Kdo jsem?

Jsem žena. Lucie.

Žena, která se na svět dívá očima, které dostala a myšlenky, které přichází, jsou její. Jsou moje!

Jsou vždy pravdivé a správné?

Kdo ví?

Ale určitě vím, že jsem sama za sebe. A co se mi líbí a co chci, to taky dosáhnu.

Umím se podívat chlapcům, mužům do očí a říct co si myslím. Mám na to právo a hlavně sílu.

Nebojím se neznámého a proto dělám vše, co přichází, tak abych si to užila. A teď vás budu zásobovat tím, co jsem prožila.

A nebudu nic skrývat.

Měla jsem spoustu úspěchů u mužů.

Ale i zklamání. A o to vše se s vámi podělím.

Je vaším přáním rozumět opačnému pohlaví natolik, abyste spočinuli na nejvyšším bodě hodnocení vašeho partnera a už vás nemohl nikdo trumfnout? Že ano! I já jsem to měla jako jeden z mnoha snů, které se mi splnily. Anebo ještě nesplnily? Kdo ví.

Jmenuji se Lucie a vždycky jsem chtěla mít náskok před ostatními ženami, především, co se sexappealu týče. 

Jestli tomu tak bylo, to usuďte sami podle článků, které pro vás budu psát. Ráda se s vámi podělím o mnohé zkušenosti, které jsem v průběhu života nasbírala. A že jich nebylo málo. Od malých trapasů po solidní propadáky, kdy bych radši zastrčila hlavu do písku, až po bravurně odvedenou práci, kdy jsem svou úlohu splnila na jedničku, možná i s hvězdičkou.

Ale co vám budu povídat, znáte to sami. Život je příliš pestrý na to, aby si připravil nudné příběhy, kterými by chtěl bavit své okolí.

A já jsem to neměla jinak. Čekají na vás takové story, že budete tápat nad tím, co jsou ještě fakta, a co už fikce. 

Jedno vím ale jistě, pro žádnou fikci tu místo není. Tu smetu ze stolu jednou ranou a zamáčknu bulvy, které budou údivem vylézat z očních důlků při přemítání nad těmi neuvěřitelnými příběhy, které se během mého života udály.

Vítejte v mém světě, kde každá pusa nebyla zrovna střízlivá a na pár z nich si nejspíš ani nepamatuju. Co ale vím přesně je, že všechno souvisí se vším a vše, co se událo, mělo svůj hlubší smysl. Nebo by alespoň mělo mít, však to znáte. Škoda rány, která padne vedle a tak to platí všude. Jen si trochu pohrajeme se slovy a hned tu máme nové přísloví: “Škoda pusy, která padne vedle.

Kdo vedle koho padl a jestli to mělo nějaký smyslnější význam, si povíme v průběhu mnoha příběhů, které tu ode mě ještě budete číst. Máte se na co těšit a třeba se v tom mnozí z vás uvidíte, nebo se naopak vyvarujete tomu, co by vás bývalo mohlo potkat, ale naštěstí vás to mine, protože určitě nebudete chtít opakovat chyby, na kterých jsem pohořela právě já.

Aby to nebylo málo, pokud se najde něco, co by vás dychtivě zajímalo a pídili jste se po odpovědích, nebojte se hodit koment, odpovědi se dočkáte.

A třeba jako bonus neboli takovou třešničku na dortu napíšu na obdobné téma i nějaký budoucí článek podle mých zkušeností. Tady se nehraje na žádná omezení! Pro mě jsou hranice jen slovo, které se vepsalo do slovníku, ale můj život minulo obloukem.

Lucie Úspěšná

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Jajo

    Budeš psát i o sexu? Vypdas docela sebejistá, takže mě to zajímá [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Karla

      To Jajo: pro vy chlapi jste hned takoví prasáci? Hezký článek a ty to hned otocíš k sexu. Myslíš si, že to je v životě nejdůležitější? Že nejsou jiné věci které jsou pro vztah důležitější? Vy chlapi jste fakt hrozní. Jednodušší.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        Sex je jedna z nejpřirozenějších věcí na světě a primárním důvodem, proč se vůbec muž o ženu zajímá (a vece versa). Pokud nějaká žena jednu z nejpřirozenějších věcí, navíc ještě zároveň nejpříjemnějších, označuje za "prasáctví", znamená to jen a pouze, že je taková žena defektní a je nejlepší se jí zdaleka vyhnout a najít si nějakou, co je v pořádku.

        Reaguj na tento komentář
Příběh
 od autora Moon

    Mně osobně víc jak superlativy typu Lucie Úspěšná, tak mně zajímá příběh, přístup a taky víc identifikačních údajů, protože jsem se vždycky od "reprezentativních rádců" většinou zklamal [S03]

    A blokněte ty reklamy, je to hrůza.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Příběh
     od autora Honza333

      Moone souhlasím. Taky mě zajímá přístup a příběh. Bez toho to nemá šťávu :-)

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Marci

    Kdy bude pokračování?

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Rozumbrada

    Uff.. Nic jednodusiho by tam nebylo )) slecna uspesna ma asi rada studentske mejdany

    Reaguj na tento komentář