Na co ženy myslí při sexu

Také občas přemýšlíte, co se asi honí v hlavě té usměvavé krásce ze zadní části tramvaje? Anebo na co myslí vaše přítelkyně při orálním sexu? A chcete to vůbec doopravdy vědět? Pokud si tohle přečtete, sundá vám to nekompromisně vaše růžové brýle.

Jaké jsou ženské sexuální fantazie?

Naše fantazie

Většina žen má obrovskou fantazii. A v jejich myšlenkách se dost často objevuje sex. Určitě si nepředstavují to, co s nimi děláte po večerech při svitu svíček. V jejich představách figuruje několik chlapů najednou. Často si představují, že jsou spoutané a nemohoucí, že jste k nim hrubí a vezmete si je, aniž by chtěly. To si nevymýšlím, to dokazují různé průzkumy, které donutily ženy přiznat všechny jejich pohnutky. To ale neznamená, že to skutečně chtějí zažít. Jen si to představují a vzrušuje je to.

Skoro každá žena měla někdy sen nebo představu o sexu se svou kamarádkou.

Spousta z nich to v opilosti i zkusila. Jiné i střízlivé a vícekrát. Některé na to ale nemají odvahu. Pár se jich bojí, že je něco v nepořádku s jejich orientací. Ženy mají zkrátka lehké bisexuální sklony a je to naprosto normální.

Většinu žen láká vědět, jaké to je, když jim to chlap dělá do zadečku. K vyzkoušení se jich ale odhodlá jen málo. Co se týče skupinového sexu, bondage, fistingu nebo pissu – i na ty ženy občas myslí. Zkoušet je ale většinou nehodlají.

Tak polovina žen vám touží říct při sexu „Chci být tvoje děvka“. A skutečně jí být chtějí. Ale neřeknou vám to, protože se stydí a bojí se, jak byste reagovali. Někdy když se s nimi milujete, myslí na to, co musí druhý den zařídit. Co je třeba nakoupit, co zapomněly udělat nebo že je potřeba vyprat povlečení. Je to podobné, jako když vy přemýšlíte o tom, jestli Sparta prohrává nebo vyhrává.

Při orálním sexu přemýšlí o vašem ochlupení, o tom kolik centimetrů se jim vejde do pusy nebo o tom, že máte obličej stažený do opravdu legrační grimasy. Když jim vjedete rukou do vlasů a začnete je cuchat, nenávidí vás, protože jim pak elektrizují vlasy. Ale žádná vám neřekne, abyste to nedělali.

Občas ženy napadne, jestli v tu chvíli jinde na světě dělá někdo to samé, co vy dva.

Dívají se vám na zadek! Ale to asi víte. Taky na poklopec. Mají nejrůznější fantazie při masturbaci. A možná jsou ženy, které si představují Brada Pitta v pozici, kterou máte vyhraněnou vy.

Jsme prostě pěkné herečky.

Většina se až příliš stydí mluvit o tom, jak to má ráda. Říkáme, že takhle skvěle nám to ještě nikdo neudělal. Zpravidla to říkáme každému. Pokud to fakt takové bylo, tak neříkáme nic a jen ležíme a vychutnáváme si to.

Dost chlapů to neumí pořádně dělat jazykem a pusou. A nedozví se to, protože jim to žádná žena neřekne.

Snad každá ale alespoň jednou v životě předstírala orgasmus. To není vůbec žádný problém. Její orgasmus můžete poznat podle stahů svalů v pochvě a někdy ani to ne. Když už se blíží jejich orgasmus, přemýšlejí, jestli mají něco říkat anebo jen vzdychat a jak.

Většina žen vůbec nepotřebuje, abyste měli velký penis. Záleží na šířce, ne na délce. Když je příliš velký, bolí nás to. Ideální je takový, který se dobře vejde do pusinky i jinam. S takovými nás to baví.

A když je potřeba velký? Využijte návlek na penis a z toho budete mít potěšení oba. 

PS: Už mnohokrát jsem psala, že jsou ženy nevypočitatelné a názory mění jako ponožky. I toto prosím berte s rezervou. Třeba i já se budu za pár let na vše koukat jinak.

S laskavým svolením převzato z blogu Inky Holíkové.

Komentáře

hmmm
 od autora geizy

    Tak v představách si nepředstavuji,že mě ojíždí několik chlapů najednou,nemám lesbické sklony,nemám to ráda do zadku a při sexu se mi nechce říkat Chci být tvoje děvka.Hmmm,asi jsem divná.[S02][S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora wind

      Divná? Divná nejsi, jen prostě nejspíš nemáš fantazii (nebo se ti honí v hlavě něco jiného?) a sex je pro tebe jen klasické píchání, nic víc, nic míň... Pro mě bys byla nudná, ale určitě potkáš muže, kterým se to líbí (nebo nelíbí, ale neřeknou ti to)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: hmmm
       od autora Atlanta

        radsi budu do smrti divna, nez abych se chovala jak nejaka kurva!!! [S01]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: hmmm
         od autora digimat

          Dobrý večer,
          omlouvám se, že vstupuji-zástupce mužského pokolení do Vaší diskuse.To jestli by jste byla,či nebyla "děvka",jak uvádíte, je věc názoru-tedy Vašeho názoru.Víte, vždycky si musíte položit otázku,zda ty věci chcete dělat a to zcela dobrovolně, anebo ne.Tam, kde Vy vidíte určitou perverznost, hnus a podobně, se dá přirovnat tomu, žehledáte problémy tam, kde nejsou. Abych to vyjádřil slovy sexuologa MUDr. Radima Uzla,hledáte problémy tam,kde gynekolog hledá potěšení.Nikdo nikoho do věcí nesmí nikdy nutit, toje nepsaná zásada č.1.Možná,že v koutku duše po tom toužíte,ale nevíte jak na to nebo s kým.Také nevím, zda dosahujete pravidelně vyvrcholení, jak často nebo vůbec ne.Pokud ne, potom některé věci pro Vás tabu by mohli za jistých okolností Vás dovést až k bouřlivým orgazmům... Hezký večer přeje digi

          Reaguj na tento komentář
          Re: dobrý večer
           od autora adsl

            Asi taky záleží, jak je holka s tím sexem spokojená. Když je zvyklá na orgasmus, baví ji to víc, nepřemejšlí kde co lítá ale je aktivnější, spolupracuje,navádí.Každá je v tom jiná, některý jsou chladnější a chce to víc experimentovat. Já jsem měl s jednou opačnej problém, byla vždycky hned hotová a pak jsme museli čekat, než zas bude moct, nebo si se mnou poradila jinak, byla hodně vzrušivá. To je prostě individuální.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: dobrý večer
             od autora History

              "dobrý večer
              Asi taky záleží, jak je holka s tím sexem spokojená. Když je zvyklá na orgasmus, baví ji to víc, nepřemejšlí kde co lítá ale je aktivnější, spolupracuje,navádí.Každá je v tom jiná, některý jsou chladnější a chce to víc experimentovat. Já jsem měl s jednou opačnej problém, byla vždycky hned hotová a pak jsme museli čekat, než zas bude moct, nebo si se mnou poradila jinak, byla hodně vzrušivá. To je prostě individuální. "

              Buď jste to dělal s chlapem, nebo nevíte o co běží a vymýšlíte si tu, Ženská přece může mít třeba deset orgasmů za sebou a přestávky nepotřebuje... kriste... to snad neni pravda[S09]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: dobrý večer
               od autora Arion

                jo jasně uplně každá žena může mít kolik orgasmů za sebou chce :D:D udělal snad někdo anketu kde odpověděla každá žena na planetě? Moje přítelkyně(bývalá) měla už po prvním orgasmu bolesti, jo byla jediná kterou jsem takovou znal, ale byla.

                Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: hmmm
         od autora Franz

          Než takovou,jako jsi ty(to znamená studenou a bez fantazie),tak je lepší být sám.A pevně věřím,že je to názor většiny mužů.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: hmmm
           od autora corleone

            Podle mně je to s prominutím hovadina vztah se nemá zakládat na různých sexualních praktikách které tu byli řečeny ale na vzájemné toleranci, a důvěry.žena stejně jako muž se navzájem potpořují a opírají se o sebe samozdřejmě v přeneseném slova smyslu je to pár a svím stmelením zároven mín zranitelný pár.jeden bez druhého nemůže plnohodnotně žít.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: hmmm
             od autora ...

              [S07] Jen bych Vám chtěl doporučit: Před potvrzením příspěvku do diskuze, si zkontrolujte pravopis. [S04]

              Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora sasanka

      a jéje... to se mnou asi taky nebude něco v pořádku...[S02]

      Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora lalalala

      Hmmmm, tak to asi jsi, frigidko........

      Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora roto

      [S03] ha ha ha, myslim, že jsi úplně v pohodě. Já naopak myslim, ze většina ženskejch při tom myslí na práci v domácnosti a nebo na cizího chlapa [S04]

      Reaguj na tento komentář
    Re: hmmm
     od autora Rada

      kde mas neco o analu?

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Honza

    Hm, velmi zajímavý článek. Leč, nás chlapy vůbec nezajímá na co myslíte :o) Máme dost problémů s tou spartou :o)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Inka

      To věřím. Zvlášť v poslední době, kdy Sparta hraje pěkně na ho... :o))

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora lalalala

      Ty seš taky nějakej divnej....Jde ti jen o to si zapíchat.....že? Malý velký mužský hovádko.....

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Kaze

        Nadsázka, ironie... Nic?

        Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora sss

      To je fakt, Sparta dělá jenom problémy:)

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Robi

    Hmm ..zajimave... uz sem to "nejaky cas tusil" a je sqely kdyz to clovicek "slysi" /cte/ takhle z prima... ale kdyz to tak vezmu ... vetsinou ji reknu co "mam rad" a vzdy ocekavam, ze udela totez.... je to o uprimnosti a chuti se vzajemne poznavat do "vsech detailu" [S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora mj

    Souloz jako takova by podle me mela byt osvobozena od myslenek typu "ktery tym dneska vyhraje?", "co je potreba jeste uklidit?"... zato pri koureni se bohuzel nic jineho nez myslet na kraviny neda. Proste relaxacni pulhodinka[S03][S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Keiko

      Vřele s tebou souhlasim. [S03] Při kouření se dá fakt myslet jenom na kraviny, ale nesmí se člověk začít tlemit. [S04]

      Reaguj na tento komentář
Hmm?
 od autora erazin

    Prakticky si me ničím nepřekvapila vždycky sem si myslel že baby sou trochu mimo při sexu a že jsou dobre ale opravdu moc dobre herečky[S04]Nic mene takove nejsou všechny že nektere leží jak prkno a človek musi všechno delat sam[S04]tak asi tak[S04][S03]

    Reaguj na tento komentář
ehm?
 od autora Barbarka

    No nevím, nevím, ale tak s 80 % toho článku nemůžu souhlasit. Alespoň v mém případě to tak není. Nicméně proti gustu... [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Bera

    Mě se článek v celku líbí a je tam dost pravdy ale také i opak.Každá máme ráda něco jiného.Ale pravda je taková že když někoho miluji a sex je sním užasný tak proč si představovat někoho jiného?To si myslím není zapotřebí.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Tomáš

    Musím říct že i chlapi myslí někdy na blbosti. Co je mi divný je to, že ženy to co chtějí od muže, řekou ne tomu mužovi, ale kdejaký krávě u kafe (rozuměj: nejlepší kamarádce). To je jako s nevěrou, každej to ví, ale ten dotyčnej ne.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Bára

      A co tím "co chtějí od muže" myslíš? My si tedy s přítelem povídáme a o nějakých utajených přáních nemůže být řeč. Co si neřekneme, to si napíšeme, třeba formou dopisu či příběhu. [S03]

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Inka

      ... což je většinou chybou obou stran. Já osobně se s chlapem bavím o všem, ale byli tací, s kterými to nešlo. Ženy jsou stydlivější a máloco povědí, ale když to s nimi chlap umí, řeknou i to, co něvědí. Jen to s nimi umět...

      Reaguj na tento komentář
Inko, Inko
 od autora abadon

    Tak to zase byla snůška nesmyslů. S kamarádkou jsem to sice zkoušela, ale v životě jsem o tom nesnila. Lesbi sex mě odpuzuje, nepřijde mi na tom nic zajímavého, je to nesnesitelně zdlouhavé a něžné -brrr. Ono taky záleží na protějšku - někdo je otevřený, tak já se taky můžu v pohodě otevřít v sexu a bez obav vyjádřit své potřeby a choutky. Ale když je chlap jak prkno, tak k tomu ani není chut, protože se to stejně nezlepší. V životě jsem orgasmus nepředstírala, a když byl chlap v posteli hrozný, tak jsem ho rozhodně nechválila. Takže Inko Holíková, přestaň laskavě zevšeobecňovat.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Inko, Inko
     od autora Inka

      A nemáš trochu nudný sexuální život? :o)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Inko, Inko
       od autora Venous

        Nudny zivot? Nevim, co je na tom tak nudneho nepredstirat orgasmus a nelhat nekomu do oci, ze je idealni sexualni masina.

        Reaguj na tento komentář
    Re: Inko, Inko
     od autora Inka

      A mimochodem - nezevšeobecňuju nic a nikoho. Každý je jiný. Ale rozhodně to neberu jen ze své zkušenosti. Stačí rozvázat holkám kolem jazyk...

      Reaguj na tento komentář
    Re: Inko, Inko
     od autora Shape

      Je to přesně tak! Ideální je holka, která je k vám otevřená a řekne si co chce. Stejně tak řeknete VY, co chcete od ní. Je to všechno o komunikaci a lidé si to občas zbytečně komplikují.

      Reaguj na tento komentář
gratuluju:-)
 od autora kotě

    pravda, pravda a ještě jednou pravda! akorát já bych to nikdy nikomu do dotazníku neřekla...:-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: gratuluju:-)
     od autora lopez

      seš p!ča

      Reaguj na tento komentář
Upřímnost, pokrytectví, rozmanitost
 od autora Kant

    Jsem rád, že inka řekla, jak to je(upřímnost), jedna reakce nepřiznala nic-možná ani sobě(určitě pokrytectví) a další vyvrací jen část(rozmanitost)... Proto miluju holky...takový menu není nikde.[S04]

    Reaguj na tento komentář
šok.
 od autora lord

    opravdu to je.,šok!tedy milé ženy,matky a babičky,dostaly jste mě.na to,že nemáte skoro žádný testosteron ale jen mraky estrogenu,to je tedy velmi překvapivé.vítám vás do pánského klubu...

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora RUFFRYDER

    asi máš pravdu,je to těžký vychytat,mojí poslední přítelkyni je 15náct a fakt bych jí chtěl číst myšlenky,mojí bejvalce je 30cet a nemohla si mě vynachválit,ale tu mojí 15nácku fakt nemužu udělat a to mě fakt štve

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora vlk

      Nebo to ta 30 uměla líp zahrát...[S02]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora cat

    tak jupíí jsem normální,-)))

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora lik

    Casto sem si o sobe myslela, ze sem az moc nadrzena mymi predstavami, ale z clanku je jasny, ze sem (aspon to vypada) normalni :)) Az na to, ze pri milovani nemyslim na jineho chlapa nez na toho mojeho a taky ne na uklizeni :-D

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora ...

    Máš recht, fakt sedí

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gábi

    perfektní článek:o)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora qqq

    jazykem je to super,to že se udela poznate tak že vam láme vaz

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora aaa

      ok, tak to má být!!!!!!!!

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora smoke

    jen trubka to nepozná.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Inka

      Omyl! Nikdo to nepozná, pokud je žena dobrá herečka. A to my většinou jsme. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ali

        Ty nezevšeobecňuješ, ale neustále píšeš jaké jsou všechny ženy herečky. Myslím, že je stále spousta žen, které nepředstírají a nelžou do očí mužům které milují neboť je to nedůstojné.Proč hrát a říkat jak skvěle jsem si užila když to není pravda.To bych přece byla sama proti sobě.Když ví, že ještě nejsem uspokojená tak se o to znovu pokusí a i když třeba ne hned tak se příště bude snažit mnohem víc a třeba vymyslí i nějakou hru nebo něco jiného čím to zpestří.To ovšem platí i obráceně neboť ženy pokud to nevíte to, že muž vystříkne ještě neznamená, že měl úžasný orgasmus.Takže se zas příště můžu snažit já.

        Reaguj na tento komentář
Co já vím
 od autora Káj

    Co já vím, každá je jiná, chce něco jiného a často sama neví co. Co u jedné funguje je u druhé propadák.Výhodou je delší vztah, časem lze kápnout na TO co se jí líbí.[S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Co já vím
     od autora Venous

      Ale to je opravdu pravda, jsou opravdu veci, ktere u divky zaberou na sto procent a v druhem pripade je to totalne bez odezvy. Proto si myslim, ze universalni sexualni praktiky neexistuji...

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Marcela

    Článek sedí a to dokonale. Z jednou vyjímkou, při sexu ráda použiju tvrdší slova, představuji si sex s ženskýma a nebojím se říct partnerovi co se mi líbí a co ne. Ráda se bavím o sexu a partnerovi s opatrností povím, co se mi líbilo a co ne:)) a že by to mohl změnit.
    Souhlasím s Kájem.

    Reaguj na tento komentář
michal228@seznam.cz
 od autora Michal

    Super takhle sem se dlouho nezasmal:)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora opiova_panenka

    Tak tohle je ten nejpřesnější článek o sexu, jakej jsem kdy četla ;) souhlasí naprosto vše[S04]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora aaa

      taky s tebou souhlasím, to je bomba

      Reaguj na tento komentář
Ktera husa to psala??
 od autora Kity

    Kazdemu, i tomu nejvylizanejsimu mozku, musi byt jasne, ze vsechny tyhle veci jsou naprosto individualni. Ja si napriklad myslim, ze zena, ktere vadi pri sexu zacuchane vlasy, by nemela soulozit, ale zajit si misto toho ke kadernici. Co z toho sexu ma, jestli se soustredi na uces...? Taky nikdy nerikam, ze mi to udelal skvele, kdyz neudelal, protoze takova lez mi proste nejde pres pusu. Nepredstirala jsem orgasmus. Nikdy. Asi jsem divna, ale taky bych to nedokazala. Pripadala bych si jak heeerecka. Chlapovi, se kterym spim jednu noc, nemam potrebu nic predstirat. A milovane osobe muzu prece v klidu rict "promin, lasko, dneska to nebylo" a svet se taky nezbori. Kde se vubec vzal ten mytus, ze sex delame jen za jednim ucelem a tim je orgasmus...? Ja tedy nevim - asi taky nejsem v poradku. Fantazii mam spoustu, to je pravda, ale narovinu, holky, predstavy jsou jedna vec, naplneni tech predstav by se ovsem vetsine z vas nelibilo. Jo a taky me zaujalo to premysleni, kdyz se blizi orgasmus - ja teda moc nepremyslim. Zajimalo by me, jak si chce kdokoliv uzit orgasmus, kdyz u toho premysli. Beztak ho potom ani nedosahne a dobre mu (nebo ji) tak!!

    Reaguj na tento komentář
    Re: Ktera husa to psala??
     od autora cleric

      Uplny souhlas

      Reaguj na tento komentář
    Re: Ktera husa to psala??
     od autora Arion

      Máš recht.. fakt holku která při sexu řeší vlasy bych rovnou vyhodil z baráku. Za prvé si chci zařádit a za druhé mít na déle takovou povrchní pipinu, no to sotva.

      Reaguj na tento komentář
Parádní článek
 od autora lucy

    S článkem souhlasím. je fakt výstižný a ty co tvrdí opak jsou sexuálně zakrnělý :--)))

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Lucka

    No ja to do zadku rada mam a taky pekne polykam. Jsem divna????

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora semm

      Nejsi divná, naopak - ukaž muži perfektní orál s polknutím a máš svýho otroka ... fakt se jim to líbí. A mě taky...

      Reaguj na tento komentář
gox@atlas.cz
 od autora goxy

    Ahojky
    Lucko jsi normální, většinou je to sne ostatním mužů, když krásně polykáš, nebo zadeček[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora kaďák

    vy máte starosti, nebylo by účelnější už začít s velikonočním úklidem

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Anger

    Pro mě je duležite aby žena skončila orgasmem a nehrala to na mě.Takže se neudělam dokud ho nema.A na co mysli mi je uplně jedno ,ja pak když mě kouři myslim taky na jine ženy.Nesnašim předstirany orgasmus a šoustani ženy bez chuti.Radši at mě vykouři nebo se udělam sam.[S03][S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora semm

      Ty se vážně uděláš jen tehdy, když vidíš u partnerky orgasmus? To jsi tedy jedinečný. Hlavně v tom, že věříš, že ho doopravdy má. Protože jestli vysledovala tuhle tvojí touhu, tak protože Tě má ráda a chce, aby ses udělal a jí to zrovna dneska nejde, tak ti ho předestře, abys byl spokojený. Není nad vaši mužskou ješitnost. Jsme herečky, proč to nepřiznat. Vám se to líbí a v podstat nás do toho natlačíte takovými svými výroky: Neudělám se, dokud ho nemá ona... Hihi :-)

      Reaguj na tento komentář
cf
 od autora sesa

    já šukám, rád nejradši dvě kurvynajednou[S01]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Honzik : )

    Chtěl bych reagovat na odstaveček, kde se zmiňuješ o tom, jak to převážná většina nás mužů neumí dělat jazykem. Chtěl bych se tě tedy zeptat, co máme udělat, aby jsme patřili do té menšiny mužů, který to umí.[S02] Schválně, aspoň se dozvíme, jestli patříme k těm šťastlivcům nebo jestli se budume muset zlepšit[S03]

    Reaguj na tento komentář
....
 od autora ivanka

    miluju kdyz muzu bejt jeho kurva,aaaaa chlapy jak me to rajcuje a taky polykam mnam:-)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jerry

    souhlasím s honzikem:). U toho je to taky hodně invidivuální. Ten způsob jazykem, kterej u jedný skončí orgasmem druhou nemusí vůbec vzrušovat. Pak ale ta holka musí chlapovi říct, jak jí to vyhovuje, ne??? Jinak zajímavej článek;-)

    Reaguj na tento komentář
spíše děkovačka
 od autora Psisko

    [S03]...Milá Inuško, to jsi napsala moc hezky. Vy ženy jste neobyčejně dokonalé stvoření, Vaše erotické fantazie daleko přesahují mužské možnosti a schopnosti a také proto jsou Vaše prožitky bohatší a smyslnější. Tvůj příspěvek mne velmi obohatil a děkuji Ti za něj. I když si dovolím v některých detailech nesouhlasit,a je možná díky mé fatální neznalosti žen a dívek; jsem přesvědčen, že každá žena je ryze individuální osobností a náš mužský přístup by měl odpovídat jejím potřebám a třeba i náladám....Ale tak jsi to nějak vlastně napsala.....díky

    Reaguj na tento komentář
    Re: spíše děkovačka
     od autora SomeoneCZ

      To si děláš srandu, ne?! Hlavně s "náš mužský přístup by měl odpovídat jejím potřebám a třeba i náladám". Ty snad chceš prožít svůj život jako otrok, který nezná nic jiného než uctívat svou Paní? Ještě, že Tě každá normální za tohle nechá.

      "fatální neznalosti žen a dívek" - tak v tomhle máš můj souhlas.

      No, je fakt, že máme grázla, pak se to zlepší k gentlemanovi, následně opět zhorší směrem k hodnému chlapci. Ale ještě níž je loutka.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora eros

    Jak je vidět názory jsou tu dost rozdílné.Já si myslím,že ten článek je dost pravdivý a zdaleka nebylo řečeno všechno co si naše drahé polovičky o nás myslí.

    Reaguj na tento komentář
nevěřřila jsem
 od autora ne

    Nevěřila jsem tomu, že by s tím mohla nějaká žena souhlasit, ale jak vidím, tak jsem úplně mimo. Při čtení článku se mi dělalo fakt špatně. Při milování se soustředím na milování. V životě by mě nenapalo, že může mít nějaká ženská tak nechutné představy, myslela jsem si, že vám tu valí klíny do hlavy, ale asi ne.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora pakosek

    kdyz to se tak spatne rika, lasko, nebylo to uzasne dneska ani vcera, ani kdykoli jindy a mam te moc rada, a zajdes se mnou zitra koupit vibrator?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora ali

      Vím o čem mluvíš, jde to až po dlouhé době, protože nechceš tomu muži ublížit.Když si to ale přeci jen řeknete, možná to hodně pomůže.Pokud tě ten muž bude opravdu milovat,... a ten vibrátor ti přinese sám.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Revin

    Tak nevim - 50%? To se mi nějak nezdá... tohle si zrovna docela často představuju že mi to nějaká holka říká ale nemůžu žádnou takovou potkat :o(. Jsou takové ale že by jich byla půlka... ?
    Co vy na to holky? ;o)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Revin

      v titulku mělo být "chci být tvoje děvka" - psal jsem to tam ale nějak mi to zmizelo :o(

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora fafa

    Já to říkám pořád, že ženská je víc nadržená jak chlap. Akorát o tom nemluví .. Jen si to představuje, a to je právě ono .. Jakej chlap by nechtěl zažít sex společně s nejhezčí přítelkyní jeho partnerky[S04]..

    Reaguj na tento komentář
jsou toblbečci
 od autora mari

    muži jsou blbečci, k dyž říkjí že ženská je kurva,k [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora misty

    ja osobne s clankem souhlasim. sice ne uplne se vsim, ale s vetsinou jo.
    co se tyce toho predstirani, tak svemu priteli sem nikdy nic nepredstirala. ale druha vec je ze ani po vice nez 2 letech me jeste neumi udelat pokazde. sama s tim problemy nemama, masturbovat sem zacala zhruba v 6[S02], ale od kluka se mi to proste moc nelibi. raci si uzijem poradnej sex a ja si to pak prednim udelam sama... [S03]

    Reaguj na tento komentář
skvely clanek
 od autora Deniska

    Myslim, ze tohle je skvely clanek. Jako by to bylo o mne. [S03] Souhlasim s tim, ze VETSINA chlapu neumi zenske oralne uspokojovat. Prijde mi usmevne, kdyz to same rikaji chlapi o nas. "Miluju oralni sex a je super, kdyz to ta holka taky umi." Ono to opravdu nebude jednoduche ani na jedne, ani na druhe fronte. Resenim je komunikace - mluvit, mluvit, mluvit. Vysvetlit, poucit a to vzajemne. Mohla by to byt zabava. :-) Kdyz si to delam, rozhodne myslim na co nejvetsi perverznosti, cim je to drsnejsi, tim lepsi. Zda bych do toho sla i v realu, tot otazka, ale spis mam zkusenost, ze k tomu nenajdu odvahu a vymeknu. :-(
    Jeste jednou diky autorovi/autorce clanku, moc se mi to libilo! Dena

    Reaguj na tento komentář
    Re: skvely clanek
     od autora Majk

      Nevíš co mluvíš

      Reaguj na tento komentář
Zcestné
 od autora Fantoci

    Nejvím mě točí to ženský lhaní, jaký to bylo fajnový a přitom při tom leží pasivně jak matrace a nehne brvou.

    Reaguj na tento komentář
vrchol radosti!
 od autora ovecka A.

    přece nic lepšiho,než sex neexistuje.hlavně když ho proživam pomalu a dlouhooo-neni kam spěchat,že..:-))

    Reaguj na tento komentář
    Re: vrchol radosti!
     od autora semm

      jenže někdy se na něj tak těším, že neexistuje pomalu... prostě z něj stahnu věci, svoje už mám dole ( ani nevím jak... ) a už jsme v sobě. A pak teprve dozníváme a přijde to hlazení a povídání. Každá žena je jiná, že?

      Reaguj na tento komentář
hmmm
 od autora hm

    na ženu pisatelku překvapivě pravdivý článek

    Reaguj na tento komentář
NĚJAK TO NECHÁPU
 od autora taurisci

    Dobrý den.Jak už název napovídá nějak to nechápu[S02].Nechápu smysl tohoto článku.Píše se tam že spousta mužů neumí partnerku orálně uspokojit.Že spousta žen má o sexu jinou představu a rády by taky vyzkoušeli něco jiného než ohranou klasiku.Tak proč jsou k sobě tolik sobecký???Proč se nenaučí o tom mluvit,aby prožívali alespon trochu to co chtějí,nebo když už jsou takové herečky at alespon gesty,či zvuky naznačují to co se jim opravdu líbí.Myslím si že i spoustě mužů by se líbilo vyzkoušet si v sexu něco jiného,ale nikdy to nevyzkoušejí protože mají třeba strach aby partnerce neublížili.Takže vlastně ženy neumějí vyjádřit to co by chtěli,sex se jim přestává líbit a přesto se tváří spokojeně,jako že je vše v pořádku.Jak jsem řekl NĚJAK TO NECHÁPU [S03]

    Reaguj na tento komentář
na co zeny mysli
 od autora french_vanilla

    Zeny pri sexu mysli na sex, pokud je dobry, a plne se na nej soustredi, paklize neni, mysli na jine, mene atraktivni veci nebo se snazi si pomoci nejakou oblibenou fantazii:)panove by se tedy nemeli starat detailne o to, na co damy mysli, ale soustredit se na to, aby damske myslenky neopustily postel popripade jine misto "cinu":)a pokud toto umeni ovladnete, nemusite proste plytvat vasim casem na nesmyslene clanky,ale venovat se prijemnejsim vecem - treba praxi:) howk

    Reaguj na tento komentář
kdyz u sexu myslim, neco neni v poradku
 od autora marion

    S clankem mi nezbyva nez souhlasit, az na par detailu :))) Mam tendence si fantazie plnit, i kdyz jsou obcas pekne ulitle a taky se mi obcas vysledek nelibi, ale jindy je to uzasne... a mohu pak s klidnym svedomim rict: tohle rada mam, tamto rada nemam.

    K tomu premysleni: u opravdu dobreho sexu se premyslet neda :) To jsem mimo sebe a i kdyby se me u toho na neco zeptal, tak mu slibim cokoli, jen aby proboha neprestaval :))) Je to asi vulgarni, ale koresponduje to se rcenim "vysukat mozek z hlavy". Ovsem kdyz to stoji za prd, tak zustava mozek na svem miste a pak clovek opravdu premysli o leccems... jak dlouho mu to jeste bude trvat, mam mu zahrat divadylko, nebo se na to vykaslat, nebude lepsi ho dokourit, at si usetrim to divadlo?

    A kdyz jsme u toho koureni... nevadi mi ani tahani za vlasy, ani cuchani... hodne me to vzrusuje, kdyz chlap reaguje, kdyz citim jeho vzruseni a jeho projevy... ale kdyz u toho jen lezi "jako prkno" ani neduta, a jeste mu to trva vecnost at se snazim sebevic, tak opravdu prichazi zas stejne blbe myslenky. Ovsem jine je to, kdyz chlapa kourim v ramci predehry... to myslim jen na to, at uz konecne zasune :)

    Reaguj na tento komentář
    kardinální zásun
     od autora cockrock

      ….konečně někdo pochopil, oč tu běží. vyšukat jí mozek z hlavy. takovým způsobem, že už nebude chtít nic jinýho. pak bude mít teprve ten opravdový zájem, na 100%, pořád.

      Reaguj na tento komentář
    Re: kdyz u sexu myslim, neco neni v poradku
     od autora Chlipnik

      Kdyz kouris chlapovi pero a "trva mu to vecnost", tak to jen ukazuje na fakt, ze neumis poradne kourit...

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Petr

    Neumím odhadnout kolik žen předstírá orgasmus
    ale určitě jich je dost.Problém je,že tyto ženy
    tím škodí jen sobě,bohužel.Jsou skvělé herečky
    ale přicházejí o moc.Vždyt stačí jen se svěřit,že?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora BORO

      Jo, akorat mi prijde jeste, ze zeny jsou vetsonou proste asi nedomysleny. Fakt neni proc to predstirat, pro o tom nemluvit a proc nezkusit to, o cem sni. Proc nereknou, ze je nekdo spatne vylizava a pak se na nej koukaj jeji kamosky, jaky je to asi pako ten jeji muz.......... to fakt nechapu. ZENAM: myslete taky nekdy na to, co pro vas muz sechi musel udelat, aby vas do ty postele dostal :-D tak radsi mu reknete, co se vam nelibi jemu, nez vasim kamaradkam.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Iv

    fakt dobrej clanek...nesouhlasim uplne se vsim, ale je fajn, dyz to takhle lidi slysi...mam spoustu kamaradek, nebojime se pred sebou mluvit otevrene, a nejen mluvit...a tak opravdu muzu rict, ze ponekud perverzni predstavy typu vem si me, sem tva devka, vice muzu, analek a pod.ma strasna spousta holek...vcetne me[S04]

    a hergot, zensky!!!rikejte tem borcum co se vam libi, co ne a co byste chtely zazit! k cemu je jen ztěžovani vsem okolo?! diky tomu, ze sme s partnerem k sobe otevreni, zazivame fakt super sexik...

    Reaguj na tento komentář
no
 od autora grassel

    todle je ta nejdebilnější úvaa jakou jsem kdy četl..:) nic ve zlym..pic

    Reaguj na tento komentář
mno
 od autora LadChick

    Jakoze velmi zajimavej clanecek.Moc povedenej.Sem se dozvedel teda hafo novych veci:D Toz zensky vzchopte se a reknete nam co byste rady s nama provadely[S04]Jak mi to pak mame vedet?? si to mam vycucat z prstu?:D[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora ratatuí

    Ja svemu partnerovi řeknu to co se mi líbí či nelíbi...Potom je sex luxusní až se vychytaji mouchy u ubou a nemužu si stěžovat sice to dalo trochu práce a zabralo času ale vyplatilo se to u obou.

    Reaguj na tento komentář
to ratatuí
 od autora LadChick

    Ok.Fajn nerikam,ze je to tvuj pripad.Ale u vetsiny holek proste todle tema bylo tabu.Nevim proste jim to prislo divny nebo se baly.Ale rikam si,ze neni duvod k obavam.Zvlast kdyz si oba partneri rozumi.Tot vse:))

    Reaguj na tento komentář
proc lzi ??
 od autora Freeze

    nechapu jednu vec.. proc se zeny pretvaruji ?? proc predstiraji orgasmus i kdyz ho stejne nedosahnou.. ? ... ja si myslim ... ze kdyz kluk zjisti ze si to ani neuzijete... tak ho to prestane bavit... i me to prestava bavit kdyz moje partnerka lezi jako matrace a nic nedela... nwm jak ji mam naznacit ze by mela neco delat... ?

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora G-host

    Jednu věc ženskejm závidím, a to jejich orgasmus. Je daleko delší, mnohdy intenzivnější a můžou v podstatě pořád. Co je zajímavý, některá se projevuje tak hlasitě, že sousedi volaj na policii, jiná ho nedá najevo ani mrknutím oka, ještě přitom mluví o blbostech. Ono se to stejně pozná, pokud člověk zrovna nemá gumovej návlek. Dokonce i přesto, že některý holky uměj regulovat stahy. Na co tak asi můžou myslet, když je to v podstatě stereotyp. Jestli si ještě dát nebo nedát jogurt a že za chvíli začíná oblíbenej seriál.

    Reaguj na tento komentář
Orální sex
 od autora petr5

    HOLKY, TAK NEZAMLOUVEJTE TO POŘÁD A POUČTE NÁS O SPRÁVNÉ TECHNICE ORÁLNÍHO SEXU, PROSÍM. Myslím, že si TO snad každá holka dělá trochu jinak a připouštím, že totéž platí o orálním sexu, ale pokud o tom nechcete mluvit přímo PŘI TOM, tak to alespoň napište! Vždyť se vám to vrátí!!

    Reaguj na tento komentář
Předstírat ?
 od autora petr5

    Měl bych poznámku k předstíranému orgazmu. Je to asi jako když "kluk leží jako dřevo a nereaguje" (viz diskuse...). Myslím, že všichni potřebujeme zpětnou vazbu a kluci NUTNĚ potřebují chválit! Jinak ztrácíme sebevědomí, milé dámy a přestáváme se snažit. Kromě toho - ta která reaguje a má se mnou orgazmus bude vždy ta lepší! Takže VYCHOVÁVAT, ale nekritizovat!

    Reaguj na tento komentář
sex nástroj boží
 od autora alex

    Že holky,ženy,děvčata,děvky předstíraj to je známo .Ale je pravda že pervrzních představ mají hodně.Já též.Ale jedno mi zůstává utajeno Proč myslej na takový voloviny jako třeba jest-li koupí prostěradlo atd.Když sex tak sex někdy romantika někdy pořadnej randál podle toho jak to dva chtěj.Proč vůbec teda sexujou když myslej na nákup podle mě když se mám k čemu a žena taky tak z toho vznikne takovej sex že pak mám celou spartu v řiti ( a to jsem Sparťan) [S02]

    Reaguj na tento komentář
hlavně když nekecá a maká
 od autora Felix

    mně je teda úplně jedno, co si při tom ženská myslí. hlavně když nekecá a maká. nejradši mám, když mi ho hulí a já piju správně vychlazenou dvanáctku. paráda. když ho kouří otočená zadkem ke mně, stehna roztažené, nádherný pocit, nádherný pohled, nádherné pivo. a co si při tom myslí je její věc.

    Reaguj na tento komentář
    Re: hlavně když nekecá a maká
     od autora xx

      to má z tebe ta baba asi radost,dyž ji tam za zadkem chlastáš pivo,to je vrchol buranství,možná nějaké kurv!čce by to nevadilo,ale pochybuju že normální ženská by tohle vydržela[S02]

      Reaguj na tento komentář
Brutus...
 od autora rediga

    Mno to je až děsivě přesný...teda až na ty myšlenky na uklízení...to je blbost...ale jinak je to pohodka...myslim,že sex holka s holkou už má spousta z nás za sebou...z vlastni zkušenosti musim rict,ze to bylo fakt super...mno a o těch "divnejch" věcech...to je snad na každym,ne?Prostě každýho baví a vzrušuje něco jiného...A když to vyhovuje oběma v páru...tak je do toho všem kulo hulo..[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora rediga

    PS: Nepochopim ženy,ktere o sexu nechteji mluvit...vzdyt pak se to prece vyplati i jim...ne?Jak maj chlapi vedet co se nam libi?Navic spousta zenskejch se desne nastve,kdyz se chlap snazi experimentovat a udela neco co zrovna neni slecne prijemny...Mno..i když...plati to i u pánů...

    Reaguj na tento komentář
muj názor
 od autora Slečna

    Ten článek : Skoro každá žena (možná úplně každá) měla někdy sen anebo představu o sexu se svou kamarádkou (či jinou ženou). Spousta z nich to v opilosti i zkusila (jiné za střízliva a klidně i vícekrát). Tak tohle mužu jen a jen a jen potvrdit, mám přítele, ale prostě mám chutě si užít s kamarádkou, už sem to v opilosti několikrát skusila a bylo to fakt super, jen a jen doporučuju[S03]

    Reaguj na tento komentář
co ten oralny sex?!
 od autora Jurko

    Mile slecny, stale tu nevidim komentare kprispevku peta5. Ni len jeho by zaujimalo ako to mate radi ;-)

    Mam taky pocit, ze mojej byvalej sa to celkom pacilo, par krat sa urobila aj 2x...teda aspon podla jej slov. Nikdy si to vsak sama nevypytala (je trosku hambliva) ale ked som to navrhol sam tak to brala "vsemi deseti" :-)

    Kazdopadne ide najme o komunikaciu - "Teraz prstiky..." "este jeden..." "rychlejsi/pomalsie"

    Co vy na to mile damy? :-)

    Reaguj na tento komentář
Oralni sex
 od autora Lena...

    Tady je par mych postrehu... oralek je pro nas holky vzdycky velmi prijemnou zalezitosti, ale pokud se to dotahne az do konce, je to samozrejme mnohem lepsi. Zadnej univerzalni navod vam nedam... kdyz na to dojde, tak fakt neregistruju, co a jak tim jazykem delate. Proste si nejak pohrat s klitorisem, pripadne pomoct prstikama kolem dokola a postupne pridavat plyn:-) Ale s nekteryma holkama to holt nic moc delat nebude, ani když jste jazykovi prebornici. Stejne tak plno holek proste nedosahne orgazmu pri soulozi. Co mam tak zjisteny, jen jedna moje kamaradka(z peti) ma ten tzv. vnitrni orgazmus, my ostatni proste potrebujem vnejsi stimulaci, to znamena pomoct pusou, rukou... Mam pocit, ze porad dost kluku zije v mylne predstave, ze cestou k uspechu je pouze zasun. Nekteri se hrozne divili, jaktoze jsem se neudelala, kdyz do me busili o106. Proste nektery jsme vzrusivejsi na klitaku, nektery uvnitr;-)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora jaja

    Tak to jseš vedle ,jak ta jedle,ženy Ti jsou vzdálené na míle daleko.

    Reaguj na tento komentář
Usmevne
 od autora marca

    mam z tohoto clanku pocit, ze pan, ktery jej pal, se zlobi na nejakou zenu. uz jste nekdy videli rekci muze, kteremu reknete, ze je v posteli nemehlo nebo ze to neumi udelat pusou? Panove, budte trochu soudni a pak vam klidne pravdu rekneme a muzeme si o ni popovidat v klidu, do te doby je to pouze ztrata casu, protoze vy pujdete za tou nejvetsi chudinkou, ktera vas chce uz roky a vy ji ne. V tento momnet vam bude dobra, protoze ona vam popovida, jak jste skvely a uzasny a veskrea diskuze je v tento moment zbytecna, protoze partnerka je v tento moment pitoma kamaradka je strasne super, ne ? Chlapi, zamyslete se proboha ad sebou uz konecne. Marcela

    Reaguj na tento komentář
    Re: Usmevne
     od autora Filuta

      Ahoj Marco, jen drobnost. Ten článek psala samozřejmně žena a ne muž.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Usmevne
       od autora Erk

        Hlavně mě teda přijde úsměvná odpověď od niku u kterýho Petr R. přiznal že se pod nim uvěřejňujou zkopírovaný články.

        JO a už mě zase blokujou původní IP adresu. Ještě nějakej další důkaz že mam pravdu?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Usmevne
         od autora Tycoon

          Aby Erk zbytečně nevypadal jako zamindrákovanej pitomec, to přiznání je v diskuzi Důležitá etická otázka na admina.

          Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Usmevne
         od autora Administrátor

          Je tam uvedeno. Cituji: "Přezdívka Filuta je zase používána u článků, které jsou do jisté míry převzaté od jiných zahraničních autorů a upraveny našim autorem." - proč ti to přijde neetické? - Podle platného autorského zákona: "Pokud nové dílo není z více než 70 procent identické jako původní dílo, považuje se takto nově vzniklé dílo za dílo nové" A přeložené a upravené články toto vždy spňuji. Ve většině případu jsou více jak z 50 procent odlišné. Jinak pokud Erku budou tvé příspěvky jen na druhé útočit a urážet je, a nebudou ničím přínosné, tak ti IP adresu blokovat budeme. Ve vlastním bytě by jsi taky neztrpěl, aby ti někdo dělal bordel.

          Reaguj na tento komentář
Oralni sex
 od autora Launy

    Kazda zenska potrebuje sice trochu neco jinyho, ale to je stejny jak u koureni. Nejdulezitjsi si myslim je vedet, kde presne je klitoris, nebo spis nejcitlivejsi mistecko a neztratit ho behem drazdeni....a to nekdy neni zas tak jednoduchy (nechci ted nekoho nijak schazovat nebo podcenovat,ale ja jsem to dost mym sexualnim partnerum musela proste natvrdo ukazat, zavist jim tam ruku a rict jim to) jenomze ja nejsem stydliva,ale spouta holek je. Jeslti si nekdo stezuje na to,ze mu holka neumi rict,jak ji ma udelat, tak to ale mozna muze byt tim,ze se ji neumi spravne zeptat. Necekejte,az vam da do ruky popis pracovniho postupu. Ptejte se a chtjte vedet odpoved. Dodejte ji odvahu vy,to uz je jedno jak. nelehejte tak dlouho,dokud vam to nerekne 8) Dalsim problemem muze byt to,ze holka sama nevi,jak se udelat, proto vam to ani rict nemuze, i kdyby chtela...ale i tady mam radu - zkousejte to vy, a pritom se ptejte, a budte neodbytni [S03]

    Reaguj na tento komentář
Popis pracovniho postupu
 od autora Launy

    Omlouvam se predem za tak hloupy nadpis,ale jak jinak to ted nazvat, jen chci jednoduse popsat univerzalni postup: Tak protoze klitoris je anatomicky v podstate neco jako zalud, tak to drazdeni pusou nebo rukou muze probihat v podobnem scenari,jako je koureni. Zacatek muze byt pomaly, kdyz se dotykate tech mist poprve, stci jen dychat a jemne olizovat cokoliv tam dole, to je naaadhrnee snad pro kazdou a tim nic nezkazite, tady zalezi na fantazii, jen by to nemelo byt prilis hrube, pozor na vousy,nekdy skrabou. jde o takovou predehru k opravdovemu oralu 8) potom bych doporucila roztahnout stydke pysky a najit ten malicky (nebo uz mozna ztoporeny) klitoris a chvilku se s nim pomazlit (jazyk bude idealni) ale zatim jeste jemne, aby jste mu dali najevo,ze jste se s nim seznamili. (ono to mozna zni legracne,ale ja jsem skoro vsem partnerum musela ukazat, toto je ten muj klitoris a jinde ho nehledej, je maly ale je to on..Takze mozna pri lizani otevrete oci,nekdy je schovany 8) Po male chvilce bude potreba zacit pracovat na tom,aby jste ten klitoris dostatecne nastimulovali (tady je jednoducha rada,predstavte si,kdyz vam ho ona kouri, tak kdyz vam uz stoji a je pekne tvrdy, potrebujete nejaky rytmus,pumpovani, pohyb, aby jste se udelali, jemne cucani uz nezabira, tak stejne tak to udelajte ji) poradim vam dve techniky, ale je jich asi mnohem vic,to zalezi opet na vsi fntazii 1) poklepavani prstem nebo jazykem na klitoris - mela by to byt docela rychla frekvence 2) rychle krouzive pohyby bud jazykem,coz je narocne a unavne, nebo ukazovakem, to je docela v pohode. Ale nejdulezitejsi vec je udrzet nejake tempo, radeji nezpomalujte,a pak -neztratit ten klitoris, jakmile se dostanete do jinych mist (je jich tam moc 8) tak vubec nemusi dojit ke stimulaci nervovych zakonceni a i kdyz je to prijemne, tak nemusi orgamsus nasledovat....No takze jeste vam popisu,jak presne ty pohyby vypadaji. Predstavte si,jake pohyby delate, kdyz chcete vykroutit ukazovackem kliste z pokozky,tak to kliste by mel byt ten klitorit 8) toto delejte v urcitem tempu a postupne zrychlujte,a dulezite, kdyz se blizi orgasmus,tak jet na plne obratky. vyborne je,kdyz to delate ukazovakem, tak to obcas navlhcit. Pokud vam to nepujde dovest ji az do konce,zkuste ji rict,at si to udela poprve sama rukou a sledujte co dela....taky kazda potrebuje jine tempo. Upozornuji, ze to muze byt dlouhe a unavne, to je duvod, proc ja sama to nevyzaduju u partnera, protoze to neni tak jednoduche jak se zda a ja si to snadneji muzu udelat sama nebo nejlepe pri sexu,coz je pro nas oba nejlepsi. Ale kazdopadne miluju oralni sex pri predehre,a tam je v podstate jedno,co s jazyckem delate, je to skoro vsechno nadherne. Mozna jen bych podotkla,ze pokud lizete bez cile dovest partnerku k orgasmu,neni treba provadet ty rychle pravidelne pohyby. Staci si proste hrat, ja osobne uplne nejvic miluju jemne olizovani, pomale a takove hrave. A zboznuju kdyz jen dycha a predstira ze lize a ja cekam,kdy uz se dotkne jazykem, to je proste extaze i bez orgasmu....Ale kazda je jina. [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Popis pracovniho postupu
     od autora RaShCZ

      Myslím si, že tvůj příspěvek stojí za více než za komentář, který se časem ztratí. Co kdybychom ho vydali po menších úpravách jako samostatný článek?

      Reaguj na tento komentář
8)
 od autora Launy

    [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: 8)
     od autora RaShCZ

      No z této reakce moc moudrý nejsem. :) Buď mi napiš na mail nebo na ebe zanech kontakt, pokud máš zájem.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: 8)
       od autora launy

        jj, promin,ja netusila,ze to myslis vazne....tak ted jsem tam uvedla svuj mail.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Paserak

    Jáááj[S03]

    Reaguj na tento komentář
Inko?
 od autora CTOKOKOTOB

    Tak Ty jsi to předstírala???

    Reaguj na tento komentář
???
 od autora Agapimu

    Tak mozna jedine co je z toho clanku pravda je predstirany orgasmus, hold kdyz to stoji za nic a nijak jinak se tomu dotycnemu neda naznacit ze uz ma prestat tak se to musi udelat takhle.. ale zbytek je totalni pi...... Chlapi - jestli si toto ctete se zajmem tak hluboce klesate v nasich ocich, zamerte se radsi na realitu..:)

    Reaguj na tento komentář
přesně tak to je
 od autora bibinek

    ten clanek je presne o mne...

    Reaguj na tento komentář
Dotaz na Someone.CZ a všechny další zkušené znalce ženské psychiky
 od autora Victor

    Someone CZ co myslíš, pokud má ženská chuť na nějakého chlapa, svěří se s tím své nejlepší kamarádce?

    Za každou odpověď od kohokoliv, kdo se alespoň trochu vyzná v ženské mentalitě, budu moc vděčen.

    Díky!

    Reaguj na tento komentář
    to Victor
     od autora Launy

      Victore,ty se ptas chlapa?? jak to muze vedet, no teda muze,ale ptej se spis holek......

      to vis,ze se muze sverit, ovsem jak ktera,to prece zalezi spis na povaze, me se kamoska s timto vetsinou sveruje,ja ji ne z duvodu toho,ze nechci nic pokazit,chci si to udelat podle sveho a nechci,aby kdokoli poznal,ze se mi ten dotycny libi az do chvile,kdyz to dam najevo sama.

      Reaguj na tento komentář
To Victor
 od autora pendulum

    Ano, svěří.

    Reaguj na tento komentář
    Re: To Victor
     od autora Victor

      A to se snad s ní i radí jak na to, ne?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: To Victor
       od autora Launy

        muze a nemusi,opet zalezi na povaze,ja bych si radit nenechala, proadit si necham spis tehdy,mam-li problem, a chci znat vice pohledu...ale jsou i holky,ktere chteji vedet,jak chlapa sbalit - viz forum - tema hlavne nenapadne - pak uz je jednio,jestli ti radi nejlepsi kamosk,nebo nekdo na webu

        a ps - ja bych se spis sverila nejake jine kamosce,nez te nejlepsi(nepriklad nektere a velke dalky,ktera dotycneho nezna) duvody jsem popsala v prvni reakci

        Ale i chlapi chteji prece poradit,dukazem je toho tento web....

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: To Victor
         od autora Victor

          Milá Launy,
          díky za odpověď. Ptal jsem se proto, že mi jedna známá naznačila, že se moc líbím její nejlepší kamarádce, která už delší dobu neměla sex. Já tu její kamarádku znám také a dost dobře, a dokonce párkrát mi naznačila, že by nebyla proti, kdyby... Bohužel já jsem to buď prošvihl, nebo měl myšlenky úplně jinde kvůli problémům v práci apod.
          Naopak, jednou po takovémto mém jakoby odmítnutí jsem se pokusil asi za dva týdny projevit zájem, ovšem to zase nechtěla ona a já blbec jsem se trochu naštval a řekl ji něco o blbých ženských, co něvědí, co vlastně chtějí. Sice jsem se ji hned omluvil, avšak navzdory tomu se mnou asi měsíc nemluvila.
          Teď se už sezdá, že je vše v pořádku. Neměla bys pro mě nějakou radu, aby to tentokrát už klaplo?[S03]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: To Victor
           od autora Launy

            Ahoj Victore,
            no to vis,ona se asi urazila,protoze vlastne to,co jsi rekl ty ji si asi ona myslela i o tobe (ze nevi,co chce 8)) jelikoz jsi ji predtim odmitl,ale to uz ti asi doslo 8), ale to neva, kazdej obcas rekne neco,ceho pak lituje...... No kazdopadne ted uz jdi do toho a poradim ti jen jednu dulezitou vec,dej ji najevo,ze ty vis,co chces - nemela by z tebe mit pocit,ze to beres tak,ze teda jako jo,kdyz jinak neda 8)) snad mi rozumis,zensak by mela mit pocit,ze se chlapovi fakt libi,to pak ela divy,to bys koukal, ji se libis kazdopadne a ona uz se sama k nicemu neodhodla,protoze si v tom neveri.Ted je to vazne na tobe. To uz je jedno,kam ji pozves, jen ji to dej jasne najevo,tzn bud aktivni ty.muze se stat,ze te nejdriv odmitne,tak to ale pak zkus jeste jednou,jako dukaz,ze to fakt chces 8) klidne to pak uz ber s humorem,muze ji rict neco v tom smyslu,ze uz se mijite tak dlouho,ze uz by to stalo za rozseknuti,ze jinak timhle stylem se to povede az v duchodu...

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: To Victor
             od autora Victor

              Díky Launy za Tvou odpověď. Rád bych se ještě na něco zeptal, avšak nechci to probírat tady veřejně na fóru a tak Ti zítra radši pošlu e-mail.

              Ještě jednou dík.

              Reaguj na tento komentář
Divná?
 od autora Pavča

    Teda, čtu tady komentáře, že skoro žádná takové představy nemá a že je asi ''divná''. To já takové představy mám, takže jste asi fakt ''divní''[S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Launy

    Divnej neni nikdo,kazdej ma jiny predsatvy a to je vse....nekdo nema dokone zadny.a neni divnej.(nebo mozna trochu jo 8))

    Reaguj na tento komentář
Mile damy, mile divky...
 od autora Chlipnik

    Mile zeny, mile divky,

    vsechny z Vas, ktere "trpite v clanku uvedenymi neduhy", uprimne lituji. Je pouze a jen Vasi chybou, ze si nejste schopny najit partnera, se kterym kvalitni sex budete prozivat. Misto toho radeji hrajete trapna divadelni predstaveni, myslite na nakupy a cekate, kdy "uz konecne bude strikat, tomu to zase dnes trva" nebo za ucelem alespon nejake davky vzruseni myslite na nekoho nebo neco jineho. Pokud jste se v tomto clanku nalezly, nechtel bych Vas ani na jednu noc, ani kdybych za to mel dostat zaplaceno. Naopak me tesi, ze jsem zahledl zde v diskuzi i nekolik prispevku od zen a divek, ktere s clankem nesouhlasi a z jejichz prispevku je zrejme, ze o sexu vedi vice, nez autorka teto slataniny.

    Pokud si pri sexu musite predstavovat nekoho jineho nebo myslet na nakupy, mate bud naprosto neschopneho chlapa nebo je pro Vas sex naprosto zbytecnou zalezitosti, pri ktere si rozcuchate uces. Mate dve moznosti... muzete vymenit chlapa nebo si zajit ke kadernici, se kterou muzete pri Vasem zkraslovani probrat nejnovejsi drby, coz Vas jiste totalne ukoji a uspokoji. Myslim si take a mam to snad uz i overene, ze pri dobrem sexu Vas ani nenapadne myslet na blbosti.

    Predstirani orgasmu a podobna divadelka jsou pouze Vase vlastni skoda a dobre Vam tak! K tomu snad ani neni treba nic dodavat.

    Tvrzeni, ze chlapi neumi pouzivat jazyk, nemohu uplne vyvratit, protoze me zatim zadny nelizal a doufam, ze se toho take nikdy nedoziju. Dovolim si k tomu snad jen poznamenat, ze pokud tomu tak je, urcity podil viny na tom nesete i Vy, mile damy. Kdyz se neumite v posteli uvolnit a uzivat si, sex chcete jen tak nejak pretrpet, tezko sveho partnera "navedete na tu spravnou cestu", ktera na Vas zabira a funguje.

    Nejusmevnejsi mi ale prijdou prispevky typu: "tomu to ale dnes zase trva", "kdy uz bude hotovy" apod . :-) Damy, kdyz to delate spatne, trva to dlouho!!! Damy, kdyz sveho chlapa neumite poradne vyrajcovat, trva to dlouho!!!

    Cela tato diskuze mi prijde jednostranne zamerena na "neschopnost muzu" poskytovat zenam rozkos. Ale damy uvedomte si... je Vas take spousta, ktere se mate jeste co ucit (ostatne stejne jako chlapi se maji ucit pouzivat jazyk, ja vim... :-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Mile damy, mile divky...
     od autora hanz

      Plně souhlasím. Dámy máte se co učit a nebo hledejte.[S08]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Abby

    Asi jsem taky divná, ptž orgasmus jsem ještě nikdy nepředstírala...buď to chci a mám ho a nebo to nechci tak to nebudu dělat vůbec.a někteří mají jazyk až moc šikovný.Jo a chlipniku myslím si to co ty. Ženský by se měli taky snažit a ne jen říkat chlapům,že nic neumí[S02]

    Reaguj na tento komentář
Tak to je přesný!
 od autora Ivanka22

    Teda musim fakt říct, že až na ty lesbický představy to sedí úplně přesně! Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela, ale ona je to vážně pravda![S04] Po celou dobu článku jsem se fakt jen usmívala, protože mi přišlo, jako by mi právě někdo četl moje myšlenky! Úžasnej článek, fakt jo![S03]

    Reaguj na tento komentář
nestezujte si :-)
 od autora Hanz

    co po nas chcete?... prestante s herecvim a reknete si...nebo si nestezujte.[S04]

    Reaguj na tento komentář
super
 od autora Lenca

    Fakt skvělej článek, i když nemůžu souhlasit se vším, tak takhle jsem se hodně dlouho nenasmála[S04]

    Reaguj na tento komentář
trosku jinak
 od autora Jilly

    Ja myslim na to, kdyz uz se konecne udela a da mi pokoj...

    Reaguj na tento komentář
nesouhlasim
 od autora jaalump

    jsem magor,kdyz pri sexu nemyslim na nic jinyho nez na sex s tou danou osobou? v zivote me ani nenapadlo na nic jinyho myslet, jestli to je tim, ze mi je 19, si nemyslim. Ja doufam v to, ze pri sexu na to,co jsem zapomnela koupit za potraviny,nebudu myslet NIKDY.

    Reaguj na tento komentář
milování
 od autora zuzana

    Dobrý den, přečetla jsem si vaše názory, jsou různé, ale to je každého osobní věc. Pokud bych se měla k tomu vyjádřit, bylo by to následující. Jsem vdaná, ale milování s manželem bylo pro mne jen tak normální, jako jíst chleba, nebo tak. Ale mám přítele, a to už několik let, a milování s ním, to je prostě jedna báseň. Vždy se na to těšíme oba. Není to zase tak málo, je to tak jednou za týden a je to prostě něco mimořádného. Prostě to je úplně něco jiného. Vždy zkoušímě něco nového a je nám spolu blaze. Zdravím vás a přeju každému z vás něco takového.[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: milování
     od autora Petr

      Chudák Tvůj manžel, nestydíš se ?[S05]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: milování
       od autora ax

        Když je trouba, s něčím takovým zůstává, a neumí to poznat a řešit, tak co s ním. Na druhou stranu, když si na tyhle případy člověk vzpomene, není divu, když pak holkám, co se furt chtěj vdávat, odpovídá, že o to nestojí. Kdo by taky o to stál, když má docela velkou šanci, že si vezme něco podobnýho - co bude doma dělat komedii, a za zádama píchat s jinými a pomlouvat.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Interceptor 69

    Nechápu ženy co nedokáží říct svým milencům že stojí za nic. Moje přítelkyně to dokázala a od té doby jsem na sobě dost zapracoval. Dneska na asi jediné na co při sexu myslí je jak svým stříkavým orgasmem nezkropit celou postel. [S03] Většina "překvapivých" problémů žen popsaných v tomto článku spočívá v nespokojenosti s jejich sexuálním a osobním životem, neschopnosti toto svému příteli sdělit a zároveň neschopnosti ho opustit. Tyto ve směs tragické věci spočívající ve špatné, nebo zcela chybějící vzájemné komunikaci, jsou zde popsány jako velká senzace .. zcela ubohé. [S09] .. jo a ještě sem nepochopil falešný orgasmus a autorku která se pišní tím že je jako jiné ženy skvělá herečka ... lituju jí ... nazdar

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Arinka

    No, pokud ženy myslí při sexu na to co druhý den nakoupit, tak nejsou na sex naladěné a sex je jen pak škoda času! Při sexu se mají jen prožívat slastné pocity a maximálně si představovat různé sexuální fantazie. Já třeba používám vibrátor z jednoho mého oblíbeného sexshopu a při vibrování myslím na různé zážitky, co jsem zažila nebo si představuju. [S08]

    Reaguj na tento komentář
Delka
 od autora Anna

    Že na délce nezáleží? To je paní spisovatelko blbost! Záleží a to hodně. Už jsem měla kluka co ho měl asi pět centimetrů a bylo to hrozné!! Vůbec jsem nevěděla jak se mám chovat abych ho nenasrala. Bylo mi to trapné. Tak jsem dělala že je všechno v pohodě a mazlili jsme se pak jsem mu raději řekla že jsem to dostala abych se vyhnula trapasu. Do dnes si nedokážu představit co by se stalo kdyby chtěl mít se mnou fakt sex to by bylo hrozný!!!!

    Reaguj na tento komentář
    Re: Delka
     od autora Koudy

      No twl 5 Cm? Tak to je fakt síla. To se ti nedivím. To je extrém. Ale tak kolem 10cm už je to normální. Měla jsem pár kluků s touto délkou a v pohodě. Sice některé polohy se musí vynechat ale ty normální ( které jsou nakonec i nejlepší ) jdou v pohodě. [S08]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Delka
       od autora Oli

        Musím souhlasit. Nad 10 cm už to jde. Sice z větším (ale ne zas extrém) je to zajímavější, ale stejně jde hlavně o to co ti 2 k sobě cítí. To násobí prožitek.
        Velké Pé.o bez citu, je jen sbíječka.
        Menší Pé.o s citem a láskou dokáže ženu uspokojit mnohem lépe a více.
        To je moje dlouholetá zkušenost [S03]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Krevetka

    S něčím opravdu souhlasím. Jsem s partnerem už 5 let a stejně se stále stydím s ním mluvit o svých sexuálních představách a o tom, co bych chtěla zkusit [S05]

    Reaguj na tento komentář