Jak porozumět ženě? Část 2.

Pro doplnění předchozích kroků z části první. Zde naleznete rady přímo pro dívku, na kterou máte spadeno, nebo pro vaši přítelkyni, případně manželku.

Jak získat svou vyvolenou?

Zvažte udělat první krok. Ano, sice je 21. století, ale obecně je stále očekávané od mužů udělat onen pomyslný první krok a oslovit ženu. Samozřejmě existují ženy odvážnější a aktivnější než ostatní. Tyto vás můžou překvapit a pozvat vás jako první.

Buďte sebevědomý a mějte smysl pro humor. Ženy oceňují tyto kvality, zvláště pokud hledají přítele, nebo milence. To však neznamená dělat ze sebe někoho, kým nejste, ale spíše zdůraznit a zvýraznit tyto kvality při pokusu zapůsobit na ženu.

Neporovnávejte jí s ostatními ženami. Ženy mají tendenci srovnávat se s ostatními velmi často, a většinou jim to moc neprospěje. Ve výsledku, spousty jich je pak nespokojeno s tím, jak vypadají. Pak přichází na řadu make-up i v situacích, jako je obyčejné nakupování v supermarketu, procházka venku a to jen proto, aby se cítili pohodlně.

  • Pokud má o sobě takto nízké sebevědomí, pomůže, pokud jí připomenete její přirozenou krásu a způsob jakým jí vidíte vy.

Zjistěte co má ráda. Má ráda objetí nebo slovní komplimenty? Co působí, aby se cítila milována? Toto může pomoct ukázat váš zájem tak, jak ona ocení nejvíc.

Buďte zdvořilý, ale ne povýšený. Dokonce zatvrzelá feministka ocení, pokud jí podržíte dveře, nebo za ní zaplatíte večeři. I když vás třeba nenechá, gesto bude oceněno.

  • Linie mezi zdvořilostí a sexismem je, pokud se chováte způsobem, že dívka nedokáže určité věci zvládnout sama. Například pokud jí otevřete dveře od auta, nechováte se povýšeně s výrazem, že by to sama nedokázala, ale proto, že chcete, aby se cítila jako princezna.

Skládejte komplimenty. Každá žena ráda slyší, jak krásná, chytrá a sladká je. Toto zvláště platí pro romantické duše, které potřebují důkaz o vašem zájmu. Připomínejte jí, co na ní máte rádi.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora nubligo

    tipnu si, že článek psala žena že ano?[S07]

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Richadr25

      Evidentně.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Skarl

    Rady od ženy vítám. Je to lepší, než když čtu ty bláboly od mužů. Raději vidím pohled toho co žena chce, než toho, co si kdo myslí že chce. Skvělý a inspiritativní.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora nubligo

      samozřejmě je dobré si poslechnout názory protistrany, akorát většina ženských rad bývá mimo, protože ti navypráví jak k nim máš být hodní galantní pozorný, skládat komplimenty atd. přitom je to blbost a dostaneš se tak maximálně do friendzony..

      např: Dokonce zatvrzelá feministka ocení, pokud jí podržíte dveře, nebo za ní zaplatíte večeři

      a) nechci mít doma zatvrzelou feministku
      b) platit na jednom z prvních rande okamžitě večeři ani náhodou.. holka dostane pocit, že si jí chceš koupit

      Skládejte komplimenty. Každá žena ráda slyší, jak krásná, chytrá a sladká je. Toto zvláště platí pro romantické duše, které potřebují důkaz o vašem zájmu. Připomínejte jí, co na ní máte rádi.

      totálně mimo rada, neříkám pochvalte, kdyz holka něčím zaujme... ale plytké a trapné komentáře tipu si krásná, chytrá fakt ne... strop bych viděl v tom dneska ti to sluší

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora nubligo

        a i k tomu dneska ti to sluší doporučuji dodat nějakou škádlící větu ve stylu.. sem rád že sis kvůli mě dala na sobě tak záležet[S08]

        Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora ax

      Velmi naivní, nechat si radit od žen. Ony sice velice ochotně udílí rady podle toho, jak si to samy představují jako v romantickém filmu, a v okamžiku udílení těch rad tomu určitě i samy věří, problém je ale v tom, že se pak v reálu chovají úplně jinak než v těch svých vlhkých představách, a vybírají podle úplně jiných věcí, než si vysnily. Tohle už si ověřily generace a generace, není to žádná novinka, ale klidně si opakujte tyhle dávné chyby a zkuste si taky, jak se pro ženy stát ideální... kamarádkou bez koulí [S04]

      Reaguj na tento komentář