Podle čeho si ženy vybírají muže

Existuje vůbec ideální muž? Každá žena má svůj vysněný ideál, ale brzy pozná, že musí ze svých nároků slevit, aby nezůstala na ocet. V některých představách se ale ženy velmi shodují a vědí, jaký by měl správný muž být. Pak už jen zbývá ho najít. Čím tedy muži ženy přitahují?

Jak si ženy vybírají muže? 

Aby přeskočila pověstná jiskra, musí dojít ke vzájemné přitažlivosti, a pro tu je třeba nějaký impuls. Ženy se často shodují v tom, že na první pohled se zajímají o mužovi oči. Je v nich ukryta lidská povaha. Když uvidí v mužských očích něhu, toleranci a pochopení, možná neodolá.

Jako dalšího si ženy všímají postavy. Nemusí to být žádný svalovec, ale chlap, kterému teče pupek přes kalhoty, není zrovna to pravé ořechové. Ženy upoutá i pěkný pánský zadeček. Pevný a napasovaný v přiléhavých džínách, to se ženám dost líbí. Ani výšku nenechávají bez povšimnutí.

Vyhledávanými typy jsou muži středně vysocí, to ovšem neznamená, že by baskeťáci neměli šanci. Občas se přeci stává, že žena menšího vzrůstu se zamiluje do dlouhána, zřídka i naopak.

Tmavší pleť a modré oči, to je kombinace, které většina žen neodolá. Jsou to muži temperamentní a mají v sobě cosi nespoutaného, divokého a živočišného. Převážná většina žen vybírá muže s tmavšími kratšími vlasy a hladce oholenou tváří.

Oblékat by se měl umět podle příležitostí. Jako běžný oděv se jim líbí sportovní styl. Měl by mít blízko ke sportu, alespoň rekreačně. Rozhodně by neměl zaniknout ve společnosti. Měl by být hravý, inteligentní a vtipný, spolehlivý a tolerantní. Zamlklého bručouna chce asi málokterá.

Finančně by měl být muž nezávislý. Jeho plat by měl být vyšší než plat partnerky. Po intimní stránce ženy od muže požadují smysl pro romantiku, něhu a jemnost. Sexuální styk by měl muž vyžadovat alespoň 3x týdně (samozřejmě záleží na věku partnerů). Ideální muž musí mít rád děti a měl by je i do budoucna chtít. Mělo by mu být přirozené budování rodinného hnízdečka. Od takových, co stále opakují, že se na dítě ještě necítí, raději dál.

Jaký by muž rozhodně neměl být

Rozhodně by neměl mít zálibu ve vysedávání po hospodách a v popíjení jednoho piva za druhým.

Ženy nesnáší muže, kteří jsou sobečtí. Sobeckost je vůbec vlastnost, která do žádného vztahu nepatří. Od sobeckosti není daleko k povýšenosti. A muži, kteří dávají ženám najevo, že jsou něco míň, to většinou prohrají. Ne, že by se nemohl podívat po pěkné ženské, ale otáčet se za každou sukní a ještě o tom vydržet vyprávět, to asi snese málokterá.

Nesmí projevovat závislost na rodičích nebo kamarádech. Jestliže se se vším bude obracet na maminku, nevěstí to o jeho samostatnosti nic dobrého, což žena vycítí. Jeho zevnějšek mu nesmí být lhostejný a alespoň v rámci možností by se měl zajímat o módní trendy.

Muž by neměl být gambler ani závislý na drogách. Cigarety se také čím dál míň odpouštějí. Každou závislost žena vnímá jako slabost. Slabocha a nezodpovědného muže, to nechce žádná.

Komentáře

EHM
 od autora Daemon TM

    Už chápu proč si spousta žen něco začíná s pravým opakem... ...protože chlapa kterej by měl tohle všechno jednoduše neseženou. :o)

    Bez urážky, tohle je pěkněj... [S03]

    Reaguj na tento komentář
    Re: EHM
     od autora Joska

      Tak to teda neseženou.To máš pravdu.Taky mě docela zarazilo to, že muž má mít větší plat jak žena.No to už je vrchol, to je proto aby ho oškubala i o gatě!Jinak to nevidím.Proč by nemohla žena brát víc než muž, to nechápu...?

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: EHM
       od autora History

        když má žena vyšší plat tak to muž špatně nese, nebo je-li jakkoli více úspěšná

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: EHM
         od autora Rahab

          Proč by to měl špatně nést?

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: EHM
           od autora Kloid

            Občas ano (těm ješitným), ale spíš té ženské to vadí!

            Muž má vydělávat více, být velkorysým, nesobeckým. Ženská pak potichu může být neschopná (vydělat peníze), chamtivá a sobecká. ......Takto si to dámy představují.

            Reaguj na tento komentář
      Re: Re: EHM
       od autora Panther

        Protoze muzi "neberou"..ale vydelavaji. .. :-). Moje zenska pracuje se mnou...podnika, tak je pro mne rovnocenni partnerka.. JA treba umim varit, uklizim, a podnikam - jsem leader v tom co delam... Take se venujem rodine.. Ta moje se ode mne i ted docka snidani do postele, ale jako chlap to neberu jako romanticky akt, ale rad prekvapuji..Nerikam, ze jsem ideal, ale rozhodne mam bliz k tomu, cemu se tady rika ideal..A prave proto nechci zenu, co hleda ideal protoze jako vetsina chlapu i ja takovou zenu snilku nepokladam za sobě-rovnou...

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: EHM
         od autora Janinka

          Klobouk dolů!!!!!!!
          Baštím tě!
          Takovýho chlapa chci taky......
          Chlapi kde jsteeeee....??????????

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: EHM
           od autora Míra

            Tady jsem.... [S03]

            Reaguj na tento komentář
            Re: Re: Re: Re: Re: EHM
             od autora Janinka

              To určitě. To ti tak věřím [S07]
              Takových je fakt málo... [S03]

              Reaguj na tento komentář
              Re: Re: Re: Re: Re: Re: EHM
               od autora ax

                Když nějaká napíše do diskuze výkřik typu "kde jsou takoví úžasní chlapi", znamená to především, že ona sama stojí za pytel, protože kdyby za něco stála, takového chlapa má taky. Ono jich není tak málo, jen to nemají napsané na čele a prostě je jen nesoudné a nafrněné pipky přehlížejí (naštěstí, protože si je nezaslouží). A když někdo napíše zoufaleckou odpověď typu "tady jsem", znamená to zase jen, že takový skutečně není, protože to by už dávno nějakou měl a nemusel nic takového psát.

                Reaguj na tento komentář
                Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EHM
                 od autora Janinka

                  Axi, já ráda čtu tvoje rady. Ale tady jsi úplně vedle [S03]
                  Já kluka mám a je super.
                  Což ale neznamená, že nemám smysl pro humor a nenapíšu něco takového... [S07]
                  Nevaž se odvaž se [S03][S03]

                  Reaguj na tento komentář
                  Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EHM
                   od autora ax

                    To zní značně nevěrohodně...

                    Reaguj na tento komentář
                    Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EHM
                     od autora Janinka

                      Nebuď tak upjatý... [S03][S03]

                      Reaguj na tento komentář
    Re: EHM
     od autora dáma

      To je asi tak samé, jako když se řekne, že muži letí na dlouhovlasé blondýnky, s plnými rty a dlouhýma nohama. Dle mého záleží na vzájemných sympatiích a tím, jak kdo koho zaujme, na šarmu, jiskře a také představách, které v hlavě nosíme o tom druhém, takže...nezoufejte, milý Deamone, je to jenom článek

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora IzOn

    "Převážná většina žen vybírá muže s tmavšími kratšími vlasy" - no to je pěkná blbost :o) a co ostaní muži s jinou barvou a délkou vlasů?? Takové zobecnění jsem ještě neviděl.. "Jako běžný oděv se jim líbí sportovní styl" - další pitomost, je hodně subjektivní co za hardy se holce líbí. Mým kámoškám se zrovna víc líbí stylově oblečený než sportovně oblečený, v bílejch botách a teplákové mikině to asi nebude to pravý ořechový.. Se zbytkem se dá souhlasit, ale ty 2 výše zmíněný věci naprosto nesouhlasí...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Maja

      jo fakt blbost!!! mi se líbí opak :-D mě se líbí kluci se světlýma dlouhýma vlasama :-) takže blbost máš pravdu[S03]

      Reaguj na tento komentář
    :-D
     od autora k

      tj..docela blbost..líbí se mi,když má kluk dlouhý vlasy a na tý barvě zas tak nezáleží ..ikdyž skoro bych řekla že blond je lepší a sportovec v tepláčkách?-*nené to mě taky nebere...a jinak spousta dalších věcí v tom článku nesedí;)

      Reaguj na tento komentář
      Re: :-D
       od autora brouk Pytlík

        . . . ale, ale dámy, sportovní oblečení nemusí být nutně tepláková souprava. Tam bylo napsáno něco o pevném zadečku v přiléhavých džínách. Když je to doplněno světle modrou košilí a krátkou hnědou bundičkou do pasu? To není sportovní oblečení? To už ani nebudete bazírovat na tmavých vlasech a vezmete zavděk i mými šedinami. A když ještě uvidíte jak pružným krokem kráčím k červenému kabriu . . . ? Budete se v duchu modlit, abych se otočil a zrovna na vás usmál.[S07] [S03]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nekdo

    lol s takovouhle narocnosti u zen si radsi pustim porno, aspon se kvuli tomu nemusim holit a mit modry oci :p

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Lvíče

    V první řadě je zobecňování samozřejmě nesmysl, ale jestli to chápu dobře, tak tenhle článek neříká, že nikdo jinej, než takovejhle ideál, mít nikdy žádnou holku nebude, ale popisuje vlastnosti chlapa, na který letí skoro každá.

    K těm vlastnostem samotným si dovolím poznamenat, že moje osobní statistika (tj. co jsem se dozvěděl od kamarádek apod.) říká o vzhledu trošku jiný věci - většina holek letí na hnědý oči a na vousy, nikoli oholený chlapy :) Ale ne vousy ve smyslu zarostlýho hajnýho, ale tak vkusně upravený.

    Reaguj na tento komentář
Tak teda nechápu!!!!!!!!!!
 od autora Uop

    Tak tedaq nechápu proč jsem teď sám!?!?! Protože splňuju všechny klady a nesplňuju všechny zápory..... Kdybyste chtěly holky, takse mi ozvěte, jsem sám opravdu nerad!

    Reaguj na tento komentář
    Re: Tak teda nechápu!!!!!!!!!!
     od autora Brindik

      I když už je to dávná diskuze, tak já se teda ozývám, když jsi ten skoroideál :o)[S03]

      Reaguj na tento komentář
    Re: Tak teda nechápu!!!!!!!!!!
     od autora šťoura

      . . . mušíš taky jít ven na ulici třeba, doma u toho compu tě žádná holka nevidí.

      Reaguj na tento komentář
Modrookých brunetů moc není
 od autora Blondwoman

    Myslím si, že není pravdou, že by obecně platilo, že modrooký brunet je nejpřitažlivější. Za prvé jich moc není, za druhé tato kombinace vede k brzkému zešedivění. Jsou však zajímavý na pohled. Podle mě mají ženy i rády jinou barvu vlasů (třeba blond a zrzavou). Vždyť takových chlapů je v našich zeměpisných šířkách málo a jsou dost výrazní. Když se líbí blondýny, proč by se nelíbily blonďáci ? Na barvě očí a vlasů moc nezáleží, ale spíše na kráse jako takové, prostě jaké pocity v nás muž vyvolá.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Osminohej tygr

    Myslim si ze je prave tolik dokonalych muzu jako je dokonalych zen. btw "Ženy nesnáší muže, kteří jsou sobečtí." Ano. taky bych si pral aby byla Zeme placata :D

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora History

      :-))

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Evie

    TAk toto je hezký,škoda jen že takovej chlap není[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora gigi

    ...nemá smysl vyjmenovávat vlastnosti,jaký by měl mít....i kdyby je měl...tak by stejně něco chybělo, vždy si něco najdem,ne?
    ...když přeskočí jiskra, tak není co řešit....a je ti jedno,že....a že...

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora kacz

    Tak takovéhle zobecňování je opravdu hloupé. Chlap musí být inteligentní a mít charisma, aby ženu zaujmul. Pokud to nemá, tak ani stylové oblečení, opálení, tmavé vlasy, modré oči a dokonalé tělo nezajistí, aby o něj měla ženská zájem. Ono na vzhledu až tak moc nezáleží.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora misty

    nerikam, ze by se mi takovejhle typek co je napsanej jako "ideal" nelibil, ale spis jen jako spestreni pri prazdninove dovolene nekde u more. jinak souhlasim s temi co rikaji, ze zalezi na charisma a celkove aby zaujal. neni dulezita barva oci, vlasu nebo jejich delka... jde o celkovy dojem a povahu[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Bumerang

    docela mě rozesmálo co si všichni představujete pod pojmem "sportovní oblečení". To nejsou jen tepláky (i když na práci nic lepšího nenajdete) ale jsou to i volnější trička nebo i kraŤsasy

    Reaguj na tento komentář
Jestli vám to,kluci,pomůže
 od autora radka

    Tak článek má v globále opravdu pravdu. Samozřejmě se nedá zobecni,že ženy si vybírají jen tmavovlasé....To je nesmysl.Každá žena to má individuální.Percentuálně ale asi nejvíc žen prahne právě po takových typech.
    K té výši platu: dřív ženy vybíraly např.v tlupě samce,který byl nejlepším lovcem,aby zajistil ji i potomky. Dnes ženy vybírají podle platu.Tím se neříká nutnost být bohatý! Mít ale práci,rozumný příjem,žít třeba skromně a vyrovnaně. Po těch,kteří rychle zbohatli hazardem atd.,ženy nejdou, jsou jim podezřelí[S01]
    Kromě očí dodám ruce,čisté nehty. A vůbec čistota,ale přírodní,nikoliv navoněnost,té se spíš leknu.
    A důležitý je hlas,příjemný a klidný,my ženy jsme přece jen psychicky labilnější.
    Dej ženě klid,jistotu,žádná vulgární slova,úroveň,když budeš nevěrný,ať to nevidí,něco hezkého jí kup a hlavně vyslechni její problémy,i když ti připadají iracionální,to je základ úspěchu.
    Žena je psychicky labilnější,nedokáži to vysvětlit,nějak naprogramovaně funguje emocionálně a iracionálně,potřebuje pocit pochopení a klidu.
    A ten plat,vyšší u muže - je spíš jen takovým znakem dominance,ženy rády cítí,že muž je silnější než ona,že si ho v práci váží,že se na něj mohou i finančně spolehnout. V článku ale chybí,že se mužská převaha nemusí projevovat platem.Může to být fyzickou šikovností,něco zařídit,spravit,vyřešit,to je ceněno.Ahoj a pamatujte,kouzlo je v tom naslouchat,žena chce mít pocit,že se jí věnujete.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora deniliska

    radka:naprosto s tim vsim souhlasim[S03]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Asahar

    Každý človíček má svůj vlastní ideál muže a ženy...někdo dá přednost světlým vlasům, někdo tmavým, někdo vlasům všeobecně (na barvě v pozdějším věku už nezáleží :-) ) Bohužel většina ideálních, krásných mužů za svůj úspěch a peníze platí nedostatkem času. Asi bych dala přednost muži, který si dokáže udělat dostatek času na partnerku i za cenu menších příjmů, nižšího postavení v práci a s tím vším spojených věcí.....Každou ženskou potěší nějaký něčekaný telefonát, SMS, výlet, nebo víkendový pobyt na obyčejný malý chatce..... [S03]

    Reaguj na tento komentář
co je dokonalost?
 od autora damN

    Škoda, že až na pár detailů vypadám naprosto identicky co se týče popisu, jen mám raději rošťácký účes (ani ježek ani ulízané či přemodelované vlasy). Sám sebe hodnotím velice kladně (to asi každý kluk/muž);), dělám kickbox, studuji vysokou školu, na střední jsem byl bavič třídy, ale přesto jsem měl jen jednu dívku, která se mě nestyděla oslovit a její sebevědomí bylo (jak jsem později zjistil) na můj vkus trochu přehnané... i přes svůj vzhled a sebevědomé vystupování nedokážu oslovit dívku, dokonce se tvářím dosti nepřístupně a v tom je prý můj problém... dívky se mě bojí oslovit (to mi vysvětlila kamarádka, ale to tu rozebírat nebudu :), často mí kamarádi, které holky hodnotí jako ne zrovna ideály, mají daleko větší štěstí jak já, takže bych se nějakých ideálních mužů jako konkurence opravdu nebál... sám jsem zjistil, že buď si svůj fyzický vzhled natolik uvědomují až jsou pro opačné pohlaví (nejen pro něj) nesnesitelní a nafoukaní blbečkové či jsou odměření, před dívkami tiší a jak si slečny myslí "nedostupní"... prosím oslovujte i takové, co mají na tváři permanentní "poker face", nejsme nedostupní :-) a mimochodem... ten sportovní ohoz mi přijde taky krapet ujetej, já raději eleganci ;) Hodně štěstí všem

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Pátis

    Že maj zájem o něhu, toleranci a pochopení??Blbost..Jakmile máš tyhle vlastnosti, je z tebe kamarád. My všichni, co takový opravdu jsme, si musíme hrát na sobce atd. Aby jsme zvýšili zájem..

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Žabák

      Sou´hlasím, jakmile jste jen hodní, laskaví, něžní a tolerantní, jste už jen kamarád. Hlavně to "jen něžní v posteli", je zásadní chyba.Něžný ano, ale vždy dominantní a chtivý.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nemesis

    koukám, že sem píšou debilové a čtou to jim podobní... takový článek fakticky může napsat jen chlap - a to ještě s iq bublajícího bahna

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora meandyou

      tys to take cetla, ze???

      Reaguj na tento komentář
    Trochu pozdě, ale přece
     od autora imperatore

      Trochu pozdě, ale přece se připojuji k této diskusi. Chci se s Vámi podělit o své zkušenosti se ženami. Když jsem ještě studoval VŠ, pracoval jsem jako ostraha u bezpečnostní agentury. Největší legracea byla, že když jsem byl v uniformě, ženy mě brali jako vzduch, koukali nějak mimo mě. Naopak, když jsem šel např. na zkoušky v obleku, nejedna žena po mě zálibně házela očkem.

      Reaguj na tento komentář
Čekejte na zázrak ...
 od autora andrea

    Souhlasím s nemesisem. Článek je zcestný a reakce ještě zcestnější. Myslím, že Ti co ten článek brali vážně, tak zůstanou na ocet. Muži by si z toho článku měli vzít to, že se mají chovat jako správní muži a to i přesto, že nemají modré oči. Ženy ví své a proto si z tohoto článku nic nového vzít nemohou. Zdar neúspěšní v lásce a koukejte čekat na zázrak...

    Reaguj na tento komentář
    Re: Čekejte na zázrak ...
     od autora Maledictus

      Tak alespoň máme "štěstí" ve hře[S03]
      Na to prostě není jiná odpověď

      Reaguj na tento komentář
RE:all
 od autora daniel

    Každá kuchyňa má inú chuť. Je mnoho žien, ktoré letia vyslovene na bohatých a úspešných chlapov (hoci ich priťahujú iné typy mužov). Takéto ženy sú svojím spôsobom štetky. Pekné na tom je, že veľa z nich neskôr pochopí, že len peniaze ich šťasnými neurobia. A teraz k tým normálnym ženám.....To že sú ženy, ako aj muži, priťahované opačným pohlavým, má za následok príroda. Každý má rád niečo iné. Je to chemicky dané (aby napr. nenastali globálne genetické problémy a tak...). Každý má teda svoj ideál...

    Reaguj na tento komentář
Ty statistiky a průměry
 od autora Semm

    Jé, lidi, nerozčilujte se ... Vždyť všechny takovéhle články vznikají podle nějakých statistik, z nějakých dotazníků a jak víte, ty vyplňujou oslovení lidé, jako jsi Ty a Ty a Ty... no a jestli tam půlka ženskejch vyplní, že chce modrookýho bruneta, tak to ve výsledku vyzní, že jsou nejžádanější.. To je stejný jako nám kdysi říkal fyzikář něco o průměrech: Když budu sedět na rozpálených kamnech a nohy budu mít v lavoru s ledovou vodou, bude mi v průměru dobře...[S04]
    Tak to berte s rezervou a neničte si zdraví rozčilováním se, a hlavně urážením. To že mě se líbí kluci jak ďábel - hnědovlasí, hnědooký, snědí a živočišní - to přeci neznamená, že budu odsuzovat kámošku, která slintá po modrookém blonďákovi, co je bledej jak stěna ( pro mě ). Aspoň si nepolezem "do zelí", ne?![S03]

    Reaguj na tento komentář
Hloupost
 od autora Paja

    Mě se líbí hubení, vysocí kluci, spíše světlé vlasy, musí to být sportovec ( bezpochyby, nesnáším líné kluky, fuj ) jo a k tomu zadku, ženám se rozhodně nelíbí chlapi v přiléhavých jeansech, o těch si myslím buď, že jsou gayové nebo o sebe až moc pečují, to nechte ženám. Nemám ráda meterosexuály, melírované kluky a nesportovce[S07] Přeberte si to všichni jak chcete, je to můj názor a nikdo mi ho nezmění.

    Reaguj na tento komentář
vtipne
 od autora felipes

    prectete si svadeni zen (zalozka hned vlevo) a dozvite se, ze vsechny ty veci o kterych zeny sni jsou opravdu jenom v tech snech. V realu je zena opravdu iracionalni bytost a bohuzel nedokaze odolat i tomu nejvetsimu blbovi, hlavne kdyz je dominantni a jednoduse alfa samec. Takze hosi, hlavne nebyt hodnej kluk, to se proste nenosi. Holky jednoduse nemysli mozkem ale tim svym sestym smyslem, takze vyvolejte cokoliv, co je citove rozhodi a stridejte kladne s negativnimi pocity.

    Reaguj na tento komentář
    Re: vtipne
     od autora šťoura

      a šestej smysl u žen to je co? To je to co mají mezi nohama? [S02]

      Reaguj na tento komentář
JSEM IDEÁLNÍ MUŽ!
 od autora Tak proč jsem sám?

    Nepiju pivo, jen víno, jsem věrný, vysoký, vyžaduji sex alespoň 3krát týdně jak je psáno, proboha, tak proč jsem sám?

    Reaguj na tento komentář
    Re: JSEM IDEÁLNÍ MUŽ!
     od autora lukaskral

      Piju všechno, jsem věrný, jsem vysoký, sex vyžaduji a taky je to stejný. Je škoda že nepiješ nic jinýho, protože může být alespoň stranda. Nejlepší je, že holky jsou dřív nepříčetný než já a to je potom zábava.

      Reaguj na tento komentář
Už nech je to ako chce :)
 od autora FanFán

    [I]Dnes sa niekde vraví,že treba byť k dievčati značne drzí,sebavedomí a veľa dalších na pprvý pohlad možno nie príliš kladných vlastností..Ide o to odhadhuť to dievča a správať sa k nemu tak,ako myslíme,že by sa jej páčilo..a hlavne byť sám sebou,načo sa na niečo hrať?Možno sa to vyplatí len vtedy ak nám ide o "jednu noc" kde nezistí aký v skutočnosti sme..Pravda je však taká,že kto chce niečo trvalejšie logicky aj krajšie,vášnivejšie a zmyselnejšie..Tak sa nemusí trápiť,či je či nie je ideál.Každý je ideál :)..niekoho,už len toho niekoho treba nájsť..Ja som ho tiež nenašiel a vôbec doteraz som dievča nemal [S04] a stále žijem :) niesom teplý[S07] ani nič podobné skrátka neprišla tá správna,a o nič krátkodobé ako to dnes letí záujem nemám..[S07][/I]

    Reaguj na tento komentář
Chlapci a chlapi
 od autora imperatore

    Můžete mi milé dívky a ženy vysvětlit trochu ze své logiky? Já jsem například doteď (a to mi táhne na třicet) nepochopil rozdíl mezi klukem a chlapem. V afrických kmenech je toto jasně určeno věkem a určitým rituálem, u nás nic takového neexistuje. Maximálně jsem vypozoroval, že to má každá žena v sobě nastavené jinak a co je mladší než ona = kluk, co je starší než ona = chlap. Pochopil jsem to správně?
    Dále jsem vypozoroval, že v naší zeměpisné šířce stále drtivá většina žen zastává názory moderní za Rakouska-Uherska. Například oblíbené rčení "Chovej se jako chlap". Ve mně to vyvolává představu existence jakési šablony "Chlap", podle které se muži buď chovají nebo nechovají. Přičemž tuto šablonu znají jen ženy. Já jsem o ní nikdy neslyšel, nečetl jsem o ní, ani se o ní neučil.
    Další oblíbené rčení "Vojna z tebe udělá chlapa". Já osobně jsem v armádě nikdy nebyl a ani o tom neuvažuji do budoucna. Tzn. že se ze mě chlap nikdy nestane. No jo, ale v tom případě jednou umřu jako co, jako nechlap, žena, nebo něco jiného? A co teprve ženy, které v armádě jsou. Z nich se stanou chlapi?

    Reaguj na tento komentář
    Re: Chlapci a chlapi
     od autora sally

      Řekla bych, že toto je skutečně silně individuální a záleží na konkrétním člověku, jak to vidí. Kluk je někdo svým způsobem ještě není dospělý a slovo chlap zase působí dojmem silného muže, proto to úsloví, že vojna z tebe udělá chlapa. [S03] A jak je to vlastně u žen, kdy je žena ještě holka a kdy už je ženou?

      Reaguj na tento komentář
...
 od autora Carol

    Tak, 100 lidí, 100 chutí, no ne? Ono ani zas tak moc nezáleží na barvě a délce vlasů, jen je hlavní, aby to dotyčnému slušelo :D Mám kamaráda, který si myslí, že mu sluší dlouhé vlasy, ale sluší mu krátké, a nedá si říct! :D A taky chlapům sluší košile, ty sou úplně úžasný!! :D

    Reaguj na tento komentář