Milujeme stejného muže!

Byly jsme kamarádky na život a na smrt a sdílely spolu spoutu tajemství. Když se mi svěřila, že se jí někdo líbí, netušila jsem, že mluví právě o té stejné osobě, do které jsem zblázněná já.

S kamarádkou jsme se zamilovaly do stejného muže!

Jednou za mnou přišla kamarádka, že se jí líbí jeden kluk. Básnila mi o něm docela dlouho, ale celou dobu jsem vlastně nevěděla, koho má na mysli. Vzpomínám si, že jsem to ani moc neřešila.

Asi týden na to jsme šly spolu do kina, a ona mi řekla, že v předních liniích sedí i její vysněný. Byla z toho celá vedle, a já tomu nevěnovala moc pozornost, protože jsem věděla, že tam je i můj idol.

Po nějaké chvíli přemýšlení mi došlo, že asi máme obě spadeno na toho samého kluka!

V tu chvíli jsem zpanikařila. Jediná má výhoda byla, že kamarádka vlastně nevěděla, že se mi líbí taky, protože jsem to tajila. Ale co teď!? Mám jí to říct, nemám jí to říct...

Mám se vzdát svého idolu kvůli ní? Nebo si jít za svým a prostě ho klofnout, nehledě na to, že mi o něm už týden básní?

Nacházela jsem se v dost těžké situaci, protože jsem o něm neřekla do té doby ani slovo. Mohlo by to pak vypadat, že jí ho chci přebrat, a v tu ránu bych už nebyla za dobrou kamarádku.

Řekla jsem si tedy, že po něm nepůjdu zpříma, ale budu se nenápadně snažit, aby si vybral mě.

Když film skončil, udělal se za kinem shluk lidí, kde byl i on. Stála tam parta kluků, pár holek vedle, a pak někdo, koho jsme vůbec neznaly. Každopádně beze studu jsme šly rovnou ke klukům, proč bychom plýtvaly naším drahocenným časem s nějakými holkami.

Stály jsme tam s tou partou kluků, a holky, které stály vedle nás nesmyslně pomlouvaly. Přitom bylo jasné, že jen závidí. Tak už to dost často u ženského pohlaví bývá.

Ale abychom se vrátili hezky tam, kde jsem skončila. Stály jsme tam s nimi, dělaly jsme, že se neskutečně bavíme, a každá jsme měly jasný cíl.Kamarádka balila toho kluka, a já se snažila o to, aby balil on mě.

Nebudu říkat, zda nám to šlo nebo nešlo, protože to nebylo vůbec důležité. To proto, že se stalo něco, co jsme nečekala ani jedna.

Komunikoval s námi oběma zhruba na stejné vlně. To bylo lehce matoucí, a nechápu, že už z toho mi to nedošlo. Asi po hodině marné snahy, se zpoza rohu připotácela nějaká frajerka, která si to kráčela pomalou chůzí rovnou k našemu cíli. Až na to, že ona do toho cíle rovnou došla, obejmula ho, a dala mu pusu!

V tu chvíli nám oběma sklaplo, a ani nevím, jak rychle jsme odtamtud vypadly. Každopádně vím, že po takovém trapasu jsme se té partě vyhýbaly dost dlouho!

Jó, někdy je všechno jinak, než se zdá. Věřím, že tohle zažilo už spoustu z vás. Tohle byl ale takový upgrade překvapení, z kterého se nakonec vyklubal takový úlet!

Lucie Úspěšná

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora LadyM

    Stalo se nám s kamarádkou něco podobného, až na to, že z kluka se vyklubal gay :D aspoň jsme všichni doteď přátelé :)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Lily

    Základem šťastného přátelství je mít opačný vkus na muže [S03]

    Reaguj na tento komentář