Okénko z Konference - Stealth

Znáte své omezující přesvědčení? Co třeba: „Nejsem dostatečně zábavný, chytrý...", „Ona je mnohem lepší než já, na tu nemám.", „Co si budou ostatní myslet, když ji oslovím?", Takových máme každý jistě spoustu. Zajímá vás, jak se s nimi dá vypořádat?

Podceňujete se? Neuspějete!

Stealth je zhruba pětatřicetiletý človíček z Irska a na konferenci měl hned dva přednáškové bloky. První byl věnován omezujícím přesvědčením ohledně dívek a návodů jak se jich zbavit. Druhý blok představoval jeho metodu, jak na ženy, kterou bych nazval asi nejvýstižněji jako „pub game“ (jedná se ale o mnohem širší přístup, než jen balení po hospodách).

Stealth si jako jeden z několika lektorů získal přízeň snad všech lidí v publiku. Proč? Za prvé vypadal jako jeden z nás, normálních kluků. Nesnažil se na nikoho zapůsobit svými úspěchy ani vyzývavou imidží. Stealth také (jako jeden z mála pickuperů) o sobě hrdě prohlašuje, že má v sobě i ženskou stránku. Je tedy názorným příkladem toho, že nemusíte být kdovíjak tvrdý a dominantní chlap, abyste dostali ženu. Stealth se hlavně zaměřil na to, co nás brzdí v tom, abychom nějakou dívku oslovili a sbalili.

Nejčastějším důvodem neúspěchu je to, že vůbec nedojde ani k oslovení. Přednáška tedy pojednávala hlavně o tom, jak se vypořádat s trémou z oslovení.

Zkuste si vypsat všechny automatické myšlenky, které se vám vynoří, když se odhodláváte oslovit nějakou dívku. Mohou to být ty uvedené v úvodu, ale jistě máte i nějaké specifické. Je zajímavé si je hezky rozepsat. Jsou mnohé z nich nesmyslné? Možná se s tím dá něco udělat. Holky mají také svá omezující přesvědčení. Možná byste se divili, kolik (krásných) dívek si v duchu říká: „Nejsem dost hezká, chytrá, zábavná atd.“

A jak Stealth balí? Jeho nejlepší otvírák je: „Ahoj lidi…“

Ano, to je celé. Pak se jen čeká na reakci protistrany. Není důležité znát bůhvíkolik rutin. Důležité je zbavit se svých vnitřních omezení.

Stealthova „sociální“ metoda vychází z irské národní tradice chození do hospod na pivo. Ačkoli v Irsku je to trochu jiné než u nás, rozdíly nejsou takové, že by nebylo možné jeho metodu uplatnit. Jdete do hospody se prostě bavit a seznamovat.Ono to sice není jednoduché jít a přisednout si k plnému stolu neznámých holek, jenže když to uděláte, ohromně si tím zvednete sociální hodnotu!

Klasický přístup v Pickupu (jak je prezentován např. ve Hře) nedává příliš vysokou cenu jiným hochům. V zásadě je buďto ignorujete, anebo je využijete k vybudování obrazu důležité persony a pak jim přeberete holky v setu. Ačkoli tyto techniky mohou být velmi účinné, z dlouhodobého hlediska si můžete udělat dost nepřátel. Stealth nepřišel s žádným objevným vynálezem. Nabídnul jenom velmi přijatelnou alternativu. „Každý chce získat více skvělých přátel! Proč by to nešlo využít při získávání žen?“ Budujte si sociální síť přátel, seznamujte se s muži stejně jako s ženami. A pomožte ostatním se seznámit. Tímto způsobem se stáváte pomalu centrem společenského dění a to je pro ženy velmi přitažlivé. Budou se samy chtít s vámi seznámit! A že to nejde? Jistěže to jde.

To už totiž není ani tak způsob balení, to je spíš životní styl. Jeho řešením problému "hodného chlapce" tedy není supersvůdník, macho, nebo bad boy, ale "společensky aktivní chlapec". To ovšem vyžaduje nejenom se družit s ostatními, ale zábavu i sám vytvářet. Zaujalo vás to? Konkrétní triky a návody najdete na DVD, které bude brzy v prodeji.

P.S. Tento článek pojednává o obou přednáškách souhrnně. V tuto chvíli není jasné, zda-li vyjde jedno DVD s oběma přednáškami, anebo dvě DVD prodávaná zvlášť.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora ax

    Skvělý přístup. Až se trochu divím, že jej někdo prezentuje, když je tak v módě dělat drsňáky a hlásat, že čím větší drsňák či dokonce hovado, tím líp.

    Reaguj na tento komentář
Dotaz
 od autora petr

    Bude mít připravované DVD český překlad? Předem děkuji za odpoveď.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Dotaz
     od autora RaShCZ

      Veškerá DVD budou samozřejmě otitulkována.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Dotaz
       od autora tren

        kde se bude pohybovat cena? plus minus

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Dotaz
         od autora RaShCZ

          Abych předešel opakování stejných dotazů, odkazuji vás na diskuzi zaměřenou na DVD:

          www.svadeni.cz/diskuze-poradna/pripominky-a-namety-k-webu/konference/

          Reaguj na tento komentář