Působte přirozeně

Přečetli jste si spoustu článků a zjistili jste spoustu zajímavých informací a návodů. Je jich ale tolik, že ani nevíte, co vyzkoušet dříve. Nakonec si to nějak rozmyslíte a vyjdete lovit ženy s víceméně přesným návodem svého postupu. A hned první vás ignoruje. Druhá taky, třetí a desátá taky. Kde je chyba?

Jak působíte na ženy? 

Na tomto webu jsme za celou dobu existence shromáždili spoustu rad a postupů týkající se balení žen. Naleznete zde spoustu příkladů oslovení a dalších materiálů, které můžete ve svém balení využít. Problém je, že většina technik vyloženě vyžaduje nějaké základy a jednoduše není univerzální pro všechny muže a ženy. Pokud nejste zkušení a naučíte se něco nazpaměť, moc vám to nepomůže.

Bez ohledu na to, jakou techniku na ženu zkoušíte, byste totiž měli dodržovat jednu věc, působit přirozeně. Trochu s tím souvisí takové ty ženské rady typu „hlavně nic nepředstírej“, „chovej se normálně“. Ženy, které toto radí, vám v podstatě dávají do rukou ten správný nástroj k zahrání árie. Ale většina mužů na něj neumí zahrát.

Přirozený a nepřirozený přístup

Balící strategie nejsou zkrátka šité na míru každému muži. Nemůžete využít strategii založenou na tom, že dáváte najevo svůj majetek, pokud ho příliš nemáte. Chlápek s Lamborgini může využívat postup založený na prezentaci majetku, protože k tomu má zkrátka předpoklady. Ale když vy přijedete s Felicií k ženě a budete se snažit působit jako člověk s Lamborgini, budete akorát pro smích.

Zmiňovaná balící strategie je tedy založena na rozdílech v majetku. Mohl jsem z ní udělat krásný příklad, protože rozdíl majetným a průměrným člověkem je jasně vidět. I další balící strategie jsou ale zaměřeny vždy na konkrétní předpoklady. Tak například je otázkou, zda se k aplikování určitého postupu musíte celí změnit či dokonce něco hrát, nebo stačí rozvinout vaše stávající schopnosti.

Krásně je to například vidět na DVD z CSD konference 2009. Několik lektorů radí v zásadě stejnou věc – jak se dostat se ženou k sexu či do vztahu. Každý ale volí trochu jinou strategii. Můžete se k ženám chovat podle určitých schémat, můžete k nim přistupovat galantně, můžete je balit přes kamarádky. Pokud tato DVD vlastníte, podívejte se na ně znovu. Každý z lektorů jinak vypadá, každého ženy vnímají jinak. Jejich úspěchy jsou mimo jiné dané tím, že jejich technika balení vychází z jejich přesvědčení. Srostli s ní, působí přirozeně.

Proč působit přirozeně

Teď si dáme dohromady dvě věci. Je zde tedy mnoho přístupů, jak se dostat se ženou tam, kam chcete. A zároveň existuje spousta typů mužů. Byli jinak vychování, mají jinou povahu, jinak vypadají, jinak se oblékají. Ženy jakožto osoby přirozeně velmi empatické dokážou na první pohled vycítit základní rysy vaší povahy. Muži to samozřejmě dokážou také, ale ženy mají v tomto ohledu evoluční výhodu.

Takže jakmile váš žena spatří, udělá si o vás nějaký obrázek, první dojem. Vy ji nyní budete chtít balit a začnete aplikovat nějaký postup. První dojem si na základě vašeho vystupování žena vzápětí zpravidla opraví a bude s vámi jednat podle toho, jak na ni budete působit (příjemně, nepříjemně).

A teď se podíváme na druhou stranu, do vašeho nitra. Příjemně na ženu budete působit, pokud jste sám se sebou smířený.Vaše vnitřní složka je v rovnováze, necítíte žádný rozkol. Víte, co chcete udělat, a zdá se vám to přirozené. Do ničeho se nenutíte. Nicméně toto je ideální stav, kterého mohou dosáhnout možná tak buddhisti. My se musíme smířit s tím, že nás nějaký ten rozpor bude. Co je však důležité, tento rozpor se nebude týkat toho, co právě děláme, tedy balení žen.

Budete-li v sobě cítit rozpor mezi stávajícím balením ženy a svojí osobností, zbytečně ztrácíte svoji energii, kterou byste mohli investovat do balení. V konečných důsledcích tak na ženu působíte tak, jako byste na ni „něco zkoušel“.

Pro snadnější představu uvedu hodně známý příklad člověka, který v takovém rozporu alespoň seriálově žije. Je jím Howard Wolowitz z Teorie velkého třesku (BBT). Všimněte si, že je to mladý židovský muž žijící se svojí matkou, který není vyrovnaný. Protože není spokojený sám se sebou, zkouší různé balící postupy, které jdou ale vždy zásadně proti jeho přirozenosti. Výsledkem je, že nikoho nikdy sám nesbalí. Bernadett, se kterou mu to ve třetí sérii klapne, je natolik empatická, že prohlédne tento rozpor, a vidí v něm jeho skutečné já.

Jak působit přirozeně

Otázkou tedy je, jak působit přirozeně. Jak si užívat se ženami, když jste třeba od přírody stydlivý či jednoduše nemehlo. Můžete se naučit konkrétní postup, třeba Mysteryho metodu krok po kroku, a jednoho dne se vám díky vysokému počtu pokusů zadaří. Ale rozhodně nebudete působit přirozeně a je otázkou, zda budete vůbec šťastní.

Co já navrhuji na první pohled složitější, ale zároveň z dlouhodobého hlediska pozitivnější. Čtěte různé techniky, zkoušejte různé postupy, ponořte se do sebevzdělávání, kombinujte a hledejte svoji cestu. Teprve když váš postup bude v souladu s vaší přirozeností, budete na ženy působit mnohem pozitivněji a zlepší se vaše výsledky nejen v balení, ale i ve všech ostatních částech života. A budete odolnější a spokojenější, i když se vám třeba nebude zrovna dařit.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora History

    Podle mého první článek, který by měl číst každý, kdo nechce nechat seznamování se s protějšky náhodě. Techniky, netechniky, přirozenost je zkrátka základ.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Problém je, že když si tento článek přečte někdo, kdo s balením teprve začíná, nenajde v něm to, co hledá (a tudíž mu nebude přikládat důležitost). Spíše než "pro každého" je podle mě tenhle článek pro lidi, kteří už se o něco zkouší, a hledají tu nejlepší cestu.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora beatle

        Na sobě pozoruji, že je hodně věcí, které jsem se naučil, ale ne všechny dělám přirozeně. A právě na tu nepřirozenost jsem už několikrát dojel. Nicméně ten článek nepřináší nic nového. Myslím, že snad každý čtenář tohoto webu k tomu musí zákonitě někdy dojít. Po přečtení a aplikování X návodů a rad prostě dojde k tomu, že bez přirozenosti to zkrátka a jasně nefunguje.
        Byť ten článek neříká nic nového, je dobré, že tady je. Myslím, že hodně lidem správně dokreslí realitu kolem balení, svádění atd... .

        Reaguj na tento komentář
Pochvala
 od autora Nesmělý

    Snad nejlepší článek, co jsem tu kdy četl, mluví mi úplně z duše. Ten příklad s Howardem byl trefný.:D
    100%

    Reaguj na tento komentář
    Re: Pochvala
     od autora RaShCZ

      Díky. [S07]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Hank

    To mi připomělo mého spolužáka na výšce, který měl docela úspěšnou balící techniku založenou na tom, že je nesmělý. Když jsem se ho ptal, jak to dělá, tak říkal, že když jde proti němu holka, tak se před ní vždycky tak mocně zastydí, že jí to úplně dostane! [S08]

    Reaguj na tento komentář