Konec zapáchajících nohou

Také se vám stává, že si vyzujete nohy z bot a najednou ucítíte velmi nepříjemný zápach? Člověk si pak nemůže ani ulevit a vyzout se ve vlaku či někde u stolu. Mohou za to bakterie, které se na noze hromadí během dne. Ponožky Nanosilver, které vám chci v tomto článku představit, řeší problém zapáchajících nohou jednou pro vždy. Jednoduše nesmrdíte.

Jak se zbavit zápachu nohou

Ponožky Nanosilver vypadají jako normální ponožky. Jejich hlavní odlišností oproti normálním ponožkám jsou stříbrná vlákna, která pohlcují bakterie. Stříbrná vlákna nejsou vidět, ale jejich účinky rozhodně postřehnete. Můžete se v ponožce zpotit, můžete s ní chodit po horách, a když se vyzujete, zápach z nohou zkrátka neucítíte.

Nanosilver existují v několika provedeních. Osobně jsem vyzkoušel společenské ponožky, které jsem podrobil zátěžovému testu. Vzal jsem si je na koncert rockové kapely. Dvě hodiny cesty, tři hodiny plné skákání a skandování. Ke konci bylo všechno mé prádlo naprosto propocené, včetně ponožek. Nicméně zápach žádný.

Druhý den test ponožek neplánovaně pokračoval.

Zapomněl jsem si totiž přibalit ponožky na cestu, musel jsem tedy zvládnout další dvě hodiny ve vlaku s Nanosilver z minulého dne. Upřímně přiznávám, že ponožky byly nasáklé solí z potu, a bylo to na nich trochu vidět. Nicméně, i když jsem si ve vlaku vyndal nohy z bot a položil je na protější sedačku, žádný zápach jsem necítil.

Když jsem dorazil domů a ponožky si sundal, napadlo mne čichnout si k nim. Cítil jsem pouze jemný odér jakoby z látky. Po zápachu z nohou ani vidu. Ponožky tedy ode mne dostávají jedničku s hvězdičkou, v praxi se naprosto osvědčily.

Nanosilver se nosí stejně jako běžné ponožky. Nepotřebujete na ně žádný sprej ani jiné příslušenství. Stejně tak se perou jako běžné ponožky, pouze výrobce nedoporučuje používat aviváž.

Nanosilver se vyrábí v několika variantách a barvách. K dispozici jsou sportovní ponožky, společenské, kotníkové či zdravotní. Osobně mě výběr ponožek příliš nezajímá, takže si vystačím s několika páry společenských a sportovních. Ponožky seženete v bílé, šedé a černé barvě. Každou variantu samozřejmě seženete v různých velikostech.

Kromě odstranění zápachu mají ponožky Nanosilver další pozitivní účinky:

- podporují oběh krve dolních končetin

- podporují léčení plísňových onemocnění a jejich předcházení

- nevyvolávají podráždění či svědění

- urychlují hojení ran

Ponožky vřele doporučujeme používat do pracovní obuvi, při sportu, při delším stání, na služebních cestách či obchodních jednáních či kdekoli jinde, kde se předpokládá vyzouvání nebo program náročný na nohy. Zvláště doporučujeme Nanosilver u nohou se sklonem k mykózám.

S ponožkami Nanosilver už opravdu nepotřebujete deodorant na nohy.  

Zaujala vás nabídka ponožek Nanosilver? Klikněte na tento text.

Chcete se dozvědět více o tom, jak ponožky fungují? Klikněte na tuto větu a uvidíte.

Komentáře

Reklama
 od autora HS

    Nemuzu si pomoci, ale tento clanek na me pusobi jako cista reklama. Skoda, ze tady nevarujete ctenare predem, jak to delaji ostatni weby.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Reklama
     od autora RaShCZ

      Toto je recenze, nikoli reklama. Rozdíl je v tom, že reklamu nám někdo zašle a poskytne nám za ni peníze. To pak uveřejníme jako "PR článek". Tento článek a jemu podobné jsou recenze na zboží ze shopu. Určitou věc někomu zdarma poskytneme a on napíše svůj názor. Když je negativní, tak ho neuveřejníme a zboží vyřadíme z nabídky, když je pozitivní nebo neutrální, tak jej uveřejníme.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Reklama
       od autora AdamXY

        a cena je jaka? je stejna jako pri normalnich ponozkach?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Reklama
         od autora RaShCZ

          Viz shop.

          Reaguj na tento komentář
    Re: Reklama
     od autora tOpi

      boze muj nenadavej zas na reklamu!
      Pro hodne lidi dost zajimavej clanek a uzitecna vec do zivota.
      Nechapu proc lidi breci, kdyz tady vidi reklamu, tak si to necti, neklikej na to :-D hodne lame :X

      Reaguj na tento komentář
Zase komerce...
 od autora B

    Nevím, nevím, ale poslední dobou se tu neobjevilo nic zajímavého a že jsem byl váš velký fanda[S08]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Zase komerce...
     od autora RaShCZ

      A co je podle tebe zajímavý článek?

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora hornais

    Dobrý den.

    Žádná reklama, ale pravda!!!

    Ať je váš názor na tento článek jakýkoliv, ponožky s obsahem stříbra opravdu fungují !!!

    Zápach nohou vadil i mně osobně a proto jsem se rozhodl pro zkoušku.
    Měl jsem je na nohách cca 24 hodin(hodně jsem pracoval i přez noc, a opravdu žádný zápach.Myslím že si jich seženu více [S04]

    Reaguj na tento komentář