahu. Problém pokud narazí na potvoru která je využije a odkopne, ale pokud najdou vhodný protějšek co to cítí podobně, můžou být oba spokojení. Nějaké velké city, romantika atd. říkám nic pro mně, ale když to někomu vyhovuje, proč ne...

          Vztah vzniklý bez velké fyzické přitažlivosti a náhlého vzplanutí zamilovanosti, započatý postupně a nenápadně či dokonce přímo z kamarádství zřejmě není až takový nesmysl a alespoň dle mého dojmu relativně častá věc. Někdy se stane, že jak se lidi poznají blíž, vzniknou sympatie a následně se probudí i přitažlivost. Jindy lidi třeba prostě berou realitu taková jaká je, každý nemá šanci najít ideálního partnera podle svých představ a když nechce strávit celý život hledáním, tak musí slevit a vzít zavděk někým kdo je po ruce. Opět každého věc. Já sice nechci vztah za každou cenu jen proto abych se sám nenudil, nehodlám se spokojit s ledajakou partnerkou jen proto aby nějaká byla, chci takovou co ji zajímá moje osobnost a ne obsah mojí peněženky či to že jsem pro ni jediný dostupný chlap, co chce sex se mnou proto že ji přitahuju jako chlap a ne že chce udržet vztah, dítě atd. Sám v tom mám jasno, ale řada lidí třeba ne, anebo to berou jinak. Proč jim něco vymouvat.

          No a nakonec, první vztahy v dospívání prostě přirozeně provází ostýchavost a nezkušenost, každý si tím musí projít, zkušenosti získat a poučit se do budoucích vztahů. Nějaké mentorování jak co má či nemá být nemá smysl.

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora cplx

          Reaper:
          souhlas, jenom jedna technicka otazka.

          jak vis, ze petr s terry nespi?

          terry v nejakem postu vysse odpovidala, ze s petrem CHODI.
          to se da interpretovat ruzne.

          -uz sem ti, ty blbecku, nekolikrat rikala, ze spolu chodime, takze fakt spolu CHODIME.
          -viz tvuj primer. my spolu sukame, tzn. CHODIME
          - ...

          jen by me zajimalo, kde beres tu jistotu, ze ti dva spolu nespi?

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Nora

      Že jste konkrétně Vy emočně oploštělý deprivant ještě neznamená, že jsou takoví všichni. Tak se, moc Vás prosím, neberte jako normu.

      Na střední škole je úplně normální, že spolu kluk a holka chodí, a přitom spolu nesouloží. Mají se rádi, půjčujou si knížky, vodí se spolu za ručičku, do kina, líbají se... a postupně se k tomu souložení dostanou. Nebo taky ne, rozejdou se a začnou chodit s někým jiným .

      Právě na tahle léta "malin nezralých" se strašně krásně vzpomíná, na to, jak člověk objevoval, učil se, zkoušel... Jsou to důležitá léta ve vývoji lidské psychiky, která by se neměla přeskakovat. A čím inteligentnější a komplikovanější osobnost člověk je, tím víc času potřebuje.

      Vám tohle chození a muchlování možná přijde jako promarněný čas, ale lidé, pro které není hlavním cílem vztahu druhého co nejdřív za co nejmenších nákladů přefiknout, to holt mají jinak.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Reaper

        Ale to jsem opet nebyl pochopen, koukam.
        Ja neberu SEBE jako normu. Ja beru chovani Terry jako takove to typicke vycurane chovani holek popsanych vyse (je fakt, ze je ji teprv 17, to ji castecne omlouva, ale nabeh ma opravdu solidni. Pozna se to hlavne z jejich nazoru z predeslych diskusi). Jedna jako druha, jako kdyby se rodily pres kopirak. Ty same reci, ty same vymluvy, proc sex ne, ale proc navstevy cajoven, restauraci, divadel, kin, plesu jo.
        Napisu to ve zkratce: Pokud holka odmita sex, znamena to, ze v tom lepsim pripade ma o tobe pochyby, nepripadas ji pritazlivy a doufa, ze se brzo objevi nekdo lepsi, s kterym by se milovat mohla. V tom horsim pripade z tebe dela jen blbecka, ktery ji ma sponzorovat a bavit nez se objevi nekdo jiny.

        "ale lidé, pro které není hlavním cílem vztahu druhého co nejdřív za co nejmenších nákladů přefiknout, to holt mají jinak."
        Tema lidma myslis urcity typ holek popsanych vyse, ze ? Nebo znas nejakeho kluka, po kterem holka chtela sex a on ji rekl, ze jeste ne, ze ji chce nejdriv jeste chvili poznavat a chodit s ni do kina ? Asi ne, vid ? Tak prosim nepausalizovat.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Tak teď se musím zapojit. Ano, Reapere, znám kluka, který odmítl sex s tím, že je na něj příliš brzy. Byl jsem to já sám v období mého dospívání. Vztah mi tehdy připad příliš "svatý" na to, aby byl sex tak brzy. I nyní bych to udělal, pokud bych chtěl trvalý vztah s holkou, která se na mě vrhne po první schůzce. Je to velmi výjimečný, ale nikoli nemožný případ.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora ax

            Dtto, nechtel jsem sem sice uz psat, ale kdyz jde Rash s kuzi na trh, neda mi to :)

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Básník

            Á, taťka se nám svěřil[S07] Souhlasím s RaShem, já jsem taky mohl mít sex v šestnácti, toužil jsem po tom, ale když došlo na lámání chleba, zjistil jsem, že nějak nejsem ve své kůži, že se na to ještě necítím...A vůbec nelituju toho, že jsem panictví ztratil až v pozdějším věku...Tehdy jsem byl už uvolněnější, víc jsem si to užil, měl jsem zralejší hodnotový žebříček. P.S. Ať žije Obama! Bravíčko a podobný časopisy dělají z osmnáctiletých pannen a paniců idioty, ale je to módní trend, já nevidím nic špatného na tom, když někdo ztratí panictví třeba až na vejšce, proč ne?

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora cc

              tak tak

              Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora Nora

          Ach jo... Fakt je tak těžké pochopit, že Tvoje - IMHO nezralé a povrchní - názory NEJSOU obecně platná fakta?

          Když holka v Terryině s nějakým klukem chodí, ale nespí, vůbec to nemusí znamenat, že jí připadá nepřitažlivý. Vím to, protože mi 16 taky bylo. I když jsem byla zamilovaná až po uši, nijak jsem netoužila s dotyčným spát. Toužila jsem, aby mě vzal za ruku, objal, abychom se líbali, koukali na měsíc, on mi říkal, jak mě miluje, jak jsem krásná a že pro něj jsem ta jediná na celém světě...

          Na tom není nic vyčuraného, to je normální vývoj. Za pár krátkých let se to výrazně změní :-)


          PS: Jak to mají pánové nemohu soudit. Ale tipuju, že takových, co na střední škole píšou básničky a sní o tom, že s nimi jejich milovaná půjde na zmrzlinu, bude celkem dost. Průměrný věk zahájení pohlavního života činí v ČR u mužů i u žen 18 let... a to je průměr, přičemž věk se zvedá přímo úměrně s inteligencí.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            Pokud neuvedu vyslovne jinak, vsechny me rady se tykaji holek/kluku 18+. Spokojena ?
            Jinak ja se pletu opravdu malokdy.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora RaShCZ

              ? Když všechny tvé názory jsou pro kluky a holky starší 18ti let, tak proč ses do Terry navážel? Té 18 není.

              Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora Nora

              V tom případě nechej Terry i Petra na pokoji, protože jim 18 ještě nebylo.

              PS: Ten výrok "ja se pletu opravdu malokdy" je roztomilý a vypovídá o Tobě víc než komenáře na desítky řádků.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora Reaper

                to Nora:
                Takze, nevim, co ti na mem vyroku o tom, ze se v tehle vecech pletu malokdy, pripada divne. Tak to proste je. Tento pripad NENI vyjimkou ( v ZADNEM smeru). Je to naopak modelova situace a ja jsem se v jejim rozboru nespletl.

                to RashCZ:
                Nechapu, proc myslis, ze sem se nejak navazel do Terry ? Kde ? Napsal jsem neco, co neni pravda ? Kde ? Ze jsem napsal, ze jeji chovani mi silne pripomina chovani jisteho typu holek, v tom vidis nejakou nepravdu/rozpor ? Nerikej mi, ze styl jejiho chovani si ty sam nevidel uz nekde jinde v bledemodre variaci. Neverim. Terry je 17, nemyslim si, ze to je ten vek, kdy se "chozeni" - zamilovanost, chces-li, vyjadruje drzenim za ruce pripadne pusou.
                Cetl si ty sam nazory Terry v predchozich diskusich ? "Na schuzku pujdu, ale at se hosik kouka predvest." a furu dalsich. Opravdu ti to nic nepripomina ? Neverim.
                Opravdu si myslis, ze se Terry za ten rok, co ji chybi do 18 nejak zasadne zmeni ? Fakt si to myslis ?

                Reaguj na tento komentář
                Reapere, nepřeháníš to trochu...?
                 od autora buddy

                  Tak jsem se po delší době kouknul tady na diskuze...
                  Reapere,tvé názory ve většině případů fungují a asi i předem to často odhaneš správně. Ale myslím,že ve spoustě případů reaguješ přehnaně kategoricky a současně podrážděně. Kromě RaShe jsme asi nikdo Terry ani kluky z jejích přízpěvků osobně nepoznali. Neznáme je,ani jsme u těch situací nikdo nebyl osobně. Proto asi jediné smysluplné je brát to tak,že Terry mluví pravdu a na to reagovat,i když se můžem plést a ve skutečnosti to mohlo být uplně jinak...

                  Takže předně...zásadní úskalí tvých názorů obecně je to,že bereš jako samozřejmý fakt,že naprosto jediná vazba mezi klukem a holkou je sex a že všichni to tak berou...NENÍ a NEBEROU to tak všichni. Vím,já tu představuju asi opačný extrém,ale o to nejde. Ano,tvé rady,i když někdy docela drsné,fungují a holky na to většinou (i když to nepřiznají) letí. Bohužel,ale taková je realita a ty se jí umíš přizpusobit. Fajn,proč né,není to nic špatného. Ovšem na to,aby mohl vzniknou nějaký vztah,je k tomu potřeba i spousta dalšího,co ty vůbec neuznáváš a na základě toho pak hodnotíš. Ano,přístup ve stylu Terry může,ale v žádném případě NEMUSÍ znamenat,že se jedná o vypočítavou mrchu,která chce z kluka tahat jen peníze. A ty se pak divíš,že na tebe Terry vyjede podrážděně???

                  Zeptám se narovinu...máš ty vůbec zájem o opravdový vztah s holkou? Tvůj styl "výměnného obchodu" tomu nenasvědčuje...to,že chození na procházky/do kina/do restaurace bereš jako platbu za to,že ti poskytne sex. Promiň,ale to mi přijde dost podobný tomu si jen kupovat prostitutku...je to jen levnější,na druhou stranu ale musíš tu holku zaujmout a přitahovat jí,což u prostitutky nemusíš.
                  Já tě nekritizuju,v pohodě,když to takhle bereš. Ale pochop,že takhle to prostě každý nebere. A už asi vůbec né romantikou poblázněná 17tiletá holka. A halvně...tenhle tvůj styl nemá povinnost automaticky každá holka akceptovat. To,že jí bereš na procházky a zaplatíš večeři neznamená, že ona má povinnost se s tebou vyspat...a když to neudělá,je zlatokopecká mrcha. Je jen na klukovi,kolik do toho chce investovat,když je riziko,že z toho nic mít nebude (pokud teda tím "něco" myslí jen sex).

                  A co mě trošku šokuje je to,jak pořád mluvíš o Lubošovi jako o vítězi...Vítězi???...vítěz čeho??? Ano,na začátku schůzky jeho sebevědomí na Terry zapůsobilo,uspěl...ale nevšiml sis,že to spojil s hraním si na romantika a ve skutečnosti je jen nadrženej blbeček? Nebo snad "vyhrál" tím,že se nevzdal,i když Terry dala jasně najevo,fyzicky,že nemá zájem? To tu můžem také psát rady,že když holka nechce,tak jí má kluk chytit za vlasy a odtáhnout někam za keř,kde si užije,jako v mladší době kamenný,ne?:o)

                  Opět...nevíme,jak to bylo opravdu. Ano,Terry reagovala asi moc afektovaně,ano,nešlo o znásilnění,ano,kluk to má někdy těžký...představy holek o ňoumovi a chlapákovy se někdy dost sbližují,někdy i překrývají. Ale ty okamžitě bereš holku jako svého protivníka, se kterým je třeba bojovat a porazit ho...

                  Nevím,neznám tě,asi se pletu a je to jen můj povrchní tip...ale přijde mi,že tě prostě někdy nějaká holka/holky podrazily a ty teď povžuješ všechny za vypočítavé mrchy. Nevím,já měl asi naopak zas štěstí na fakt skvělý holky a vždy jsem to pokazil sám...ale opravdu né všechny jsou takové. Několik fakt skvělých a férových znám...a určitě nejsem zas takový klikař,aby to byly ty jediné na světě...:o)

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Reapere, nepřeháníš to trochu...?
                   od autora Inner.Fire

                    Buddy, svadeni neni podle ,,nejakeho odhadu", ale o zkusenostech, jenz tobe ocividne chybi. Reaper tu prezentuje pravdu bez prikras, pokud chces misto rad poezii, muzes se obratit na Terry. Ano holky v nizsim veku uvazuji trochu jinak, ale i z toho, co jsme docetli do tedka neprimo priznava (holky to snad ani jinak neumi[S07]), ze Petr ji vlastne doopravdy nezaujal, a tak se postavil do role nahradnika, nez prijde nekdo, kdo se neboji holku sbalit. Terry nezname, tak nam nezbyva nez ji hodnotit, podle toho, co do tedka napsala a to Reaper ohodnotil vystizne.

                    ,,Takže předně...zásadní úskalí tvých názorů obecně je to,že bereš jako samozřejmý fakt,že naprosto jediná vazba mezi klukem a holkou je sex a že všichni to tak berou..."

                    Ve vztahu to nemusi brat vedome, tady pracuje podvedomi.Zjednodusene receno: za dane situace nechci s tebou spat=nepritahujes me=jsem s tebou z jineho duvodu(nemusi jit o jen o penize, ja obcas narazim na holky,ktere se snazi cloveka jednostrane psychicky vysavat).

                    ,,Ovšem na to,aby mohl vzniknou nějaký vztah,je k tomu potřeba i spousta dalšího,co ty vůbec neuznáváš a na základě toho pak hodnotíš"

                    To uz zalezi na individualnim pristupu mi tu resime princip fungovani. Navic to, ze rozumim, neznamena, ze neuznavam. Ano vsichni jsme si to urcite prosli, ze jsme narazili na manipulatorku, ale myslim, ze pokud jsme se z toho poucili,tak ji objektivne vzato muzem zpetne podekovat za ziskany nadhled(a nekdy nejen za ten[S03]). Pod mikroskopem vzato, jsou lidske vztahy jen chladna kalkulace. Pocinaje manipulaci, ktera ho udrzuje a stoji na jeho pocatku a moznosti sugesce vsech pocitu s tim souvisejicich konce.

                    ,,Tvůj styl "výměnného obchodu" tomu nenasvědčuje...to,že chození na procházky/do kina/do restaurace bereš jako platbu za to,že ti poskytne sex. Promiň,ale to mi přijde dost podobný tomu si jen kupovat prostitutku..."

                    Po precteni tvych prispevku, jsem dospel k nazoru, ze je potreba zopakovat: TOTO SCHEMA JE ZJEDNODUSENE. Navic, co rika, ze kluk ma za holku platit?

                    ,,Je jen na klukovi,kolik do toho chce investovat,když je riziko,že z toho nic mít nebude (pokud teda tím "něco" myslí jen sex)."

                    Prave proto, chce chlap, toho casu v rizikove lhute obetovat, co nejmene[S07]Uz cas s ni straveny je nejcennejsi investice, kterou ti nikdo nevrati a ty snad mas pravo vedet, jestli ji ho chces venovat jako kamaradce nebo ne. S kamaradkou prece nemas jednostranny vztah, ze ty ji jen davas a kdyz neco potrebujes, tak se na tebe vykasle,ne?

                    Pro me je jednoznacny vitez Lubos. Sice podle popisu ubozak, ale aspon nehral roli nahradnika a neztracel zbytecne cas, ktery mohl venovat jinde. Stejne si myslim, ze to Terry pribarvila, jako filmoveho zapornaka[S03].

                    Několik fakt skvělých a férových znám...a určitě nejsem zas takový klikař,aby to byly ty jediné na světě...:o)

                    A mel jsi s nima ,,opravdový vztah"?. Zadna holka neni skvela a ferova to jen nase mysl, si ji tak udela podle potreby. Hodne chlapu ma v hlave ideal holky a cas od casu si nejakou do tohohle ramecku zaradi a jakekoliv odchylky si nechce pripustit.Dale tu muze pracovat i nizke sebevedomi, coz mam dojem by mohl byt i tvuj pripad.

                    Asi je zbytecne nekomu, kdo po tolika radach stale chrli irelevantni a jakkykoliv argument postradajici pripevky, cokoliv vysvetlovat, jen chci, aby tahle diskuze nebyla jen cernobila.

                    Reaguj na tento komentář
                    Neměříš stejným metrem...
                     od autora buddy

                      No,tak nějak nevím,cos mi touhle odpovědí vlastně chtěl říct. Že se jedná o "irelevantní a jakýkoliv argument postrádající přízpěvek"? Ty asi patříš k těm lidem,co si někoho zaškatulkujou a pak už reagujou jen automaticky,ze setrvačnosti,žejo? Můj názor se ti nemusí líbit,můžes s ním nesouhlasit,sám uznávám že klidně může být i obecně špatný...ale napsal jsem tu jasný názor. Ty s ním nesouhlasíš...fajn,v pořádku...ale nic konkrétně jsi mi nevyvrátil. Reaper mi odpověděl,teď chápu,jak to asi myslel,takže v pořádku. Nicméně na tom,co jsem napsal,trvám.

                      Já tu v žádném případě Terry nehájím...neznám jí,klidně může být i horší,než tu o ní píšete[S08] Ale ani ničím jednoznačně nedokazuje,že je potvora,která využívá chlapy. Ten jste si jen udělali na základě dosavadních zkušeností...ano,já mám malé zkušenosti,ale tobě teď ty tvoje větší zkušenosti (které jsou jinak určitě potřebné,to je zase fakt) ovlivňují úsudek. To ukazuje i to,že píšeš,že žádná holka není férová...???...žádná??? No tak já takové poznal,takže aspoň v tom mám zkušenost bohatší:o)
                      Ono totiž taky jde o to,jaké si stanovíš nároky. Já sebe nepovažuju za dokonalýho,proto taky za férovou nepovažuju jen "dokonale férovou" holku. Pokud je pro tebe správná jen ta,která se hned posadí nazadek jen tě pozná a skáče,jak pískáš,tak pak máš to hodnocení dost přísné,no.

                      Schválně,zamysli se nad tím,jak je tu vlastně nespravedlivě posuzovanej Luboš a Terry...Luboš je prý "vítěz",protože se dokázal propracovat k polibku. Že nepředved žádné balící umění,pouze aroganci,přetvářku a větší sílu,to prý nevadí...fajn. Pokud bys měřil podle stejného metru,tak i v případě,že Terry by byla ta mrcha,která využívá chlapy...no tak by přece měla být také výtězka,ne?...dokázala by přetvářkou zlákat Petra,vyhrála nad ním...[S08] Nemám pravdu? Kde argumentuju špatně?...[S03]

                      Reaguj na tento komentář
                  Re: Reapere, nepřeháníš to trochu...?
                   od autora Reaper

                    "že naprosto jediná vazba mezi klukem a holkou je sex a že všichni to tak berou..."

                    Ale to neni prece pravda a nic takoveho netvrdim. Tvrdim, ze kde je (skutecny) vztah, tam je sex, kde sex neni, tomu se rika kamaradstvi. (uz to pisu asi po ste)


                    "...to,že chození na procházky/do kina/do restaurace bereš jako platbu za to,že ti poskytne sex. Promiň,ale to mi přijde dost podobný tomu si jen kupovat prostitutku..."

                    Ano, ja se v tomhle s tebou NIJAK nepru. 100% souhlasim. Ano, pokud zene musis poskytovat platbu za sex (je uplne jedno, zda to jsou primo penize, nebo ony zminene prochazky/kina/restaurace.atd.. ), muzeme dotycnou nazyvat prostitutkou. Idealni zena je ta, ktera po tobe nic takoveho nevyzaduje a sex nicim nepodminuje (ani penezi, ani casem, ani poctem schuzek, ani novymi botami, atd..) To je dokonala partnerka. Takovou jsem zatim poznal jen jednu (bohuzel asi si dokazes predstavit, jaky byl o ni zajem).
                    A pak je proste ta treti kategorie, ktera si necha "zaplatit" a nic neposkytne. Tem rikam ku*vy.

                    "To,že jí bereš na procházky a zaplatíš večeři neznamená, že ona má povinnost se s tebou vyspat...a když to neudělá,je zlatokopecká mrcha. Je jen na klukovi,kolik do toho chce investovat,když je riziko,že z toho nic mít nebude "
                    Opet souhlasim. Nepises nic, co by bylo jakkoli v rozporu s tim , co tvrdim. Samozrejme nikdo nikomu nezakazuje (ani nemuze) aby treba posilal penize do Nigerie, nebo aby holce, s kterou nic nebude, koupil treba nove auto. Je to ciste vec toho dotycneho. Ja radim a doporucuji, za holku cokoli zaplatit/koupit/pozvat az PO sexu. Driv je to podle me hazeni perel svinim. Ty ses treba zvykly zaplatit zednikum a rict jim, ze pokud se jim bude chtit, muzou ti udelat na baraku fasadu, ale vyzadovat to po nich nebudes. Ja platim, az kdyz je ta fasada hotova.


                    "A co mě trošku šokuje je to,jak pořád mluvíš o Lubošovi jako o vítězi...Vítězi???...vítěz čeho???"
                    Kdyz by sis precetl ten rozbor v kterem to tvrdim, tak bys to videl. Nemyslim, ze je treba to opakovat. Vsimni si, ze i uplne vylizany clovek, nadrzeny blbecek, jaks ho nazval ty, ktery neni schopny dodelat ani stredni skolu, se s Terry za 20 min propracoval k libani. Petrovi to trvalo x tydnu, x schuzek. A tam take skoncil. Porad ti pripada jako vitez Petr ?

                    "Ale ty okamžitě bereš holku jako svého protivníka, se kterým je třeba bojovat a porazit ho..."
                    NE, bojovani je prave to, co s holkou delat nemas. Ty mas k holce prijit jako vitez. Ne jako souper pro boj.

                    "a ty teď povžuješ všechny za vypočítavé mrchy."
                    Pletes se. Ne vsechny, ani omylem vsechny. I ja znam spoustu uzasnych holek. Jenze ja znam spoustu i tech "mene uzasnych". Takze vim, jake pouzivaji fraze, argumenty, proste znam jejich zpusob mysleni. Terry mi ho velice pripomina. To je cele.

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Reapere, nepřeháníš to trochu...?
                     od autora buddy

                      No fajn...já s tím,co teď píšeš,taky souhlasím:o) A jak jsem psal,já se ani nesnažil o to být s tebou v rozporu...vše,co píšeš holkám a o holkách může být pravda. Jen mi přijde škoda to sdělovat tak "bojovně". Já neberu holky obecně za nějaký svatý stvoření,já zas nejsem tak naivní[S08] Jen si nemyslím že to,že se nějaká nechová zrovna ideálně znamená,že je to zlá mrcha,která mi chce uškodit...vždyť i holka může být nezkušená,stydlivá a něco může zvorat prostě proto,že neví co je správný...

                      Já prostě považuju za šmejdy ty lidi,kteří udělají úmyslně,promyšleně,něco,čím mi chtějí ublížit. Když ale něco udělají "nezákeřně",tak je nemusím odsuzovat...prostě jen nejsou dokonalí...

                      Jináč...já jsem asi teda vlastně moc náročnej:o)...já to,co tu popisuješ jako vlastnosti "dokonalý partnerky",považuju za základ pro možnost nějakýho vztahu. Jasněže chci,aby se mnou byla holka proto,že je jí se mnou hezky celkově...né proto,že jí za sex budu čímkoliv platit...

                      P.S. Když už tu jsem,měl bych jen ještě dotaz...někdy se může hodit,i když bych to asi používal méně často,než ty:o)...Jak ty za holku "neplatíš"? Prostě třeba jdete do restaurace,tak zaplatíš jen za sebe?...a to je vše...nebo jí to natvrdo řekneš?
                      Já třeba u tý doktorky s tím problém neměl,ta sama od sebe to brala,že se střídáme...ale zas vidím,že jsem měl asi štěstí na nadprůměrně hodnou holku,to už mít příště nemusím...

                      Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Reapere, nepřeháníš to trochu...?
                     od autora Nora

                      Zajímavé. Nahoře jsem ti napsala, že když holka v Terryině věku s klukem nechce spát, nemusí to znamenat, že ji nepřitahuje. Může na ni být prostě příliš brzo. Reagoval jsi tím, že u mužů je to jinak (poněkud nesmyslně, protože jsem mluvila o holkách), ale několik zdejších chlapů ti potvrdilo, že i oni to měli podobně.

                      Koukám, že to jednoduše přehlížíš. Už zase vykládáš, že když holka s klukem nespí, jde jen o kamarádství. Že když jdou spolu na procházku, tak on si tím de facto zaplatil sex (= tolik proflákaného času a předstíraného zájmu, to je přece taky investice). A že se Luboš s Petrem dostali s Terry vlastně stejně daleko (= oba se s ní líbali. Že Terry Petrovi věří, kdežto Luboše se bojí, nehraje roli).

                      No nic, už jsem ti stejně asi věnovala víc času, než je rozumné.

                      Reaguj na tento komentář
Pohádka
 od autora Standa

    Jak už tady napsali mí předchůdci, vypadá celý ten příběh vypadá spíš jako pohádka. Kterak dobrý princ Petr nad zlým Lubošem zvítězil. Zlý Luboš nakonec končí na stavbě, zatímco princ Petr se drží s princeznou Terry za ruku, což je jako chození. Heh. [S07]

    Reaguj na tento komentář
Zpětná vazba
 od autora Básník

    Tak dámy a pánové, po týdnu jsem si zase najel na svadeni.cz a jako bych to tušil, je to tady! Opravdu jsem se měl vsadit-Terry je zadaná a to s nesmělým Petrem. Inu, pěkně se nám to "zvrhlo", tyhle články mi vždycky zvednou náladu (pozn. pro Gina-pouze náladu!). Mimochodem, chudák Gin, určitě proplakal tucet kapesníků, ale c´est la vie. Jediné, co mě překvapilo, byl počet dílů. Čekal jsem pěknou desítku, ale proč to natahovat a koneckonců devítka je jako z pohádky-za devatero horami a devatero řekami. Tak ti Terry přeju, ať je i ten tvůj vztah jako z pohádky[S03]
    Na metodách nezáleží, hlavní je výsledek. Jen s tím Lubošem ti moc nevěřím, i kdyby se z Alfa samce stala oběť šikanování, změnil by jen školu a určitě by se snažil dostudovat školu (min. rodiče by ho k tomu tlačili) a nešel by jako pako na stavbu. Ano, píšeš, že je to drb a tak to asi bude.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Zpětná vazba
     od autora Terry

      Tentokrát tě Básníku chválit nebudu. Gin nic neproplakal, ví o Petrovi už dávno.

      Pokud ti to nedošlo, tak Luboš je propadlík. Minulý rok do školy nechodil, tak si to letos šel zopakovat. Stejně nechodí. Jestli to je podle tebe tohle alfa samec, tak budu 100x radši s Petrem.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Zpětná vazba
       od autora Básník

        No jo, láska[S07] Jako o alfa samci o Lubošovi hovořili ostatní v diskuzích, jako že si dokázal užít a Petr ostrouhal atd. Myslel jsem, že Luboš přešel z jiné školy, ne, že propadl, asi jsem si ten článek špatně přečetl. Co se týče Gina, měl jsem dojem, že se tě pokouší sbalit. Jen z osobních zkušeností dodávám, že po mě takhle ostře zatím žádná holka nevyjela, chtěl bych to aspoň jednou zažít z druhé strany-já relativně pasivní, ona aktivní. Tiše bych si to užíval...Myslím, že bych si jí vážil stejně jako těžce dobývané slečny...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Zpětná vazba
         od autora RaShCZ

          Básníku, za tu prasárničku, kterou jsem smazal, bys zasloužil bann. Příště už ho dostaneš. Jinou přezdívkou nás neoblafneš. [S03]

          Co se týče toho, že Terry byla aktivnější než Petr, není to podle mě nic neobvyklého. Spousta mužů má takové zkušenosti.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Zpětná vazba
           od autora cplx

            ale no tak, prasarnicka od Basnika musela byt opravdu na urovni. skoda, ze na tak vysoke, ze si vyslouzila smazani a podminku pro jejiho autora.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Zpětná vazba
             od autora cplx

              a pak je tu samozrejme jeste jedna recnicka otazka:

              kdy se stane z prasarnicka Prasarnicka a kdy se stane z komentare Komentar?

              Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Zpětná vazba
           od autora Básník

            Dobrá, příště už budu sekat latinu...A moje slovo platí.

            Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora ax

    Tak nám končí seriál o dívčí naivitě, sladkým happy-endem tvořeným pohádkou o hodném hochovi, kterak ke štěstí přišel. Asi je dobře, že ten seriál končí, uměle jej prodlužovat už by stejně asi přineslo jen trapnost. I takto ve mě ale budí dojem, že to celé bylo buď notně přibarvené, a nebo pokud to má reálný základ, že je Terry dost ovlivněna tím, jak by to mělo dopadnout, a jedná podle toho (což je ještě horší - pro ni). Takové přání otcem myšlenky v praxi.

    Nevěřím tomu, že se zde objeví nějaké další pokračování. Už vůbec nejsem naivní, abych věřil, že tohle chození vydrží nějak dlouho, pokud z něj něco víc vůbec bude, tyhle školní lásky stejně mívají jepičí život. Ale autorka po těch dalších zkušenostech, co postupem času přijdou, už asi nebude mít chuť o tom psát. Takže to zřejmě opravdu skonší jako v pohádce - končí tím, jak se Honza s princeznou dali dohromady, ale o tom, jak jim soužití klape po nějaké době, natož po letech, už se (raději [S08] ) nedozvíte [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Terry

      Uměle prodložuvat... Už se to prodlužovalo. Původně měl seriál končit před tím Lubošem. Nechtěla jsem ten zážitek ani to po tom sepisovat. Ale RaSh řekl, že bych to měla nějak ukončit atd. Tak jsem nakonec sepsala pokračování. Teď už to ale muselo skončit. Sám vidíš, že se z toho stala pohádka. Kdybych popisovala svůj vztah s Petrem, byla by to strašná slaďárna.

      Proto jsme se dohodli, že to ukončíme. Dál budu psát jenom takový kravinky. Ale nevím, jak dlouho to budu dělat, moc mě to nebaví...

      A pokračování? Sama nevím. Nejvíc se bojím komentářů. Viditelně jsem vás už začala nudit...

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        Nechci ti radit, ale můj názor je, že působení na tomhle webu ti spíš škodí - myslím tobě osobně, vnitřně. Být tebou, zkusil bych spíš nějaký blog než tohle, když chceš psát.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Proč si myslíš, že to Terry škodí? Podle mě je to pro ni naopak výborný prostředek, jak se vyrovnat se svými problémy. Nicméně jsem jí na našem setkání nabízel možnost psát na blog, což odmítla se slovy, že tohle je větší legrace. [S03]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora ax

            Proč? Možná to zprvu vypadalo jako větší legrace, ale to by to jako tu legraci musela umět brát, což zjevně neumí. Postupem času je vidět vývoj, jak to žere a jak jí to žere. Vždyť si to projdi, od prvního příběhu po poslední. Já v tom vidím trochu vliv místních kydů o tom, jak by to správně mělo vypadat, jak co funguje či nefunguje, podle mě se to v ní odrazilo. I to nynější kamarádství-nekamarádství s Petrem mi přijde trochu jakoby vynucené vývojem, skoro bych i řekl natruc tomu všemu tady.

            Nemyslím, že by tohle byl výborný prostředek pro řešení jejích problémů, spíš bych řekl, že jedny problémy nahradila jinými, a dost možná i většími. Asi si do toho trochu naběhla sama, ale od toho, kdo jí k tomu psaní tady zlomil (či lehce zmanipuloval, chcete-li), to taky nebylo zrovna hezké, ji takto využít, slušně řečeno. A tento pocit mám už od prvního dílu, jen jsem byl zvědav, kam až to vygraduje.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora RaShCZ

              Nepřodával bych vývoji na webu větší váhu, než má. Pochybuji, že si Terry čte všechny komentáře. Dělá to maxilmálně zezačátku, což je vidět na jejích reakcích.

              Nicméně musím potvrdit, že v jejím uvažování nastal myšlenkový posun. To ale podle mě souvisí s tím, že to pro ní zkrátka bylo těžké. Myslím si, že kdyby měl seriál pokračování, Terry by měla tendence vrátit se do starých kolejí.

              A ohledně psaní - sama se přihlásila. Já jsem jí pouze dal na výběr z několika variant, o čem by mohla psát. Vybrala si tuhle.

              Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Básník

        Ahoj Terry, mě jsi určitě nudit nezačala... Co bys řekla tomu, kdybychom si založili nějaký vlastní web a prezentovali na něm nějaké sváděcí příběhy? Mohla bys tam psát, co bys chtěla...Akorát by bylo třeba sehnat nějakýho technickýho týpka, tyhle věci mi moc nejdou, přece jen jsem Básník. Vážím si RaShe, že založil a provozuje tuhle doménu, ale vadí mi, že zná mojí IT adresu. Jinak stále platí moje nabídka svadeni.cz, napsat desetidílný seriál na téma: Svádění na výletě. Toto téma tu zatím prezentováno nebylo... Ale chci stovku za článek[S08] Vycházel bych z vlastních zkušeností, samozřejmě jistou básnickou licenci bych si neodpustil... Kravinky ať píšou krávy, ale ty máš Terry na víc! Když uvážím, že ti je sedmnáct, tak z literárního hlediska (jinak tě neznám) jsi fakt dobrá...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Oprava, Básníku. Já to tady nezaložil, ani to tu neprovozuji. Jsem pouze šéfredaktor. I já mám svého šéfa a bůh to není. [S03]

          Nemusíš bát zneužití IP. Dokud se někde neobjeví nepořádek, nemám důvod je prověřovat.

          Co se týče seriálu, tak mi prosím zašli na e-mail rashcz@seznam.cz více informací. Co by mělo být obsahem seriálu atd. Odměny za články jsou samozřejmostí.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Básník

            Ale já bych asi nepřežil, kdyby se na mém výpisu z účtu objevila kolonka "svadeni.cz". Rodiče by si mohli myslet, že píšu pornopovídky[S09]

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora RaShCZ

              Sice mi uniká význam toho, proč ti rodiče kontrolují výpis z účtu, ale to je vedlejší. Nikdo neříká, že v platbách musí být uveden název webu. O tomhle bych se ale spíše pobavil soukromě. Pokud máš zájem, ozvi se mi.

              Reaguj na tento komentář
Jsem zmaten
 od autora rocky

    Tak teď nevím čemu věřit. Mám holce dělat vrbu ( viz Petr)nebo ne , abych měl u ní úspěch ??

    Reaguj na tento komentář
    Re: Jsem zmaten
     od autora RaShCZ

      Nedělej holce vrbu, opravdu to není cesta ke štěstí. Všimni si, že Terry k Petrovi stále nic necítí. Takže to není tak horké, jak to vypadá.

      Reaguj na tento komentář
Více než nepravděpodobný děj
 od autora muf

    Je mi líto, ale zkušenost mluví jasně. Tenhle příběh má děj, který statisticky vzato občas nastane, ale spíš jako "chyba měření" než že by to tak fungovalo. Holky nahlas říkají, že chtějí hodného gentlemana, který je vyslechne a bude mít opravdu rád, ale praxe je jiná. To věděl už Darwin. Vítězí nejsilnější samec, ten který si dokáže samici vybojovat. Funguje to tak mezi zvířaty a funguje to tak i mezi lidmi, ať si to připouští nebo ne.

    Přeji Terry, aby jí tenhle vztah vydržel, ale zároveň jsem skálopevně přesvědčen o tom, že pokud se ten kluk nezačne chovat víc sebejistě a rozhodně, začne to s ním Terry nudit a najde si někoho jiného. Kdysi jsem zažil podobný scénář a ten "vztah" trval sotva 3 měsíce. Našla si míň stydlivého kluka, který ji začal líbat na druhé schůzce, protože cituji "s ním je to takový vášnivý".

    Zároveň sobě přeju, aby Terry nebyla jedinou výjimkou, protože já jsem zatím žádnou holku, která by takhle reagovala a doopravdy jí záleželo na citech a respektu kluka k ní nepoznal. A je mi 23...

    Reaguj na tento komentář
hmmm
 od autora Rocky

    Abych to upřesnil. V diskuzích se dočítám nikdy nedělat vrbu ( šance na úspěch = chození , líbání , sex je nulová ) a teď tady čtu tohle.

    Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora klingon

      Nulova neni, jen je minimalni. Tento server je urcen pro poskytnuti rad a navodu jak sbalit zenu S CO NEJVETSI PRAVDEPODOBNOSTI. Vsimni si, jak balici radi pri prvnim nezajmu ze strany divky, dale se jiz nepokouset. Duraz je take kladen na pozorovani chovani zeny a odhadnuti, zda ma zajem nebo ne a podle toho s ni kontakt prerusit nebo ne. A v neposledni rade je tu duraz na tzv. alfa samectvi. Toto vsechno (pokud postupujes podle rad) vytvari jakysi filtr a zaroven sit. Do site chytas zeny a ty ,,nevyhovujici" jsou profiltrovavany pryc. Cele je to o tom, zvysit ti sanci na ziskani normalni zeny. Ale exituje tu i nemale procento zen a divek, na ktere tyto zpusoby baleni neplati. To jsou ty, ktere ti prochazi tim sitem. To jsou ty, na ktere alfa samectvi pusobi jako machrovani, jsou to ty, ktere ti cislo nedaji na potkani atd. Proste se jedna o mensinove zeny, ktere jsou urcitym zpusobem zvlastni a maji nastaveny jiny system hodnot. Zeny nelze zahrnout do jedne obecne kategorie ,,zeny", orazitkovat a napsat:,,chovaji se tak a tak."
      Pokud se budes drzet rad, ktere jsou poskytovane timto webem, urcite nejakou ulovis bez problemu. Pokud chces proste holku, tak to rozhodne nezkousej pres kamaradstvi. Petrovi to vyslo jen proto, ze Terry chtela. Nehlede na to, ze k nemu nic neciti, proste byl ve spravny cas na spravnem miste, nabidl rameno k vyplakani a jsou zeny, ktere oceni i tohle. Jenze Petruv pripad je kombinace stesti a zajmu ze strany Terry. Pokud chces cilene nekoho sbalit, musis na to jit uplne jinak. Petra v podstate sbalila Terry, a o tom tady ty navody vubec nejsou ze :) Je to proste nahoda, kdy ma holka zajem a opravdu kluka chce. To se ale stava velmi vyjimecne. Takze se drz navodu a ono o pujde :)

      Jinak, neymslim, ze by si Terry neco vymyslela. Ja byl na tom kdysi podobne jako Petr. Nesmely, bojacny.. ale slecne (nutno podotknout ze to byla ma prvni) jsem necim zaimponoval. Po pul roce mi ale utekla s desnym grazlem [S08] Takze co z toho plyne? Nebyt hodny, byt sebevedomy, drzy, ne vsak hajzl typu Lubos. Terry dala Petrovi sanci, ale jak uz tu bylo naznaceno, pokud pojede stejne jako dosud, dlouho to nepotrva. A dopadne jako ja, protoze holky chteji prubojne muze.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: hmmm
       od autora ax

        Když se to zkrátí a napíše bez obalu, tak je tento server především o radách pro blbce (kterých je většina), jak s co nejmenším úsilím sbalit slepici (kterých je také většina). Pro ostatní, kteří umí trochu používat hlavu a nejen hltat bez rozmyslu všechny nesmysly a věřit jim jen proto, že jsou na internetu, je tu dobře a hluboko schovaných pár cenných postřehů, ovšem jsou opravdu dobře schované a je jich opravdu jen pár.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: hmmm
         od autora Gee

          Všechny palce nahoru :)! Možná by to chtělo dát tenhle text do záhlaví webu, no offence.

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora dejv

    tery neměla zájem o petra, ale o vztah, vydrží jim to (kamarádství) do té doby, než se neukáže někdo jiný, pak bude petr vyměněn..

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gin

    Tak jo.
    Vazne ale ..jako terry, pomohl bych si sam , ale dik ze ses me zastala v komentari, bylo to od tebe hezky.

    Jako kapesniku bylo mnohem vic. Terry se hodne naplakala, kdyz sem ji rekl, ze se do cr nechystam, a tak si musi vystacit s Petrem ..nebo to bylo jinak? kdo si to ma pamatovat ...
    ale pokud ji to nechcete delat tezsi nez to je, uz ji se mnou nikdy nespojujte. je to od vas vuci ni nehezke.

    Joo a uz sem si te i sundal z plochy terry. Nastala zima a v tech plavkach by jsi mi tam umrzla. Takovou bych te mit nechtel, tak se do vanoc koukej pekne rozehrat a ty tvy hry ti jedine chvalim. Dobra praxe, kazdy nejak zacinal. [S03]

    nechapu co proti tobe maj. Asi je jeste nikdy nepolibila muza a chcou to misto toho dostat od tebe.. jenze jako muza je muza a terry je terry...takze opet nic[S08]
    good night vsem bez rozdilu

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Básník

      Gine, gine, já ti taky moc nevěřím....

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora gin

        to me ale ohromne mrzi, opravdu.
        terry, podej dalsi kapesnik, rychleeeeee, nez se nam to narodi, jeste jich stihneme posmrkat tucty a Basnik nam aspon bude dale psat eposy a drzet se hesla Podle sebe soudim tebe, paklize se vyhne tomu, co jsme si bohuzel nikdy neprecetli , a proc sme to necetli, to vi jen on sam ..

        i think that sthing was not a'right
        [S03]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora gin

          sorry chyba, basnik a ne Basnik, ja pisu vsechny prezdivky s malym a jakoby to nebylo jedno, alfons, basnik, nepride vam to vsechno uplne stejne?? [S03]

          Reaguj na tento komentář
"pockame a uvidime"
 od autora cooper

    a ja ja jaj liceni uz nam skoncilo, to me mrzi, clanky se mi fakt libily,
    ten vyvoj jakym to smerovalo, doufal jsem, ze bude pokracovat, ne ze bych terry nepral stesti, proste se mi to krasne cetlo,
    zajimave, jak terry okouzlovali ti drzi a odvazni, ktery nakonec odmitla, protoze byli "hodni" (hrali si na nekoho jinyho), a voila ona si jednoho hodnyho odchytla_:/
    vlastne prave proto doufam, ze az petana necha, tak bude pokracovat se psanim nebo by mi mohla aspon vzdy poslat nejakej takovej pribeh na mail, abych mel pred spanim co cist,
    pro me je to jako "pohadka" v dobrym slova smyslu, jinak je to spis "tragiromantika"

    Reaguj na tento komentář
Shrnutí
 od autora Lvíče

    Nečetl jsem zdaleka všechny komentáře, takže se omlouvám předem, pokud budu opakovat něco, co už tu někdo zmínil. Taky budu vycházet z předpokladu, že článek není smyšlený.

    Terry s Petrem může mít klidně vztah, definice vztahu je individuální a není vůbec podstatná. Podstatné je, že zájem o Petra je pod nulou ("...že mi na něm hodně záleží. Nebyla mezi námi ale žádná jiskra. Zkrátka to byl jen velmi dobrý kamarád." - naprosto trefná definice kamaráda, kluka, o kterého je zájem pod nulou). Proč s ním tedy je? Chce vztah, nechce být sama, je jí ho líto - kombinace několika faktorů. Bohužel (pro hodné chlapce) Petr je jen nouzovka a jakmile se najde někdo lepší, okamžitě jde Petr do háje (nepochybuji, že se to neobejde bez slz, výčitek svědomí apod., ale to není vůbec důležité, rozhoduje vždy výsledek).

    Terezin pseudo-argument, že s Petrem má skutečně vztah, protože frajírci ji neberou, je stejně absurdní a mimo, jako když napíšu, že jsem se svojí současnou přítelkyní z lítosti, ale skutečně o ni mám zájem, protože s prostitutkou bych nechodil.

    Pro ty mladší a nezkušenější ještě jedno vysvětlení - Reaperovo vyhodnocení investic a zisků je naprosto přesné. Nicméně není to argument, proč se chovat jako křivák (macho/Luboš). Pouze pravdivě a realisticky upozorňuje, že mezi variantami hodný kamarád vs macho vítězí macho. Pořád ale existuje typ gentleman (sebejistý, sebevědomý, rozumný, slušně se chovající), který se nechová jako bábovka a hodný chlapec (Petr), ale ani jako primitiv (Luboš). Tento typ má ještě nižší náklady a ještě vyšší zisky :)

    Reaguj na tento komentář
;)
 od autora bebo

    Happy end [S03]

    Reaguj na tento komentář