Mladé holky neví, co chtějí

Tento článek vznikl na popud chování se některých mladých holek ve vztahu zejména se starším klukem. Dozvíte se, proč takové vztahy vydrží maximálně měsíc, dva a ještě z toho máte divný pocit.

Proč vztahy s mladými holkami nefungují?

Zdravím, je mi skoro 20 let a za poslední tři měsíce jsem měl vztah s dvěma 16letýma holkama. Navíc čerpám ještě ze zkušeností kluků, které jsem vyzpovídal. Říká se, že slečna je psychicky o tři roky napřed před svým fyzickým věkem, a proto vyhledává vztah se starším klukem. Ano, občas tomu tak je. Ale není to pravidlem. Co se vztahů týče, jsou mladé holky stejně nemožné, jako kluci, když měli svůj první "opravdový" vztah.

Co nás vlastně láká na mladé slečně? Často je to vzhled. Pak je tu mnoho dalších aspektů. Například jste nikdy neměli vztah a netroufáte si hned na starší zkušenější ženu.

Nebo v ní vidíte snadnou kořist, protože jste přece starší a na to ony letí. Pak to ale může být fakt, že některé holky se bláznivě zamilují a vy tak můžete cítit, že se vám konečně někdo věnuje. Nebo zase rádi zavzpomínáte na začátek střední školy, kdy jste měli sotva polovinu problémů? V tomto ohledu určitě zklamaní nebudete, ten vztah vám na začátku přinese ovoce. Záměrně jsem zmínil víc kladných možností, protože následuje už jen kritika.

Jak to vidí ona? V jejím životě se objevil nový borec. Je starší, je pěkný a určitě bude zkušený. Leckterá dneska zatouží i po klukovi s autem, nebo penězi. Zkrátka je to správnej kluk, co by se zaobírala s nějakým ňoumou ze třídy, který neslibuje tolik zajímavých okamžiků.

Ze začátku to jde všechno hladce. Řeč nevázne, na líbání taky dojde nejpozději na třetím rande, pokud nejste stydlivka. První dva týdny je schopná vidět vás každý den, když to nedopadne, jistí to večerní icq pokec. Začínáte mít pocit, že už ji celkem dobře znáte. Myslíte si, že je do vás blázen? Jen když nezjistíte, že flirtuje s jiným. Ony za tím nevidí flirt, jsou to "ulítlé" holky a takhle se baví normálně, stačí, když rozehrají a nový borec odehraje zpět přes síť.

  Pak přichází období od dvou týdnů až měsíce. Sedíte na lavičce, povídáte si a najednou máte chuť ji políbit. Tak to uděláte. Normálka. Ale za chvilku si uvědomíte, že to jste vždycky jen vy, kdo to udělá. Proč se nepřitulí, ale když ji obejmete, nechá se a "zdá se", že je spokojená? Mladé holky, ač mohou mít vysoké sebevědomí, rády skrývají část svých citů. Ano, i ona na vás kouká a myslí na to, jak se objímáte, ale neudělá to, doufá, že ji to vyčtete z očí. Tohle chování je u nich v této době normální. Nerady se svěřují, ale když se jich ptáte a ptáte, řeknou vám to. Neumějí do vztahu přenést důvěru a to je kamenem úrazu.

Dále se můžete setkat s tím, že si slečna naplánuje víkend s kamarádkami a vám napíše, jestli náhodou nemáte čas v osm večer na hodinovou procházku. A to se s nimi vidí ve škole přes týden. No dobře, když se na tu schůzku dostanete, zdá se pořád všechno ok. Dneska už je celkem normální i to, že se líbáte a jí přijde SMS od kamarádky, na kterou samozřejmě musí okamžitě odpovědět. Zkuste jí to zakázat. 

A asi poslední věc, která je základem ve vztahu a která se jim moc nedaří, je kompromis. Něco vám hodně vadí (třeba ty SMS) a tak jí poprosíte, jestli by s nimi vždy nemohla chvilku počkat. Opravdu nečekejte, že to bude nějak striktně dodržovat, zkrátka kompromis jí nic neříká. Pokud se na ni trochu zamračíte, dočkáte se podobné odpovědi: „No jo, vždyť už to mám skoro napsaný.“ A když se přes to přenese, zjistíte, že najednou líbá nějak mizerně, protože už dávno šrotuje, co ji asi kdo napsal.

Můžete se tvářit, že je to v pohodě, ale jestli se vám tohle stalo, vězte, že vás bere jako kamaráda a vztah udržuje proto, že občas nějaký to objetí prostě potřebuje. Nebo aby zkrátka byla TA, která chodí s klukem, kterého jí kamarádky závidí. Vřele doporučuji vztah ukončit, a pokud se ještě chcete přesvědčit, jak je nemožná, zeptejte se jí, proč ji přešel ten elán, co jí ve vztahu chybělo a o čem by její vztah měl být. Jaké překvapení, že z ní nic nevypadne a bude se jen usmívat kamsi do dáli. Ne, opravdu se vám nebude dívat do očí, až ji něco budete vyčítat, na to prostě nemá. V tuhle chvíli byste jí měli přesvědčit, že ona je ta, které neví, co chce, že je to její vina. Tím se ušetříte nostalgickým vzpomínek po rozchodu.

Jak je možné, že je na začátku vztahu tak aktivní a na jeho konci znuděná? To proto, že dostala, co chtěla, pohrála si, a už jí to nebaví, tak hledá novou hračku. A dopadne to tak, i když budete naschvál dělat krok zpět, zatímco ona udělá dva kroky vpřed.

Na závěr bych doplnil jednu poznámku - ano, znám páry, které tohle nepotkalo, ale věřte, že těch co skončili tak jako já, je desetkrát více. Proto si buďte vědomi toho, co od vztahu chcete a neustupujte od toho hned, jakmile na vás udělá psí oči.

Druhý pohled (RaShCZ)

Je pravda, že vztah s holkou v pubertě je těžký. Osobně vidím problém v nezkušenosti obou partnerů. Holka neví, jak se ve vztahu chovat, a vy také ne, pokud jste mladí. Případné problémy je třeba řešit co nejdříve, a to tak, že holce řeknete svůj pohled a trvejte na řešení. „Nelíbí se mi, že textuješ, když jsme spolu. Já to taky nedělám. Když se nedokážeš udržet, tak si vypni zvuk.“ Pokud to udělá znova, rozlučte se s ní a jděte domů. Má-li vás ráda, nenechá vás jít. Pokud nechá, kopněte jí do zadku dřív než ona vás. Mladé holky nepřemýšlí příliš dopředu, nepřemýšlí nad pointou vztahu. Dokážete je ovlivnit především pevným a zásadovým chováním bez ohledu na to, zda je toto chování „správné“ či nikoli.

Házení viny na holku při rozchodu nedoporučuji. Je to nepravdivé, slabošské, a dosáhnete tím pouze jedné věci - holka si bude myslet, že jste debil. Vztah je vždy záležitost dvou lidí.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Klára

    Ta holka na ilustrační fotce u článku je nějaká ta Faithova mladá přítelkyně ?? Nebo odkud bylo přejato to foto? Vypadá to na amatérský styl:-)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Není to Faithova přítelkyně. Jen jsem si dal záležet, aby ta fotka korespondovala s obsahem článku. [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Klára

        Tak to tě musím pochválit,děláš dobře svoji práci:-)

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Och, děkuji. [S04]

          Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      Teda Kláro, to bylo troufalé [S04] jestli chceš vidět jak vypadá ta moje, tak napiš na mail a já ti ji ukážu, protože na není na první pohled průstřelná jako ta, co sem dal RaShCZ

      Reaguj na tento komentář
njn
 od autora Skyline

    tak presne tohle znam ... :D ... a presne 3 mesice :P

    Reaguj na tento komentář
dotaz
 od autora Luis

    A myslíte si, že se k sobě můžou třeba po dvou letech, až slečna dospěje, vrátit?

    Reaguj na tento komentář
    Re: dotaz
     od autora RaShCZ

      Šance tu samozřejmě je, ale určitě bych na to nespoléhal.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora antioidipus

    Heh, před časem jsem tu někde psal, že mít vztah s holkou na střední je vcelku marná věc - a samozřejmě jsem dopadl jako medvídek s packou ve včelím úlu.

    Ale nejvíc mě vždycky baví ta hláška, že holky jsou v pubertě o pár roků vyspělejší než kluci.[S07] No, když si vzpomenu na holky od nás ze střední, tak se tomu musím pousmát. Holky v pubertě před kluky mají náskok jen v jedné věci: více se kurví. Prostě se učí se prodat za všelijaké společenské bonusy a jde jim to. Jenomže jim to jde jen z toho důvodu, že zkrátka šestnáctiletá holka je prostě žádanější než stejně starý kluk, aniž by ona sama na tom měla nějakou zásluhu, to je vše. Nikdo si asi nemyslí, že dvacetiletý chlapec si něco začne se šestnáctiletou v ohromení z její hluboké duchaplnosti, to asik ne[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora karel

      více se kurví. Prostě se učí se prodat za všelijaké společenské bonusy a jde jim to

      aneb co s v mládí naučíš .... Je to tak ohromující, jako bys řekl "a přece se točí!"

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Moon

      Nevím, kdo byl ten někdo, ale ten někdo měl vesměs pravdu. Na střední je to otázka štěstí.

      Jak zmiňuješ tu hlášku, dobrý je se tím pobavit. Jednou to dokonce bylo použito proti mně, jako omluvný argument rozchodu. "Ty jsi už skoro dospělý, holce je mladá, neví co chce, tak je všechno v pořádku, měl jsi mít tolik rozumu a nic si s ní nezačínat"
      Podle mě rozhodně je to MÝTUS.

      Holka se nejen schopna je prodat klukovi, ale komukoliv za jakoukoliv cenu. Znám pár holek, krásných, některých vím i talentovaných a oni jdou prodávat zmrzlinu za pár korun, umejvat nádobí nebo sbírat na pole okurky. Jen proto, aby se někam dostali a s někým se seznámili + vydělali si peníze na pařby.

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Royal M

      Tvůj názor na domnělou předčasnou dívčí vyspělost mě zaujal.

      Ve vztahu 16tileté (ideální věk pro uvedení příkladu, koneckonců i můj) dívky a stejně starého chlapce je často tendence vyzdvihovat vyspělost dívky z jednoho prostého důvodu... Chlapec touží po sexu, a tuto touhu po snadném, nekomplikovaném mr*u si většina z nás spojí s pubertou, nevázaným mládím - koneckonců jsme si tím téměř všichni prošli. Dívky tohoto věku často hledají prince/oporu/někoho, chtějí "vztahnehledě na to, že o něm nemají přesnou představu. To je dáno vývinem biologií pohlaví a instinkty, což zde nehodlám dále rozebírat, protože by se pak nikdo nedokopal dočíst tento příspěvek.[S03]
      Chlapcova "nadrženost" (pro tuto věkovou kategorii charakteristické označení přirozené sexuální touhy, často s pejorativním nádechem) je ovšem úzce spjata s biologickým vývinem mužů, který opravdu probíhá o něco později než u opačného pohlaví.
      Oni vlastně muži přece mají být nadrženější - z toho důvodu vzniklo označení nymfomanie, což je označení vyjímky, kdy žena projevuje větší nároky na sex než partner.

      Po uvědomění si těchto věcí pak můžeme jasně rozeznat hranici mezi výše zmíněnou zdánlivou biologickou(ta tu podle mě hraje hlavní roli) a onou osobnostní vyspělostí, kterou se dívky rády (byť třeba nevědomě) ohání a ospravedlňují.

      Nemám dost informací, abych posoudil, zda osobnostní a prostá biologická vyspělost nemá nějakou přímou souvislost... Ale i kdyby zde nějaká mírná návaznost byla, kec o třech (a i kdyby dvou) letech psychologického náskoku dívek mi je s prominutím k smíchu [S03]

      Můj první příspěvek, doufám že mě neukamenujete [S09]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Štoky

    Vážně pěkný článek a musím souhlasit, poslední dobou se mi tak nějak lepí smůla na paty a podobné typy holek padají jedna za druhou. Ty které to mají v hlavě alespoň trochu srovnané, těch je po čertu málo :( . Jenže co se dá dělat, nezbývá než jen hledat a doufat... :)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Moon

      Nejseš jedinej, po nás letěj holky ještě ze základky a těch pár rozumných středoškolaček, už jsou dávno zadaný nebo o nás nestojí.
      Věř, hledej a využívej příležitost. :)

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Štoky

        No školačky to je jasná věc[S04] a i velká většina středoškolaček je na tom úplně stejně, to s tebou souhlasím...musím se přiznat že největší úspěchy jsem měl doposud s dívkami ještě staršími než jsem já, ale paradoxně čím starší jsou, tím se hůře balí...[S06] Takže nám opravdu nezbývá než jen čekat a hledat[S07]

        Reaguj na tento komentář
Dodatok
 od autora Mr.Diiith

    Len par drobnosti :)
    To co pisal Faith je rozhodne pravda, treba si tiez uvedomit, ze aj ked to mlada baba (16, 17 a kludne aj 18) neprizna tak mysli TERAZ. TERAZ mam frajera, TERAZ ho "milujem, zboznujem, lubim" bla bla bla. Pisal som to umyselne v uvodzovkach, pretoze ano na jednu stranu to znie pekne a urcite je to prijemne pocuvat aj do usi (nvm nikdy som nikomu slovicko milujem ta nepovedal a ani som ho nechcel pocut este mam cas), ale kolko z toho ta osoba mysli vazne? Kde je ta pomyslena hranica medzi zalubenostou a laskou? Kedy moze mat clovek istotu, ze dievcina mu v jeden den nebude hovorit milujem ta a na druhy den to povie inemu? Maloktora baba v mladom veku moze povedat, ze dokaze tento rozdiel vidiet. Viac ako 90% z nich je typickych tym, ze:
    1. Sa neustale hada s rodicmi (kazdodenne oni su najhorsi nespravodlivi sviniari a hotovo, pokial sa clovek nepostavi na ich stranu rychlo sa moze z milujem ta stat nenavidim ta)
    2. Ma chalana, bez ktoreho urcite zomrie (tam pozor na citove vydieranie - Ak ma opustis tak sa zabijem)
    3. Sa urcite pozera aj po inych hned ako so svojim chalanom nie je.
    Damy aj Pani mozete nesuhlasit, ale nic s tym nespravite. Nemusi sa to niekomu pacit, ale realita je taka mam v tom dlhorocne skusenosti jak medzi starsimi tak mladsimi babami, svet sa meni, ludia su stale rovnaky ;)
    Cus zdravi Mr Diiith :)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Dodatok
     od autora History

      Je to tak [S07]

      Reaguj na tento komentář
    Re: Dodatok
     od autora HS

      Tomu citovemu vydirani bych tolik neveril, protoze zenske jsou vetsinou nejvetsi kurvy v 9 a zakladce nebo v prvaku na stredni. Neveril bych, ze v obdobi kdy to prave zacala tahnout s jednim a za dva tydny to uz tahne s nekym jinym by byla schopna nekoho citove vydirat.

      Reaguj na tento komentář
Presne tak
 od autora G.I.Joe

    Jo jo, kde nezazil, nepochopi. Take jsem takovych par poznal :) A zajimave, ze nekterym to zustane i klidne do 18-19 - prvak na VS. V takovych pripadech je snad jedninou sanci ji jasne ukazat, ze to neni ona, kdo drzi vztah na uzde, ale muz. Rict ji presne, do ceho se nema poustet a nedat ji moznost manipulace... Dokud u ni budete mit pozici onoho "muze", ktereho nema jisteho kdykoliv si ukaze a ktery je pro ni stale tajemny a pritazlivy, tak mate sanci [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: Presne tak
     od autora HS

      To ja se takovym vyhybam a chci partnerku v prijatelnem vekovem odstupu, neboli mlade holky nejsou nic pro me. Navic me nebavi vztahy, kdy musim toho druheho drzet na uzde ( nadruhou stranu dodavam, ze kazdy pokus nasadit mi uzdu konci koncem vztahu ). Dalsi co me na nich vadi je nespolehlivost, nevyzralost, ztrata spolecenske prestize atd. Zkratka ja potrebuji jiny typ vztahu. Pro me je nejlepe vhodna vrstevnice.

      Reaguj na tento komentář
Nebrat !
 od autora HS

    Moje zakladni pravidlo je mlade holky nebrat ! Vynecham situace vyberu vrstevnice, uvazuji pouze situaci starsi kluk a mladsi holka s vetsim vekovym rozdilem.

    Aby vztah mel smysl musi byt pro oba vyhodny, coz v teto situaci neni. Zatimco holka diky nemu ziskava postaveni ve spolecnosti, kluk ho naopak ztraci. Holka timto vztahem ziskava na sve spolecenske prestizi i postaveni, zatimco kluk ztraci, coz se projevuje tim, ze se s vami rada pochlubi, zatimco pro vas je lepsi o vasem vztahu mlcet, coz vam nepomuze protoze se to drive ci pozdeji dostane k nekteremu znamemu a ten tu informaci posune dale ... Dalsi duvodem proc je s vama je plneni funkce sponzora. Diky vam si muze dovolit i to, co by si bez vas nemohla. Jenze beda kdyz nejste dostatecne stedri nebo se vam nedari a zbytecne vydaje si nemuzete dovolit. Pak se chyba vyberu vraci i uroky. Splehnout se na ni nemuzete, stejne delsi planovani take neprichazi do uvahy. Navic ma vas v hrsti, vsechny trumfy drzi ona, a je jen na ni kdy je zacne vytahovat a jak vas jimi poskodi. Ona je nyni za zneuzitou chudinku a vy za grazla co ji zneuzil ( kdyby mela doopravdy silny zaludek, tak z vas udela kriminalni zivel a pri funkovani soudu v teto republice se toho nezbavite ) ,coz je ale vase blbost, protoze jste nemeli podcenovat spravny vyber partnerky.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Nebrat !
     od autora History

      To není pravda, že kluk ztrácí společenské postavení. V téhle době už je normální, že kluci mají vztah s mladšíma holkama. Navíc se často seznámí v rámci nějaké party lidí, kde mají oba společenské psotavení stejné ať se děje co se děje. Leda když se pak rozejdou ve špatném, teprve potom je to trochu znát.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Nebrat !
       od autora Klára

        Podle mě není pro staršího zkušeného kluka problém sbalit nějakou mladou nezkušenou šestnáctku. To není žádné umění.
        Co si pamatuju,tak vždycky kluci s otevřenou hubou a uznáním koukali na svýho frajírka vrstevníka,který se po ulici promenádoval se stejně starou nebo starší potvůrkou.
        "Ty vole ,von ju fakt píchá,jo?" No ty vole,tedaaa,uff:-))"

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Nebrat !
         od autora RaShCZ

          Když vidím kluka se starší holkou, tak reaguju: "Sakra, to je jeho holka nebo matka?" [S04]

          Osobně mám raději mladší holky, než jsem já. Pokud jsou krásné, umějí vystupovat a chovat se na veřejnosti, přičemž chlapovi dávají signály zájmu, je to podle mě nejlepší kombinace. Problém je, že holky s takovýhlemi vlastnostmi nerostou na stromech. [S04]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Nebrat !
           od autora Klára

            Jenže Rashi,ty už jsi pravděpodobně starý páprda,takže ženy starší než ty jsou už babičkami:-)) Čili tvůj zápal pro ženy mladší než ty docela chápu :-P

            "Když vidím kluka se starší holkou, tak reaguju: "Sakra, to je jeho holka nebo matka?" :-D"

            To ty starší holky copak vždy vypadají opravdu starší než ti kluci ??:-)))

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
             od autora RaShCZ

              Kláro, na 99 % jsem mladší, než ty. [S04]

              Samozřejmě jsem bral v potaz pouze případy, kdy holka je viditelně starší, než ten kluk.

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
               od autora Klára

                "Kláro, na 99 % jsem mladší, než ty. :-D"

                Aha,tak to je možné:-) Jen abys ale ve skutečnosti právě naopak nevypadal starší než jsem já:-)))
                :-P Ono totiž takových pouze papírově "mladších" zajíčků vypadajících na "o mnohem dřívější rok svého narození!, je všude poměrně dost...:-P

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                 od autora RaShCZ

                  Tak to tě rovněž zklamu, je to přesně naopak. [S04]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                   od autora Klára

                    Mě nezklameš,poněvadž já nic neočekávám:-) Nicméně ale přece jen záleží i na tom,o kolik let se domníváš,že vypadáš mladší oproti svému věku biologickému:-))

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                     od autora RaShCZ

                      Nevím. Přiznám se, že takové detaily neřeším. Lidé mě zkrátka vnímají jako mladšího, tak asi mladší vypadám. Nehodlám se zkoumat hodinu v zrcadle, abych zjistil o kolik let. [S08]

                      A co ty, drahá Klárko? Ty určitě přesně víš, zda vypadáš mladší či starší a o kolik let. [S03]

                      Reaguj na tento komentář
                      Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                       od autora Klára

                        Můj předchozí koment vycházel z kontextu celé naší diskuse,víceméně jsem jím chtěla naznačit,že existuje určitá pravděpodobnost,že kdybys stál vedle mě,tak bysme mohli třeba vypadat i jako vrstevníci:-)))

                        :-) Těší mě,že už nyní víš,že jsem drahá:-))

                        Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                         od autora RaShCZ

                          Vstevníci těžko. Obávám se, že bychom spíš odpovídali mému výroku uvedenému na začátku diskuze. [S04]

                          To drahá si neber osobně. Onen výrok se spíš důsledkem mého obecného pozitivního smýšlení o ženách, než by se vztahoval přímo k tobě...

                          Reaguj na tento komentář
                          Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                           od autora Klára

                            :-) vidíš,a já se právě naopak něčeho takového neobávám:-)

                            Těší mě,že jsou pro tebe obecně ženy "drahé":-) Která by se ti taky dala lacino,že :-))))

                            Reaguj na tento komentář
                            Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                             od autora RaShCZ

                              Hraju rád. Z krátký hry požitek nemám, proto nechci laciný. [S03]

                              Reaguj na tento komentář
                            Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                             od autora HS

                              Zalezi v jakych financich relacich zijes, ale dneska bezproblemu sezenes zenskou za 1000.

                              Reaguj na tento komentář
                        Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
                         od autora HS

                          Hele, co kdybyste sem dali sve fotky a dopsali kolik vam je let ?

                          Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
               od autora HS

                Hele, tak tu rovnou pisnetesvuj vek ....

                Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: Nebrat !
             od autora HS

              Popravde kdyz vidim par stary muz a mlada zena, tak prvni co me napadne je otazka : " Co na nem vidi ? " doplnena rychlou odpovedi : " Penize. " To je silna zbran starych muzu pred mladymi, kterymi dohaneji sve nedostatky. Jenze pozor, kolik starych muzu dovedli tyto mlade zlatokopky na mizinu ? Nebo jim alespon rozvratili funkujici vztah a poradne jim zredukovaly majetek ? Pozor, nesmis tomu podlehnout !

              Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Nebrat !
           od autora HS

            Zalezi o kolik. Napriklad kdybych pred tebou sehral divadlo s jednou moji o 2 roky starsi kamaradkou, neveril bys ze to neni moje mlada.

            Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Nebrat !
         od autora HS

          Ted si protirecis. Neni problem zbalit mladsi ale vsichni ziraji na starsi.
          Jedna vec je ze to neni problem a druha vec proc bych to delal ? Navic kdyz vim co chci a s jistotou vim, ze to zde urcite nenajdu.

          Nevzbudilo pozvdizeni spise ze kamarad zbalil holku ? A jakou ? U me toto vzdycky vzbudilo pozdvizeni.

          Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Nebrat !
       od autora HS

        Zalezi na veku a vyspelosti jednotlivych partneru. Kazdpadne vse ma sve hranice, ktere se nesmi prekracovat viz dva moje prispevky v teto diskuzi postavene na vlastni zkusenosti dvou mych kamaradu. Jestlize je rozdil vseobecne prijatelny, je to v poradku, jestlize prekrocili tu hranici, pak je tu ztrata postaveni a problemy visi ve vzduchu....

        Vyhoda vramci party je, ze kazdy se zna s kazdym a kazdy ma svuj nazor.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Nebrat !
         od autora Klára

          to HS

          Spíše bys nám mohl prozradit ty tvůj věk,máš docela zajímavý a osobitý styl přispívání:-)

          K té lacinosti a drahosti žen,nepochopil jsi ten rashův výrok správně,nabyla řeč o penězích:-).V podstatě asi tak-Existují muži,kteří díky svému určitému "potenciálu" dokáží dostat spoustu holek do postele zcela zdarma,bez většího úsilí a potřeby vydávání peněz. Tobě to může připadat jako paráda,super dar-víceméně to lze tak nazvat, avšak po čase prostě se ti tento styl může takřikajíc "přejíst", a lehce se může stát,že se zničehonic zastavíš a začnou tě přepadávat myšlenky typu "že v té "velké parádě" něco chybí",že jsi byl o "něco " ochuzen....ve výsledku se můžeš ptát asi takhle :"Miloval jsem doopravdy vůbec někdy nějakou z těch holek ? "........

          Ohledně starších holek a mladších kluků- síla těhle /některých/ starších holek tkví právě v tom,že to s klukama umějí válet mnohem líp než jejich mladší kolegyně /pokud ještě dobře vypadají,tak lehce vyhrávají nad znevýhodněnou konkurencí/. Tudíž mohou být už jen díky tomuto umu atraktivnější a vrstevníci ti ji pak můžou závidět.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Nebrat !
           od autora HS

            Muj vek ti nic nerekne, ja mam celkove osobity pristup k tematu vztahu. Me ten dar zapusobeni u zen s naslednym dotazeni do cile pripada spise jako nevyhoda nez vyhoda. Jak jsi uvedla to je jeden duvod, druhy duvodem je diky tomuto pristupu prehlednuti zivotni partnerky.

            U kombinace vztahu mladsi kluk a starsi holka hodne zalezi na veku a hlavne vyspelosti holky. V nizsim veku je to handicap, ktery postupne upada. Nakonec zeny stejne uznaji, ze to neni pro vztah dulezite.

            Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Nebrat !
           od autora peta

            čau no vylíčilas to poněrně dobře ale to platí u žen 30+ které vý co chtejí na dou si za tím a nedelají ty unáhlené scény jako ty mladé lolitky též se starší zenou uš mám skušenost a těm o pobavení z hlediska financí uš nehledají spíše se snaží dohnat co dříve takle promeškali a teprve se na tom zamysleli neplatí to tedy o všech jen říkám co sem se ženamy zažil a probral u kávy jako vrba co naslouchá a nebylo jich málo PS: Tom

            Reaguj na tento komentář
Skvele tema
 od autora HS

    Napsali jste clanek na skvele tema. Hned jsem si vzpomel na gymnazialni leta, kdy jsme na tohle ve tride meli dva specialisty. Me osobne se toto vzdycky hnusilo, protoze pravdepodobnost, ze si takto najdes vyhovujici partnerku je vyrazne mensi nez kdybys hledal ve svych vrstevnicich. Jeden se hned do toho pustil od zacatku. Pri rozkoukavani se mu ozvaly pudy a hned prozkoumaval situaci v devitce vicelete tridy a hned se dostavily prvni uspechy. Uspel u nejskaredejsi a nejhloupejsi holky ve tride. Vsichni jsme se divili proc to s ni tahne, ale on na nas hned hodil sve argumenty ze tomu nerozumime, neni tak spatna jak se zda a diky vhodne taktice on uspel, zatimco my jsme suchari kdyz nase taktika nevychazi a tudiz nikoho nemame.
    Kdyz byl v letnim pololeti vylozene vyhlaseny v te tride, presunul se o rocnik nize. I zde dokazal bodovat, bohuzel si nepomatuji u koho. Ke konci roku uz neoporhoval i tehdejsimi sedmackama. V druhaku jsme navstevovali tanecni. Kuba si zaridil partnerku podle sveho gusta, opet nejakou mladou ze zakladky jak jsme kluci rikali jeho holkam. Kazdopadne to dopadlo podle ocekavani. Prestalo ji to bavit a tak se rozhodla tam nechodit a samozdrejme za sebe nesehnala nahradu. Kuba to vyresil po svem, sehnal si partnerku uvnitr kurzu, coz vyvolalo maly retezec zmen paru a hadejte na koho zbylo koste. Na jare pro okoli pripravil prekvapeni. V jeho oku uvizla holka o rocnik ze ctyrlete tridy, sestrenici naseho tridniho ucitele. Jenomze Kuba jaski zavahal a ona dala prednost klukovi z vedlejsi tridy stejneho rocniku.
    Nevim jestli to Kubu definitivne zlomilo, ale od te doby jsem neslysel, ze by daval prednost sve vrstevnici pred mladou. U mladych holek slavil velky uspech, stejne tak byl casto tercem nasich ruznych vtipku. Nakonec se stalo normalni, ze Kuba to opet tahne s novou mladou. A nikoho neprekvapovalo, ze ten vztah zahy ztroskotal. O nouzi nemel problem, vzdycky se objevila trida, ktera ho jeste neznala a tam zkousel stesti a kdyz se tam proflaknul natolik, ze si tam ani neskrtnul, presunul svuj zajem o tridu nize. Ve tretaku jsem zaregistroval, ze to tahnul se sedmackou. Nevim jestli ve ctvaku zkousel znovu stesti tam, kde to selhavalo nebo dal prednost priprave na maturitu uspesne zvladnuti prijeti na vysnenou vysokou, ktere zvladnul. Nic novejsiho o nem nevim, takze nemuzu rici jak se zmenil jeho vkus a koho si vybira/koho ma.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Skvele tema
     od autora HS

      Druhym mym kolegou byl Michal, ktery k nam pribyl v prubehu. Zezacatku to byl tichy plachy kluk, coz bylo zpusobeno jeho predchozi skolou kde ho utlacovali. Po te, co se rozkoukal a aklimatizoval, nabiral svedomi zacal se vice projevovat. Behem stredni pusobil normalne a ohledne partnerskych vztahu se neprojevoval, coz u nas bylo normalni. Presneji naprosto neresil a ani neresil nic okolo toho a holky ho nechavaly naprosto chladnym. Ze tridy jsem byl jednim z lidi, co k nemu meli blizko. Po gymnaziu jsem ho potkal asi dvakrat, ale obcas si napisem jak se nam dari a podobne info. Prekvapilo me ze se obklopuje holkama a u mnohych uspel na plne care. Prekvapenim bylo, ze pouze jedna byla zhruba stejne stara, ostatni mladsi. Po prvnich zkusenostech zmenil svuj postoj, uznal ze se na stredni o mnohe pripravil. Po jednom zlomeni srdce nachvili zmenil strategii kdy z monogamie presel k promiskuite. Ne vylozene, ale kdyz se naskytla moznost hned ji vyuzil a po te nechaval jak to dopadne. Kdyz vztah skoncil, jde se dale a dalsi bude mozna lepsi. Obcas se mi pochlubi se svymi uspechy, jindy se na neco zepta. Jednou se pri reci nad fotkou jedne mlade kamaradky z akce zjistoval od mne soucastnou legislativu. V soucastne dobe, kdy uspesne pracuje a uz dokoncil sve univerzitni studia ma za partnerku letosni maturantku ( vekovy rozdil 6 let ). Coz neni az tak hrozne, jako v pripade Kubova vyberu, ale i tak me to prijde dost na to, abych se zde o tom nezminil.

      Reaguj na tento komentář
    Re: Skvele tema
     od autora Luis

      To mě příjde nějaký divný. Je sice pravda, že když se holka poprvé zamiluje, tak to může dopadnout, jako podle článku, ale snad má nějakej rozum, aby se z toho poučila ne?
      Co mám teda dělat, když mi je 17? To se mám jenom dívat, jak moji kámoši choděj v páru a říkat, že jim to stejně nevydrží?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Skvele tema
       od autora History

        Sice jsem nečetl tu zprávu, na kterou si reagoval, nicméně ti odpovím na tu tvou. Holka se poučí jen když sama sobě přizná, že udělal chybu, což se stává fakt málo, pokud se zrovna nachází v pubertě.
        Když je ti 17, máš reálnou šanci u holek 14-17. Určitě si dokážeš představit, jaká ti bude vyhovovat. V tom článku chybí zmínka, že to platí tím víc, čím starší je ten kluk, protože má obecně více zkušeností a větší očekávání od vztahu.

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Skvele tema
       od autora HS

        Popravde pouci se casem a ze svych chyb. Nikoliv jako my muzi z chyb druhych, obzvlaste kdyz k tomu mame vsemoznou literaturu a navic tento web.

        Me doporuceni jsou nasledujici:
        - Nezavid to kamaradum a prej jim ty vztahy.
        - Vyrovnej se realitou. To ze nikoho nemas muze byt i tva vyhoda.
        - Pracuj na sobe. Buduj karieru, pratelske vztahy a sva hobby. Neboj se v ramci moznosti pustit pustit do novych veci. Posiluj sve spolecenske postaveni.
        - Doporuciji precist literaturu, zvlaste Baranka. Na tomto webu najdes hodne dobrych clanku, ktere ti urcite pomuzou. A kdyz si s necim nebudes vedet rady, klidne pisni dotaz. My ti tady na nej mileradi odpovime.
        - Strategie baleni je ciste na tobe. Zalezi zda-li ti vyhovuje vice aktivnejsi nebo pasivnejsi zpusob.

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora big-alik

    Můžu se autora článku zeptat, jestli se dostal alespon na nejvyšší metu nebo zůstalo u toho mazlení??

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      Mohlo ti to dojít z textu. Píšu, že tyhle slečny do vztahu neumí vložit důvěru. Těžko dosáhneš nejvyšší mety, když v tebe nemá důvěru. Leda by to byla lehká holka a to bych řekl, že v tomhle věku není tak častá záležitost, možná 1%.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora RaShCZ

        Musím oponovat. Mladý holky berou sex jako přirozenou součást vztahu, a pokud nejsou panny, dostaneš se s nimi do postele poměrně snadno i bez důvěry. Osobně to vidím tak na 50 %, že jí můžeš dostat. Ostatní jsou buď panny nebo o tebe nemají zájem.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora History

          To máš z vlastních zkušeností? Protože jestli jo, tak já mám asi smůlu a náhodou si vybírám holyk z té druhé poloviny, proto mám jiné zkušenosti.

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re:
           od autora Reaper

            Mno, mam za to, ze Rash mluvi ze sve zkusenosti, spis ty tvoje "odhady" mi pripadaj jako vycucany z prstu.... Nepopisujes nahodou ty pripad, k s holkou "jakoze chodis", ale nesmerujes to k sexu, nybrz tak nejak cekas, kdy "to samo od sebe vyplyne" a ono to holku za chvili prestane s tebou bavit ?

            Ja znam osobne jednu 14ctku, co za necely mesic vystridala v posteli 3 chlapy (27, 17, 30 let, posledni zmineny je navic zenaty). A abych preddesel tve dalsi otazce, neni to slapka.

            "Leda by to byla lehká holka a to bych řekl, že v tomhle věku není tak častá záležitost, možná 1%."
            Když si to myslíš, ja ti to brat nebudu... osobne to vidim minimalne o jeden rad vyse.

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora History

              Bylo by záhodno dodat, že všichni zmínění pánové se dopustili(pokud je to pravda) trestného činu pohlavního zneužití. Tomu sedmnáctiletýmu by to zřejmě prošlo- pokud je nízký věkový rozdíl, řeší se to většinou s přimhouřením oka, ale ti 27 a 30 by mohli mít pěknej malér...

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re:
               od autora buddy

                No, to jsem rád, že to také někoho dalšího udivilo...že nejsem sám.
                Rád bych k přízpěvku o zmíněné 14tce také něco dodal za použití svého pověstného ostrovtipu:o), ale bohužel mi to srandovní moc nepřijde...Některé přízpěvky už jsou na mě trochu moc...

                Oba pánové (27 a 30) pohlavně zneužili 14tiletou holku, z čehož by nejen mohli, ale ve slušném státě i měli pěknej malér...A zmíněná slečna by si zas zasloužila rodiče, kteří umějí vychovávat své děti...

                Dávat tohle za příklad mladé holky, která ví co chce...no, tak to je, alespoň pro mě, teda už fakt síla...

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
                 od autora Archeopteryx

                  To je sice na 100% pravda, ale v tento moment jde o vedlejší záležitost. Ten příklad neměl poukazovat na problém zneužívání, špatné výchovy atd. ale na fakt nezanedbatelné sexuální aktivity dospívajících. Nemůžu v tomto dát spolehlivě podložené údaje, ale co jsem tak různě poznal a dozvěděl se, nelze dělat jednoduché soudy, mladí jsou různí a netvoří jednolitou skupinu. Na jednu stranu jistě nejsou žádní puritáni, fyzicky jsou na sex vyspělí dost, zvědavost a nadrženost je vede k získávání zkušeností pomalu před 15. Na stranu druhou jsou nevyzrálí a na sex psychicky nepřipravení, obávají se toho, kromě různého selhání, ztrapnění, nemocí apod. speciálně holky otěhotnění a bolesti (napoprvé). Najde se dost dospívajících co toho už v 15 mají za sebou dost, ale i řada takových, co jsou nezkušení ještě v 18 či 20. Podle různých výzkumů údajně pozdější zahájení pohlavního života koreluje s vyšší inteligencí a vzděláním. Sexuální zkušenosti mladých nelze podceňovat, ale třeba též vzít v úvahu, že je ve hře silný společenský tlak, v důsledku čehož se do toho spousta lidí hrne jen proto aby si nepřipadali blbě a mnozí dokonce maskují vlastní nejistotu a nezkušenost pouhým okázalým chvástáním.

                  Co se týče holek, docela bych věřil Rashovu odhadu 50 na 50. Najde se dost takových co se sexem nebudou dělat problémy ale i dost takových co budou zdrženlivé. Na rozdíl od starších se dá očekávat, že nezanedbatelná část těch druhých nedělá drahoty se sexem čistě z nezájmu, ale z nezkušenosti apod. Pokud jde o lehké holky, soudím že % zastoupení se nebude ve věkových kategoriích příliš lišit. Takové se obvykle vyprofilují hned v počátku a pak už ten styl táhnou celý život. Nevím jak dobře je potvrzený příklad té 14, může to být klidně vymyšlené (vlastní chlubení, pomluva) ale klidně i pravdivé. Obě možnosti mi přijdou pravděpodobné. Takové případy se jistě stávají, zřejmě nejsou úplně ojediněné, ale taky rozhodně ne naprosto běžné.

                  Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re:
             od autora History

              Tak není šlapka, ale nymfomanka no. To taky není normální příklad mladý holky. Ostatně, mám prostě smůlu na výběr, vztah s s takhle mladýma holkama mi nikdy nevydržel déle než měsíc (a věř tomu, že já byl ten, kdo směřoval k sexu). Napsal jsem ten článek na základě mých zkušeností + zkušeností mých kamarádů. Nepsal bych o něčem, o čem nemám ani páru. A mimochodem, když tobě bylo jako mě, chovali se ty holky jinak, než teď.

              Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora History

        A co zkusit Vulvu original??

        Reaguj na tento komentář
Asi tak:
 od autora History

    Pro dvacetiletýho je šestnáctka- sedmnáctka normální partnerka, rozhodně bych o ní v tom věku nepřemýšlel jako o vyjimečně mladý holce, na to má autor do třiceti čas.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Asi tak:
     od autora tom

      Me prijde, ze kdyz mne bylo 20, tak mi prave ty holky 15-18 prisly moc mlade, naivni, puberta s nima mlatila, myslely jenom na to, jak se nalicit a jakyho kluka sbalit a asi proto sem v tom veku zadnou holku nemel, jelikoz nez mit nejaky mlady tele, tak radeji nic. A i ted, kdyz mi je 22, tak holka stejne stara nebo maximalne o rok mladsi je nejlepsi volba. Do nejaky 15-16 bych tedy rozhodne nesel. Uz vidim svoje kamose, jak by ze mne meli srandu :-D

      Reaguj na tento komentář
    Re: Asi tak:
     od autora History

      Ty možná ne, ale já rozhodně vím, co od vztahu očekávám. A když to ty holky nedokážou udělat ani poté, co jim to člověk řekne, tak to prostě nemá cenu, oni mají svou hlavu, kašlou na tvoje rady, přijmou radu možná jen od nejlepší kamarádky. Ano, někomu takový vztah vyhovuje, ale to možná proto, že nemá na lepší, nebo si mysl, že nemá na lepší.

      Reaguj na tento komentář
Jsem v tom až po uši :D
 od autora Pája

    Děkuji za tento článek. Je pro mne velmi důležitý...
    Bylo mi už 20, celou dobu jsem hledal tu "pravou" a tak jsem do teď žádnou neměl. Celé se ale změnilo když jsem v 16 potkal jednu holku (tenkrát 11 let). Ona přesně odpovídala mým představám. Dva roky jsem se na ni pokoušel zapomenout (přeci byla ještě dítě), neúspěšně. Dnes, když ji už je konečně 15 let jsem se rozhodl něco udělat, konečně jsem ji dal najevo, že ji mám rád. Co se dalo předpovídat - chce mě jen jako kámoše. Mě to spíš přišlo, že se neustále něčeho bojí, netuším čeho. Nebo je stále ve věku, kdy ji "nic" nechybí, kdy lásku a pochopení stále nalézá doma... PS: kluky si taky pečlivě vybírá, že zatím žádného nenašla.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Jsem v tom až po uši :D
     od autora History

      Třeba nehledá lásku. Taky ne každá holak v tomhle věku letí na kluky o 5 let starší.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Jsem v tom až po uši :D
       od autora Pája

        Asi jo, chce to počkat... Ale těžko odhaduji jak dlouho. Teď jdu na VŠ a mezitím si určitě najde někoho jiného. život jde dál...

        Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Jsem v tom až po uši :D
       od autora History

        To je fakt, kolegovi je 21 a při otázce sedmnáctileté dívce proč, že mu vyká se dočkal odpovědi:
        "Protože jste starej"...
        je teda pravda, že měla v teniskách značky adio každou tkaničku jiný barvy zatímco kolega je od pohledu byznysmen...

        Reaguj na tento komentář
    Re: Jsem v tom až po uši :D
     od autora History

      To, že tebe chce jako kámoše ještě neznanená, že jinýho by nechtěla, nejen jako kámoše, jinými slovy ji nepřitahuješ, to je nezvratný, bohužel.
      BTW "dávat najevo", že mám ženskou rád a jakýkoli jiný projevy snažení a zájmu je před započetím intimního kontaktu jistá cesta k budoucímu nezasunutí[S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Jsem v tom až po uši :D
       od autora Klára

        S druhou polovinou tvého příspěvku nemůžu souhlasit. U některých žen naopak zvyšuješ riziko nezasunutí právě tím,že ten zájem nedáváš najevo.Otázkou je, jakým způsobem a do jaké míry ten zájem dávat najevo tak abys nepůsobil zoufale.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Jsem v tom až po uši :D
         od autora History

          Jistě máš také pravdu, nicméně strategií kterou jsem popsal se dojde k cíli ve většině případů...(a člověk si sám před sebou nepřipadá jak blbec pokud to nevyjde):)

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Jsem v tom až po uši :D
           od autora Klára

            ...a jako blbec ti pak nakonec může připadat ta dotyčná přefiknutá holka:-)))

            Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora ax

    Dojem z celého článku i následné diskuze bych shrnul do dvou slov: chyba výběru. Vašeho výběru, pro upřesnění.

    Od náctky samozřejmě nemůžete čekat kdovíjaké zázraky, ale ruku na srdce, ani vy sami žádnými zázraky nejste, kór když to tu tak člověk čte.... Pokud ale narážíte jen a pouze na totální střeva, je to především vaše chyba, na světě nejsou jen ta. Ale vy ty rozumnější prostě nevidíte, protože se zjevně od pohledu zblbujete jen do těch vyzývavých, slepičících, kdežto ty nenápadné přehlížíte. V tomto ohledu bych vás rád upozornil na to, že si s věkem nijak nepomůžete. I okolo 30 se stále najde velké množství slepic, které nevědí co chtějí, a stále to tak bude především věcí vhodného výběru.

    Měl jsem pár vztahů se sedmnáctkami, jak v mých 17, tak i později, a mé zkušenosti jsou diametrálně odlišné. V těch 17 nám vztah vydržel více než rok a skončil především mojí vinou. Nejkratší pak trval asi 4 měsíce. Ve všech případech nebyl žádný problém se sexem, naopak to vyplynulo v pohodě samo, ony jej ty holky samy chtějí, vždyť je to přirozená věc, jediné co se vždy řešilo byla antikoncepce, pochopitelně.

    Takže místo stěžování si, jak jsou ty holky hrozné, se zkuste zamyslet nad tím, co děláte špatně vy sami a co si vlastně vybíráte. A co vy sami vlastně chcete, protože to zdaleka nejsou jen holky, co nevědí, co chtějí[S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      Samozřejmě máš v něčem pravdu, ale řekni, kdo by si vybral na vztah holku, která se jeví jako tichá, klidná, méně společensky aktivní a v neposlední řadě méně atraktivní?

      Mě osobně se příčí jít do vztahu, když mě ta holka nepřitahuje fyzicky, ale vím, že jinak je skoro dokonalá (dokonalý totiž nejsou). Nepotřebuju si nutně užívat sexu s mladýma holkama, ale když už to má být, tak ať mě aspoň přitahují po té fyzické stránce.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora Archeopteryx

        S fyzickou atraktivitou souhlas. Co se týče vlastností (tichá, klidná, méně společensky aktivní) však musím polemizovat. Právěže existuje dost kluků, kterým právě takové holky přijdou sympatické a stojí o ně na rozdíl od nějakých vyzývavých slepic. Jenže to jsou takoví které právě ty slepice přehlíží pouze proto, že se nechovají jako namachrovaní debilové. Pokud jsi sám extrovertní a společenský, dá rozum že tě zaujme holka tobě rovná a výše zmíněné ti přijdou nezajímavé. Nezapomínej však že mnozí jsou osobnostně založeni jinak. Pokud ti přijdou atraktivní pouze ty výrazné a vyzývavé, máš to těžké.

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora History

          Jenže z tichou klidnou a společensky málo aktivní nebudeš ten správnej týnejdžrovskej drsnej gangstapyčo, co machruje s BMW E36 rv. 94 před kámošema na stavební průmyslovce... kdo by takovou holku chtěl?:)

          Reaguj na tento komentář
      Bez nadpisu
       od autora buddy

        Archeopteryx, Faith: Souhlasím v podstatě Archeopteryxem...kdo by si vybral na vztah holku, která se jeví jako tichá, klidná, méně společensky aktivní?...třeba já klidně jo:) Záleží samozřejmě na každém, jaké vlastnosti u druhého preferuje. Mě tiché a klidné holky přijdou fajn...proč mít vedle sebe hlučnou a neklidnou[S08] A méně společensky aktivní?...opět...koho baví obden večírky a různé akce, bude si víc rozumět se společenskou holkou...koho né, bude asi radši se slečnou, která ten čas bude chtít trávit třeba jen s ním, ve dvou...A nebo naopak, občas se přitahují protiklady. To je, myslím, různé.

        Ale pokud jde o atraktivnost...Ta fyzická přitažlivost je samozřejmě důležitá. Řeči o tom, že vzhled u druhého není důležitý, to je blbost. Když mě holka nepřitahuje fyzicky, nepřitahuje mě ani celkově...i když bude mít sebelepší povahu.
        Jen, opět, každý považuje za atraktivitu něco jiného.

        Reaguj na tento komentář
        Re:
         od autora History

          Dobře, taky bych si takovou vybral, ale ne z řad do 16ti let. Já v jejích letech seděl u kompu, takže teď si klidně vyberu nějakou divočejší, abych zjistil, o co jsem přišel [S03]

          Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora ax

        Ona je atraktivita a atraktivita. Opravdu velmi hezkých holek je jen pár procent, stejně jako velmi ošklivých. Zbytek je tak něco mezi. A především, nikdy není atraktivita daná jen ksichtíkem a postavou, tedy aspoň pro někoho, kdo nemá v hlavě nas*áno. Vždy ji velmi ovlivňuje i to, jak se kdo navenek projevuje. A to je to, o čem mluvím.

        Ono totiž i vzhledově průměrná nebo lehce podprůměrná holka má leckdy "něco", díky čemu za ní spousta kluků pálí a je z ní paf, kdežto nějaká "HB 10/10" může být natolik protivná kráva, že od ní radši každý s aspoň špetkou rozumu vycouvá do pár minut.

        Takže o tom to všechno je. Ano, fyzická přitažlivost je nutná, ale nikde není psáno, že musí vzniknout jen od prvního pohledu. Ovlivňuje ji více věcí, a já se třeba přiznám, že mě vždycky zajímaly především holky hezké až na druhý pohled, holky, které zaujmou, ale ne zmalovaným ksichtíkem, výstředním oblečením, ani slepičím kdákáním a afektovaným chováním. Ale holt každý jsme na nějaké, a když vás zajímají ty druhé, tím líp. Akorát si pak nestěžujte :)

        Reaguj na tento komentář
tomaš
 od autora peta

    Tak sem řát že to tu uš někdo tak hesky vylíčíl.
    ANO je to pravda co je tu napsané proste si zvás udělá solitka otroka když jí necháte snažte se aby k tomu nedošlo a ni po 2 i 3 letech holky byvají takové cca 28let tak POZOR!!!
    BUTE VŽDY O KROK PŘEDNÍ !!!!!!!!!!!!!!!

    Reaguj na tento komentář
2. pohled.
 od autora the1

    Zdravim, podle me tady hlavne pise autor svuj nazor. Ja jsem zacal chodit s holkou v 15, byl jsem o 2 roky starsi a ted jsme spolu 2 roky a vse v poho. Jak znam nakej vrstevniky, tak ty taky vydrzeli s mladsimi dele. Jde spise o typ holky...

    Reaguj na tento komentář
to je ubohé :D
 od autora to je jedno ne!

    Ne vždy se všechny holky snaží usilovat o kluka s autem atd.Uznávám ,že některé holky okolo 16let jsou rozumově na nižší úrovni ,ale ne všechny(jen si dobře vybrat)[S03].Vztah nezáleží na věku.Já sama jsem měla vztah 2 roky s o 8let starším partnerem a dodnes si rozumíme.Vždy jsem získávala kluky já ne oni mne!Musí se umět dobře manipulovat a vy si myslíte jaký nejste borci,že jste nás dostali přitom je to naopak![S08][S04](I můj partner to na konec uznal)[S07][S03]

    Reaguj na tento komentář
dodatek
 od autora to je jedno

    Nikdy za mne partner nemusel platit.Já chodila na brigády,ale když chtěl zaplatit,tak proč se s ním hádat.[S08]A i když nemá brigádu tak za ni platit nemusíte nebo vá nějak nutí?[S04][S08]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora pipita

    Naprosto totální pravda. Uznale pokyvuju nad článkem, a nikomu nepřeju se do takový po 2 měsících zamilovat. kord když konec ja na spadnutí.

    Reaguj na tento komentář