Chcete mít moc?

Nehodláte dále hrát otloukánka, kterým větry zmítají tu na jednu, tu na druhou stranu. Přejete si vzít věci do vlastních rukou! Snažíte se docílit toho, aby si vás partnerka vážila, brala vás jako rovnocenného a nedívala se na vás svrchu. Víme, jak toho docílit.

Myslíte si že jste na koni?

Síla očekávání

Vysílala se v Americe jedna reklama na kečup, která ukazovala, jak hustý a bohatý je. Ukazovali ho slintajícím divákům, kteří se dívali a čekali, až konečně vyteče z lahve ven. Mezitím hrála reklamní písnička, kde anglicky zpívali o „O-če-ká-vá-ní... nechá mě čekat..." No a kečup vytékal z láhve opravdu veeeeeelmi pomalu...

Tohle je přesně ta moc, kterou chcete nad objektem svého zájmu mít. Musí cítit, že si tohle všechno tak strašně dlouho přála, že s vámi mít sex prostě musí. Čím víc vzrušení a vášně se vám podaří vzbudit, tím větší se dostaví úspěch.

Jak na to?

Navyšujte intenzitu očekávání.

To, co nejvíc chce, držte vždy jen nepatrně z jejího dosahu. Nesmíte to dělat posměšně, jako: „Ne, ne, ne, ani omylem!" Jednoduše jí ukážete možnost a pak jí dáte pryč. Vytváříte očekávání.

Říká se, že nejkrásnější na Vánocích je pro děti čekání na dárky. Vidí je pod stromkem (nebo aspoň tuší, že tu někde musí být) a přemýšlejí, co asi tak dostanou. Během Božího hodu už je jejich nové dárky nudí, koukají na pohádky a sní o příštích Vánocích.

Náš případ je stejný. Proto držte její očekávání a touhu po tom, co jí nabízíte, těsně pod vrcholem. Vyžaduje to disciplínu a trpělivost, ale je to nezbytné.

Hlavně zůstat klidný

Někdy se vám stane, že ztratíte svůj klid. Uvidíte, že vám „cíl" ze sevření uniká a budete chtít situaci napravit, zahrnout ji komplimenty, zkrátka udělat cokoliv, co jí přivede zpět k vám a vašemu snažení. Nedělejte to.

Zůstaňte klidný a zachovejte si chladnou hlavu. Když cítíte, že se vám žena vzdaluje, netlačte na ní. Docílíte tím pouze toho, že se vám vzdálí ještě víc. Vždy existuje důvod, proč tak činí, a ten musíte objevit a přímo na něj se zaměřit. Pokud budete pravý důvod ignorovat nebo ho nevidíte, dopadne to nejspíš tak, že ji odstrašíte.

Žena potřebuje určitou vzdálenost mezi sebou a vámi, aby se cítila pohodlně a mohla udělat krok směrem k vám a vyjádřit tak svůj zájem. Pokud „stojíte příliš blízko," bude se cítit, jako když jí uzavíráte ve svém prostoru a dusíte. Musíte rozeznat tu správnou vzdálenost a dodržovat ji.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora witch

    chceme...a moc! [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Jejda

    Ocekavam, ocekavam, okecavam

    Navysuji intenzitu

    A uz je tu moc

    A tece

    Reaguj na tento komentář
hmMM
 od autora vilde

    Co dodat, velmi účinné [S03]

    Reaguj na tento komentář