Z kterého města jsou nejlepší holky

Každého z nás ovlivňuje místo, ze kterého pochází. U českých holek to samozřejmě také platí. Pražačka se chová jinak než Brnačka, stejně tak jako Ostravačka či holka z jiného města. Měl jsem tu možnost strávit velmi dlouhou dobu s ženami z různých lokalit a poznal jsem jejich specifika. Podívejme se na ně.

Odkud jsou nejlepší holky? 

Naše republika patří rozlohou sice k těm menším, ale i tak tu máme víc než dost prostoru na to, aby se vyvinuly poměrně zásadní rozdíly mezi náturou žen z jednotlivých měst. Já jsem měl tu možnost poznat holky z různých měst ČR, chodit s nimi a trávit s nimi čas. Proto jsem získal poměrně dost informací o rozdílech v chování žen podle toho, odkud pocházejí.

Hned na úvod musím říci, že vlastnosti českých žen jsou v základu podobné. Všechny jsou milé a rády se staví do submisivní role. Jsou hodně ženské a vyjadřují se nepřímo, takže je občas těžší se s nimi domluvit. Rovněž bezesporu platí, že Češky patří k nejkrásnějším ženám na světě. Od puberty o sebe hodně pečují. Zároveň si svým vývojem v sobě nosí poměrně dost psychických neduhů, poruch a zlozvyků. Na druhou stranu není problém u nás najít holku, která je krásná a chytrá zároveň.

Nyní se zaměřím na specifika jednotlivých oblastí, ze kterých ženy pochází. Předem upozorňuji, že jde o mé poznatky, které rozhodně neplatí pro všechny ženy na daném místě.

Neberte to tedy zákonitosti, spíše jako možnost poznat rozdíly u jednotlivých skupin.

Pražačky

Pražačky se rády separují od zbytku republiky, vidí v sobě něco více. Mají vyloženě odpor k mužům, kteří na první pohled působí venkovským dojmem. Rády randí a pečlivě si vybírají partnera. Jsou skutečně znalé a některé věci vidí jinak než holky v jiných městech. Rovněž si dovolí více, než jiné ženy, jsou drzé. Kde se holka z menšího města raději třikrát zeptá, to dívka z Prahy udělá vcelku automaticky bez jakéhokoli zádrhelu. Jsou samostatnější a mají spíše větší okruh přátel.

Pražačky mají v zásadě dva neduhy. Prvním je již zmiňovaná drzost, druhým je fakt, že si ženy z tohoto města rády idealizují svět kolem sebe. Snaží se navenek působit velmi celistvě a bezproblémově, až to je někdy pro muže komické. Samozřejmě, že toto není nic jiného než schránka. Jakmile dostanete Pražačce pod kůži, vyvalí se to na vás. Sporným bodem pak je, že ženy z Prahy bývají až příliš ukecané.

Čili, shrnu to. Pražačka je sebevědomá holka, která si ráda hraje na něco víc. Je hodně znalá, kamarádská a emocionální. Snadno se s ní navazuje hovor. Taktéž o sebe umí pečovat a opravdu ví, že líčením se má holka zkrášlit, a ne ze sebe dělat omalovánky.

Brňačky

Brňačky jsou holky parádivé. Rády se vymezují vůči Praze, a to svým zjevem a také mluvou. Některým vyloženě trhá uši pražská nespisovná čeština (s čímž se dá výborně pracovat, pokud ovládáte více nářečí). Brňačky hodně lpí na svém vzhledu, snaží se líčit a kupovat si značkové doplňky. Od mužů poté chtějí to samé, čili čím pěknější budete, tím máte větší šanci.

Holky z Brna jsou na venek hodně uzavřené. Zatímco Pražačka vám po chvilce hovoru nabídne svůj ideální svět, Brňačce déle trvá, než si vás pustí k tělu. Zkrátka je těžší dostat se těmto holkám pod kůži. Když se tam dostanete, často zjistíte, že jsou tyto navenek dospělé ženy ve skutečnosti duševně nevyspělé.

V Brně tedy naleznete parádivé holky, které se nebojí ukazovat, ale zároveň jim déle trvá, než si někoho pustí k tělu. Jsou tak výzvou pro svůdníky, protože se na nich dají lépe trénovat různé techniky.

Ostravačky

Ostravačky jsou holky od rány. Rády se baví, rády se kamarádí, ale zároveň si nenechají jen tak něco líbit. Jsou zvyklé chodit do klubů a vyzývavě se oblékat, rovněž jsou přístupnější sexu na jednu noc. Míra líčení je u nich individuální, ale v takový pátek večer byste nenalíčenou Ostravačku hledali poměrně dlouho. Mírou parádění se blíží spíše Brňačkám.

Holky z Ostravy se opět vymezují vůči Praze. Už od puberty jsou zvyklé chodit do klubů, minimálně na pokec s kamarádkami. Navázat kontakt se skupinou žen z Ostravy, když ani jednu z nich neznáte, je poměrně těžké, na parketě už to jde o něco snadněji. Stejně tak můžete lehce navázat řeč se skupinkou dvou holek, pokud balíte s kamarádem. Jsou na to zvyklé.

Ostravačky mají poměrně lehce překonatelnou počáteční bariéru, rády se kamarádí. Na druhou stranu, další postup už je poměrně těžký, pokud dotyčná nechce nic více a vy se viditelně snažíte, velmi rychle si s vámi poradí.

V Ostravě se lze tedy poměrně jednoduše seznámit, možná si užijete i nějaké žhavé chvilky s krásnou a vyzývavou holkou. Nicméně další postup je už náročnější, hodně záleží na vašem vzhledu a míře alkoholu. Ostravačky rády chodí pařit s kamarádkou, se kterou se navzájem hlídají. Takže to určitě chce kamaráda na balení.

Ženy z Olomouce

Olomouc považuje řada mužů za výborné místo k balení. Důvod je v podstatě jednoduchý – jde o studentské město, ve kterém ve školním roce naleznete přibližně 15 tisíc žen v ideálním věku pro balení z různých koutů České republiky. Je to takový mix, ve kterém naleznete hodně holek z menších měst, jež jsou samy často v balení aktivní. Jsou přátelské a usnadňují vám váš postup.

Ženy z Olomouce nejsou příliš parádivé. Přes den potkáte na ulici spoustu téměř nenalíčených žen, a co je zajímavější, občas je naleznete i večer v klubu. Jsou přátelské, takže jim nedělá většinou problém jen tak se začít bavit na ulici. Na druhou stranu, lovit v Olomouci ženy na jednu noc není dobrý nápad, protože vhodných žen je málo. Spíše se výborně hodí na delší vztah.

V Olomouci hodně záleží na tom, zda se znáte s tamějšími studenty. Pokud ano, stačí vám chodit ven s kamarády a přes nové kontakty se postupně dostanete do vztahu se ženou. A to bez ohledu na to, že jste na počátku mohli být sebeostýchavější. Na druhou stranu, sbalit ženu na jednu noc bez přátel je zde poměrně složité.

Ženy z menších měst

Ženy z menších měst mají v balení několik specifik. Především jsou často více aktivní v balení než ženy z jiných měst. Dokonce, i když vypadáte průměrně, ženy si vás často sbalí samy, když se necháte. Samozřejmě to má i své proti. Žena z malého města je zvyklá na méně sebevědomé muže (či muže, kteří se předvádějí, což je znak nepravého sebevědomí). Takže pokud jste sebevědomý, nemusí vám to příliš klapat.

Dalším problémem žen z malých měst je množství psychických poruch, kterými trpí. Jsou zakomplexované a můžete se s nimi dostat do velmi nepříjemných hádek. Často trpí hostilitou (chorobnou agresivitou) či depresemi.

Žena z menšího města je poměrně snadnou kořistí, často jste dokonce vy ta kořist. Preferují dlouhodobé vztahy. Problémem je jejich nevyrovnanost a poruchy, často řeší naprosto nesmyslné problémy a mají přehnané reakce.

Kde je nejlepší balit

Stručně si to shrňme. Pokud jste méně sebevědomý či vůbec nemáte zkušenosti se ženami, budete to mít lehčí u holek z menších měst. Ty kromě jejich bydliště často naleznete i ve větších městech a s trochou praxe je od obvyklých obyvatelek dokážete rychle rozlišit.

Ostravačky preferujte, pokud si chcete užít především zábavu. Zajeďte si s kamarádem na Stodolní, a pokud jste alespoň trochu zkušení, zažijete zajímavou noc a získáte nové kamarádky. Možná i něco více.

Do Brna se vyplatí jet, pokud chcete trénovat oslovování a techniky pickupu. Po počátečních neúspěších s trochou sebekritiky odhalíte své nedostatky a zdokonalíte se velmi rychle. Určitě můžete také zažít příjemné zážitky.

Jste-li vyrovnaný muž a chcete sebevědomou a cílevědomou ženu, která je smířená se svým životem, volte Prahu. Kromě toho, co jsem napsal výše, je třeba také vzít na vědomí, že se v Praze setkávají ženy z různých koutů republiky. Takže tam máte relativně největší výběr.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Regent

    No, Raschi, tenhle článek bych hned smazal, tím si šlápnul do pěkného h.ovna....říct že holky z Ovy jsou dobré max. na š.uk [S04][S08]...no když na tu Stodo v pátek večer zajdeš, tak tam nějakou 15tku na š.uk určitě sbalíš, ale to se ti povede i v kterémkoliv jiném městě s větší koncentrací klubů na jednom místě [S08]. A hlavně na Stodo Ostraváci nechodí, tam chodí Poláci...Muhehe, za to Pražačky jsou vyrovnané, sebevědomé ženy vhodné na vztah [S04]. Tím by si mě rozesmál. Jak je známo, typická Pražačka neumí vařit, nepracuje, jenom se válí doma a živí ji její partner (myšleno opravdová Pražačka, ne naplavenina) [S08][S03][S04]....Jsou to všechno hlouposti - všude jsou pouze lidé dobří a špatní, nic víc, nic míň [S03]...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      "...říct že holky z Ovy jsou dobré max. na š.uk..."

      Kde jsem to napsal?

      "...typická Pražačka neumí vařit, nepracuje, jenom se válí doma a živí ji její partner (myšleno opravdová Pražačka, ne naplavenina)..."

      Pražaček znám několik desítek a žádná z nich neodpovídá tvému popisu. Některé opravdu neumí vařit, ale ty si zase vydělají dost na to, aby mohly na jídlo chodit.

      K ostatnímu nemám co říct...

      Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora buddy

      [I]...za to Pražačky jsou vyrovnané, sebevědomé ženy vhodné na vztah . Tím by si mě rozesmál. Jak je známo, typická Pražačka neumí vařit, nepracuje, jenom se válí doma a živí ji její partner (myšleno opravdová Pražačka, ne naplavenina)[/I]

      To je mi tě líto, že jsi na tom s poznáváním holek tak špatně, že jsi potkal v Praze jen takovéhle[S08]
      Já znám několik Pražaček a kupodivu žádná neodpovídá tvému popisu. Důvěrněji jsem poznal dvě a obě to byly skvělý holky...z toho jednu dodnes považuju za nejlepší ženskou, jakou jsem poznal...A představ si: umí vařit, pracuje, neválí se a nepotřebuje živit:o)

      Ale nevtipnější na tvém přízpěvku je, jak si krásně protiřečíš: nejdřív tu napíšeš obecný plk házící všechny Pražačky do jednoho, navíc naprosto nesmyslného, pytle...a na závěr napíšeš, jak jsou to všechno jen hlouposti a jsou jen lidé dobří a špatní...
      ...docela vtipné, Regente[S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora HS

    Vyborny clanek Rashi, odpovida na mnohe dotazy v zdejsim foru.

    Rozhodne nesouhlasim, ze vsechny zeny jsou mile a rady se stavi do submisivni role. Nektere zeny dokazou byt mile vzdy, jine jen kdyz chteji a take tu najdes zeny, ktere jsou mile jen za urcite konstalace hvezd. Celkove bych rekl, ze Cesky v milosti ztraceji a napriklad Polky nebo Rakusanky jsou milejsi nez Cesky. Take neni problem potkat sebevedomou zenu, ktera vi co chce a vse dokaze dat do late.

    "Rovněž bezesporu platí, že Češky patří k nejkrásnějším ženám na světě." Toto nechavam na kazdem. Kazdemu se libi neco jineho a treba nekoho Cesky vubec neoslovuji. Jednoznacne nelze rict kde jsou nejkrasnejsi holky.

    "Zároveň si svým vývojem v sobě nosí poměrně dost psychických neduhů, poruch a zlozvyků." To by me zajimalo, o jake zalezitosti se jedna?

    V clanku chybi jine mesta, ktere jsou natolik vyznamne, aby byly zminene ( Plzen, Liberec, Ceske Budejovice, Hradec Kralove,...). Dale stoji za rozliseni zena z obce a zena s maleho mesta (zde je potreba brat rozdeleni s rezervou protoze zena muze byt ovlivnena nejvetsim oblastnim centrem).

    Mimochodem Rashi, v shrnuti ti vypadla Olomouc.

    Reaguj na tento komentář
    Bez nadpisu
     od autora RaShCZ

      Díky za reakci, k něčemu se vyjádřím.

      Neduhy a zlozvyky: Toho je hodně, například okousávání nehtů a mačkání pupínků v období větší psychické zátěže (s tím jsem se setkal u žen napříč republikou a věkem), či špatné zacházení se vztekem. Málokterá žena ho dokáže ventilovat, většinou ho v sobě dusí, dokud to nepřeroste únosnou míru.

      Chybějící města: Mohl jsem hodnotit pouze holky z měst, se které jsem více poznal a chodil s nimi. Třeba za pár let tento článek aktualizuji a další města přibudou. [S03]

      Olomouc ve shrnutí nevypadla, účelně tam není. Zkus uhodnout proč. [S03]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora HS

    Jednou me tato otazka take napadla a zkusil jsem trosku jiny pristup. Nehodnotil jsem mesta, ale primo kraje. Kazdy by ty kraje ohodnotil jinak, kazdy ma jine preference. Pro me jsou vyborne kraje Olomoucky, Zlinsky, Pardubicky a Kralovehradecky, dobre kraje jsou Moravsko-Slezsky a Jihomoravsky, mizerna je pro me Praha a Stredocesky kraj. Z ostatnich kraju nemam dost zkusenosti na hodnoceni.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Laetus

    Dík za odpověď na můj dotaz na fóru. :))

    Reaguj na tento komentář
Dobrý článek
 od autora Tygr

    Myslím si, že článek ačkoliv je hodně kontroverzní má něco do sebe. Minimálně musím ocenit tu snahu o srovnání jednotlivých měst. Ono hodně záleží na vzorku a počtu těch žen, které Rash potkal. Rovněž nejde jeho srovnání brát doslovně, ale jen jako jakési obecné předpoklady. Které v některých částech dosti odpovídají skutečnosti. Ale aby měl tento článek opravdu skutečnou hodnotu museli by podobnou retrospektivu udělat další svůdníci řekněme alespoň tak 50 lidí a ty body,(vlastnsti jendotilvých žen, návyky, a jejich uzavřenost) ve kterých by se shodovali by, už dosti věrohodně popsali jednotlivé města. [S03]

    Reaguj na tento komentář
Doplnění pro Šímu:-)
 od autora Básník

    A co Plzeň? Je větší než Olomouc! Co Liberec, největší město bývalých Sudet, kde jsou vlastně všichni dosídlenci. Co České Budějovice? Vesnice? Jinak nejlepší holky jsou z Moravy-hezké, upřímné, nezáludné a když nadávají, tak vždy jen spisovně:-)

    Reaguj na tento komentář
    Re: Doplnění pro Šímu:-)
     od autora RaShCZ

      Viz odpověď pro HS.

      Reaguj na tento komentář
Nejkrásnější?
 od autora Alfator

    "Rovněž bezesporu platí, že Češky patří k nejkrásnějším ženám na světě."

    Jo, tak tenhle zažitý nesmysl jsem si dlouho taky myslel, než jsem odletěl na skoro čtvrt roku služebně do Kyjeva na Ukrajinu. Po návratu jsem nechápal, kam se všechny ty pěkné Češky poděly. Nikam, ony tu totiž nikdy nebyly. Tam jsem potkával nádherné holky každý den, tady tak pěknou holku třeba nepotkám měsíce. A když už, tak má ruský nebo ukrajinský přízvuk. Tam je neuvěřitelná koncentrace opravdu nádherných holek.

    Když jsem byl na dovolené v Rusku, tak na jedné místní diskotéce jsem si připadal jak na módní přehlídce.

    Pokud jsem se pohyboval po západní a jižní Evropě, tak jsem byl přesvědčen, že tu holky jsou opravdu nejhezčí. Východní Slovanky mě ale vyvedly z omylu. Taky tam létají bohatí Němci balit holky. Ti obyčejní Němci jezdí sem, protože to mají levnější, ale ti bohatší nelení a létají do Kyjeva nebo Oděsy, kde prý jsou nejhezčí holky z celé Ukrajiny.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Nejkrásnější?
     od autora enjay

      Světoznámá návrhářka Blanka Matragi o tomto posledně mluvila na ČT v Hyde Parku. Říkala, že ženy ve východní Evropě se rády elegantně strojí a celkově více pečují o vzhled a to nejen, když jdou někam za zábavou, ale i do běžného dne. Sám mám jednu kamarádku z Ukrajiny a ta je vždy vyfiknutá, jako by šla do klubu balit kluky [S01] Oproti tomu češky volí spíše pohodlí, pohodlné oblečení.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Nejkrásnější?
       od autora enjay

        Špatnej smajlík, měl tam být [S04]

        Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora jouda

    Nemel by byt u autora uveden vek? A to jak chronologicky, tak mentalni.

    Reaguj na tento komentář
eh
 od autora enjay

    Tak tenhle článek je opravdu hodně vedle, jak můžeš něco takového napsat, takhle soudit, s jak velkým "vzorekem" jsi pracoval, že můžeš s čistým srdcem vynášet takovéto závěry? [S02]

    Reaguj na tento komentář