Erotika na lavičce

Navazuji na článek „Jak přivést ženu ke vzrušení (1)" a posílám další část reálného příběhu z terénu. Pokračovat budeme situací na lavičce a podíváme se také na slibované testovací otázky žen (tzv. Stéčka).

Co jste zažili na lavičce vy?

Situace na lavičce část druhá

Přejel jsem jí lehce po kalhotkách. „Erekce" a vlhkost byla hodně znát, je to dobré. Co teď? Pokračovat? Můj postup je, že hranice určuje žena. Muž je může tak akorát poznat či mírně posunout. Tak tedy do toho.

Po chvíli hlazení jí odhrnu kalhotky tak, abych měl možnost dalších „průzkumů." Dotyčná měla ráda spíše pomalé táhlé a krouživé pohyby.

Čekal jsem, co nám tuto „produkci" ukončí dříve. Jestli prudérní pejskař, pobíhající sportovec, nějaká ta procházející rodina s dětmi, nebo se nám začnou smát ti adolescenti hned vedle nás. 

Stalo se jen to, že nějaký běžec blízko nás se zastavil a strašně dlouho zavazoval tkaničku.

Jinak jako když neexistujeme. Asi to tak mělo být. Každopádně dotyčná začínala létat někde po hvězdách. Co teď? Dovést ji k vrcholu? Mám pravidlo, že ne teď.

Z hlediska vyvrcholení dělím ženy „na dvakrát a dost" a na „s jídlem roste chuť." Pokud by šlo o první typ, dotyčná by mně poděkovala za skvělý zážitek a šel bych domů na 100%. Takže ženu držím tak na ¾ stavu blaženosti a to pokud možno co nejdéle. Chce to dobře vybalancovat, umět načasovat přerušení hlazení na intimních místech a nechat se zase hladit na oplátku od ní.

Další zásada: Pokud žena si sama na mne nesáhne, nikterak ji nenavádím ruce. Musí sama chtít. Ona se mi sama musí vnutit, dát mi své tělo, oddat se mi a chtít mě uchopit. Pokud to zůstane jen při její stimulaci s tím, že jí udělám maximálně dobře bez vyvrcholení, bude chtít pokračovat a také se předvést. Nikdy neprosit ženu o to či ono! Ona musí cítit, že jste její milenec číslo jedna.

A co ta ST-éčka?

„A to děláš s každou holkou, která Ti přijde na rande?"Moje naprosto favoritní ST. I když jsem ho slyšel už tolikrát, mám pocit, že stále nevím, jak na něj reagovat. Tak si vezmeme jednotlivé možnosti.

Možnosti:

  • „Ano, no jasně." Tak to by asi řekl jenom šílenec, dobrodruh, nebo muž, který si maximálně věří. Možná v humoru by to vyznělo, ale...
  • „Ne, toto se mi stalo poprvé." Mno, trochu lepší, ale nechci vypadat jako lhář nebo zajíc.
  • „Ty jsi jiná než ty ostatní." Tenký led. Asi bych musel vyprávět o těch ostatních a bylo by po všem.
  • „Já ani nevím, co se to s námi stalo. To nějak samo." Přestože mi zamotala hlavu, chci nadále vypadat jako příčetný.
  • „Vzhledem ke svému věku bych to měl s ženami umět." Upřímně výborná nahrávka na reakci, se kterou bych se neuměl vypořádat. Jsem tak starý nebo si musím něco dokazovat? Co to bylo za ženy? Prostě blbost.
  • „Ne, sešel jsem se pouze s Tebou. Jen Ty jsi mi odpověděla, dlouho jsem s nikým nechodil." Čili beru co je, jsem skromný, bez možností, nebo zase lžu. 

Přátelé, MĚ NIC NENAPADLO.   Ani protiotázky (třeba: „A proč se ptáš?"), vtipné bonmoty, prostě nic. :-) V hlavě totálně vymeteno, ale něco to jednoduše chtělo. Rozhodl jsem se místo odpovědí pouze usmát na ¼ plynu, stále se jí dívat sebevědomě do očí a po chvíli ji opět líbat. Tak to šlo cca každých deset minut.

Pokračování příště.

P.S: Autor se nesnaží popsat „správné," či „nesprávné" provedení toho, či onoho, neřeší morálku. Jedná se čistě o záznam z terénu, který může někomu posloužit k analýze chyb, dobrých momentů a rozvinutí vlastních sváděcích „technologií." Piště své poznatky, pokusy, žádný flame.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora joker

    Jo, dělám to s každou, ale ty jsi nejlepší ;)

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora luke

      "Jo, dělám to s každou, ale ty jsi nejlepší ;)"
      Nic ve zlim,ale myslim že po týhle odpovědi by ti jen řekla: Jo, jasně a začala by si rovnat oblečení, zapínat knoflík u kalhot atd.:(

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora joker

    2 luke

    Asi máš pravdu, ta odpověď je příliš suverénní. Co třeba reagovat otázkou. "A ty tohle děláš s každým?" Není to zas moc konfrontační? A proč se vlastně ptá, když už si to nechá líbit :). Že by nějaký test? Nedělám to s každou, vůbec jsem to neměl v úmyslu. Víš, přišlo to tak nějak samo od sebe, já se příště polepším ;)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Rosťa

    No, s každou to nedělám. Ale ty jsi tak nějak jiná, asi i víc sexy. Jsem možná myslel, že jsi se mnou ráda.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Reaper

    "Ne, jen s tou, kterou miluji . " ;)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora MIki

    no prostě řeknu : ne, nelíbí se ti to snad, nebo nějakou ptákovinu a je to ne?

    Reaguj na tento komentář