Testování We wibe 2

Konečně vám můžeme představit pomůcku, která dovede na vrchol skutečně každou ženu. Je malá, je zahnutá, stimuluje vás i ženu najednou a hned na několika místech. Představujeme vám We-Vibe 2, skvělého pomocníka bez kompromisů.

Jak udělat každou ženu

Nalézt v dnešní době produkt, který by splňoval to, co od něj čekáte, je velmi obtížné. U erotických pomůcek je to ještě horší, častokrát jste zklamaní, za co jste vyhodili své peníze. Po měsíčním testování We-Vibe 2 musím s jistotou říci, že u tohoto produktu se vám to nestane. Konečně je tu přístroj, s jehož pomocí uspokojíte každou ženu!

Popis

We-Vibe 2 je poměrně malý přístroj (roztažený na délku má 8,5cm), který by se dal označit jako dvoumotorový zahnutý vibrátor s několika programy určený ke stimulaci klitorisu, G-bodu a penisu zároveň. Prodává se v různých barevných provedeních, které však mají stejnou funkčnost.

Je to právě stavba We-Vibe2, která mu dodává originalitu a zároveň jeho výbornou funkčnost. Ono zmiňované zahnutí se dá přirovnat k podkově, jejíž dva konce na sebe doléhají. Při tom však lze od sebe oba konce jednoduše roztáhnout, což ostatně musíte při použití udělat. Vznikne tak pnutí, díky kterému We-Vibe 2 přesně dosedá tam, kam má. Ale k tomu se ještě dostaneme.

Každý z obou konců vibrátorku je rozšířen a vybaven samostatným vibračním motorkem. Kromě toho mají obě zakončení na spodní straně drážky, díky kterým lépe ženu stimulují. Na horní části We-Vibe 2 je zapuštěn spínač a také zdířka na nabíjení (přístroj má vlastní baterii). V dolní části žádné ovladače nejsou, což je dobře, protože tato část je při použití v ženě.

Materiál We-Vibe 2 je velmi příjemný, pravděpodobně jde o nějaký druh silikonu. Je zcela voděodolný.

V balení kromě samotného přístroje naleznete také nabíječku a speciální pouzdro (něco jako saténový sáček).

Použití v praxi

Při rozbalení We-Vibe 2 nás poněkud překvapila jeho velikost. Opravdu nejde o klasický vibrátor, ale o jakýsi malý přístroj. Naši chuť hned vše vyzkoušet ale zchladil návod, ve kterém se doporučuje před prvním použitím nechat We-Vibe 2 nabíjet 24 hodin v kuse kvůli prodloužení životnosti akumulátoru. Pokud tedy přístroj budete také chtít vyzkoušet, nezapomeňte jej dát nabít předem.

První seznámení tedy nedopadlo nejlépe, o den později si nás už ale získal. Díky svému tvaru vibrátor přesně sedí tam, kam má sedět. Tvůrci si nad tím viditelně lámali hlavu a výsledek opravdu stojí za to, protože We-Vibe 2 přesně pasuje na ženy bez rozdílu velikosti přirození či jejich věku. Pasuje na mladou puberťačku stejně dobře jako na ženu v nejlepších letech. Vůbec nezáleží na tom, jak velký vibrátor ženě vyhovuje, We-Vibe 2 má jednu univerzální velikost pro všechny. Skvělé také jsou již zmiňované drážky na přístroji. Díky nim téměř neklouže a zároveň ženu dráždí.

We-Vibe 2 se používá tak, že se roztáhnou jeho dvě zakončení od sebe, spodní se vloží do ženy, horní se položí na klitoris. Protože se přístroj zavádí poměrně mělko, nepotřebuje k tomu žena být ani moc vzrušená, stačí spodní část lubrikovat či zkrátka olíznout. Poté We-Vibe 2 na horní straně zapnete vybráním jednoho z programů a buď do ženy vstoupíte i vy nebo nikoli. Vibrátor vám ve vstupu do ženy téměř nebrání. Dále se nemusíte o nic starat, We-Vibe 2 drží sám na místě, případně si žena občas horní část upraví tak, aby jí to bylo co nejpříjemnější.

Když jsme u toho vkládání, rozhodně se nemusíte bát, že si spletete horní a dolní část přístroje. Jednak kvůli zapínání, ale hlavně kvůli rozdílným tvarům horní a dolní části. Ta dolní je placatější, aby méně překážela při styku a zároveň stimulovala větší část ženy.

We-Vibe 2 nabízí celkem 9 vibračních režimů (jejich přehled najdete v popisu produktu v shopu). Různé režimy mají různé funkce, takže například režim rychlých skoků se hodí pro skutečně rychlý orgasmus do pěti minut, další režimy nabízejí stálou frekvenci pro postupné vyvrcholení, a takové dorážení je vyloženě pro dráždění ženy, kdy dotyčná opakovaně dosahuje téměř zakončení, a poté je zase ústup (říkám tomu režim „mokrá postel“). Mezi režimy lze během styku samozřejmě přepínat.

Veškeré vibrace zajišťuje baterie We-Vibe 2, která vydrží dle údajů v závislosti na programu až dvě hodiny. V praxi jsem já ani moji známí během testování nenarazili na situace, kdy by žena nedosáhla orgasmu do dvaceti minut.To znamená, že ženu můžete na jedno nabití buď zakončit vícekrát za sebou, nebo We-Vibe 2 zkrátka jednou nabít a pak používat několik dní.

Závěr

Na We-Vibe 2 je zkrátka poznat, že jej mají na svědomí lidé, kteří mají rádi sex a chtěli vytvořit jednoduchý a při tom účinný přístroj pro maximální prožitky. Jeho originální konstrukce a množství vychytávek zaručují, že žena dosáhne orgasmu takřka bez námahy.

Hodně se mi líbí, že tvůrci tohoto přístroje mysleli skutečně na vše. Nabíjecí zdířka se po vytažení kolíku nabíječky sama uzavře, aby byla zaručena naprostá voděodolnost, režimy vibrací lze měnit během styku, sáček umožňuje přenos kamkoli bez nutnosti další krabice, stroječek lze jednoduše omýt. Ale především s We-Vibe 2 dokážete naprosto uspokojit přítelkyni hned několika různými způsoby a nepotřebujete k tomu žádné složité ovládání či asistenci.

K We-Vibe 2 mám pouze dvě výtky. Za prvé se mi nelíbí, že se před prvním použitím musí nabíjet 24 hodin, a za druhé si při misionářské poloze musí žena při prudším přirážení občas horní část přístroje posunout zpátky na klitoris.

I přes dvě drobnosti považuji We-Vibe 2 za nejdokonalejší pomůcku k partnerskému sexu, a proto ho hodnotím 100 %.

Detailnější informace o vibračních programech We-Vibe 2 a možnost zakoupení naleznete v eshopu kliknutím na tuto větu.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Reaper

    Nemůžu si pomoct, ale:

    Naše cena: 1 770 Kč
    Běžná cena: 2 420 Kč

    Kdyz si dám to zboží hledat treba na zbozi.cz, tak mi to ukazuje diametrálně odlišné "běžné" ceny ... ;)
    Píši to sem hlavně z toho důvodu, že to chci koupit jako dárek přítelkyni a první věc co dělám při nákupu přes net je zjištění skutečných běžných cen daného zboží.... :-)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Diky za upozorneni. Zapomneli jsme ty ceny upravit, ted uz to odpovida. [S03]

      Reaguj na tento komentář
velikost
 od autora Jame

    Zdravim, jaka je velikost te nejuzsi casti? uz ted mame s pritelkyni problemy abych se do ni vesel a neverim ze by jsme dokazali zasunout ani neco tak male jako malicek :)

    Reaguj na tento komentář
    Re: velikost
     od autora RaShCZ

      Nejužší spojovací část nemá ani 1cm obvod. [S04] Spíš jsi asi chtěl vědět rozměry té části, která se dává do ženy, ne? Je to 1,8cm x 2,8cm. Těch 1,8cm je při tom výška, takže je to taková malá placka, která nezabere skoro žádné místo.

      Myslím si, že by to neměl být problém. Přinejhorším můžeš ten We-Vibe použít ještě předtím, než do ženy vstoupíš, a nastavit ho na nějaký klidnější program. Žena se pak vzrušením více uvolní a neměl bys mít problém se do ní dostat.

      Reaguj na tento komentář