Romantici nejsou v kurzu

Spoustu z nás v mládí učili, že máme být k ženám hodní, ctít je, plnit jim jejich přání, skládat jim básně. Jenže když tohle všechno zkusíme, zjišťujeme, že ono to příliš nefunguje. Ba co více, nefunguje to téměř vůbec. A to nejen v balení žen.

Co ženám vadí na romanticích? 

Ženy mají rády romantiky. Jsou opravdu moc šťastné, když jim nějaký muž neustále skládá poklony. Rády ho budou poslouchat, rády si ho budou přivlastňovat a přesvědčovat ho v tom, že jednou by to mohlo vyjít. A romantik se snaží. Když se s ženou vyspí první hajzl, přejde to. Když se s ní vyspí druhý, začne se víc snažit. A když se žena vyspí s pátým chlápkem první noc po seznámení, zatím on jí dva roky skládá básně, dojde mu, že tu asi něco nehraje.

Romantici zkrátka nejsou u žen úspěšní. A nikdy nebyli. Však se jen podívejte na milostné básně.

Většina autorů je nepsala, protože by byli spokojení se svým životem. Psali je, protože nemohli s dotyčnou mít sex. A tak to zkoušeli aspoň tímto směrem. Svoji lásku vyjadřovali v básních, aby si aspoň trochu vynahrazovali, že ve skutečnosti nemají to, co chtějí. V psychologii tomu odpovídá hned několik obranných mechanismů.

Když to ale nefunguje, tak proč nám doma maminka říkala, že se musíme k dívkám chovat slušně, vážit si jich a ctít je? Proč nám do života dávala rady, které jsou nejenom nesmyslné, ale ještě nám škodí? Přiznám se, že jsem nad tím dlouho pátral. A objevil jsem hned několik možných vysvětlení.

  • Ženy mají rády romantické příběhy. Vždy tomu tak bylo. Ale nikdo si neuvědomil, že málokterý skutečně romantický příběh končí šťastně.
  • Ženy mají rády romantické činy a moc se jim jich nedostávalo. Jednou za čas je romantika skvělým zpestřením a to ženy vědí.
  • Nepopiratelný vliv mají v tomto směru také média a knihy.
  • Jednoduše řečeno, ženy milují romantiku, ale ne romantiky. Bohužel mnoho z nich ten rozdíl nevidí.

Pokud z vás i vaše matka vychovala romantika, nechtěla vám uškodit. Zkrátka nevěděla, jak to v životě chodí. Ani to nemohla vědět. Efektivní balení žen jako disciplína se rozvíjí teprve v dnešních dnech. Rozvíjíme ho my, svůdníci.

Kdo má rád romantiky

Jste-li romantici a nejraději byste ženám dávali k nohám modré z nebe, neházejte flintu do žita. Trénujte a otrkáte se. Prozatím hledejte ženy, které vaši snahu ocení. Tak jako existují romantici, existují i romantičky. Většinou to jsou ženy, které zatím nejsou příliš životem zkušené, chcete-li puberťačky. Výjimečně pak i ženy starší. Ty skutečně mohou milovat romantiku tak, že milují i romantika. Ale pozor, i ve vztahu s nimi je třeba slétnout z výšin a dát ženě najevo, že dokážete být nejenom básníkem, ale také chlapem.

Sex a romantika

Většině z nás se pravděpodobně při slově „romantika“ vybaví báseň, předehra či přímo sex. Řeknu vám, jak to s tím sexem a romantikou je. Ženy rády propadají kouzlu okamžiku. Opravdová romantika, to nejsou jen svíčky a pomalá hudba. Opravdová romantika jsou hluboké pohledy do očí, to je snaha ukázat ženě věci, které ještě nezkusila, to je snaha ženu ohromit a nechat jí, aby se vám totálně odevzdala. Ukažte ženě, že ovládáte její tělo lépe, než ona, a bude vás považovat za nejromantičtějšího člověka pod sluncem. Jak na to? Praxe, praxe, praxe. Hledejte, čtete, zkoušejte, nebojte se.

Jak se však v tomto článku snažím ukázat, všechno má své hranice. I romantika v posteli má svá omezení, a pokud se jí budete snažit navodit pokaždé, ztratí svůj účinek a vy se stanete rázem nudní. Tuším, že to řekl Badboy, a já s tím jen souhlasím: „V posteli buďte romantičtí první noc. Můžete být i tu druhou. Ale tu třetí si ženu podejte a donuťte jí myslet si, že je vaše děvka. Jinak jí ztratíte.“

Jsou zkrátka věci, na kterých se úspěšní muži shodnou bez ohledu na zemi původu.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora Kevin86

    Takže ve zkratce: Trochu romantiky nevadí, ale dospělá žena či už dospívající dívka chce ze svýho kluka cejtit muže, tak by se tak měl chovat a ne být jako plyšovej medvídek... možná tak někdy v posteli, ale pak přejít zase i k něčemu tvrdšímu... asi tak? :))

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Žena zkrátka musí vědět, že chodí s chlapem a ne s básníkem. [S03] Čili ano, je to tak.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Sik

    Moc hezký článek. Řekl bych, že romantika(muže) mohou chtít asi jen málo atraktivní ženy. Možná tuší, že ten jim neublíží. Možná, jak čtou stále knížky o lásce( protože se jim jí nedostává), tak jim pak opravdový romantik přijde ideální, protože takového mají vysněného.
    Atraktivní holka, otrkaná životem, dá přednost Chlapovi. Chlapovi (borec, pro někoho "hajzl"), který dokáže být občas romantický, je myslím ideální.

    Předposlední odstavec je výborný.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Díky. [S07]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Philisimo

    Uvědomil jsem si, že poznám, když jsem zamilovaný, když mi napadne skládat holce básničky :D Teď mam něco přes měsíc nový, myslím dobře vyvíjející se vztah. Díky zkušenostem a zejména až z posledního vztahu jsem si už uvědomil, že chovat se jako romantik není to pravé ořechové a holky to dřív nebo později přestane bavit. Cítím, že jsem co se týče balení a všeho kolem holek udělal velký pokrok a s ním i dílčí úspěchy i díky svadeni.cz. ALE! Všude se radí chovat se přirozeně...neříkám, že se tak nechovám, ale počínám si o poznání opatrněji zvláště v projevech romantiky...kterou považuju za součást mě...aspoň jsem tak vychován prostředím kolem. A tady právě cítím ten rozpor...na jednu stranu je fajn, že už "vím" jak na holky, ale zároveň se nechci hlídat, abych nedělal nějaký ty "romantický kixy" např. zrovna to psaní básniček...

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Myslím, že když holce ve vztahu ukážeš trochu romantiky třeba tím, že ji složíš básničku, nic tím nezkazíš. [S03] Pokud to neuděláš příliš brzo (tzn. dřív, než ti řekne, že tě miluje), a zároveň jí jich nebudeš skládat 10 měsíčně, tak jí to potěší.

      Reaguj na tento komentář
Jde to
 od autora Moon

    Romantika?? Proč ne, to potěší každou. Podle mě ji chce každá žena. Jenže každá žena má taky svoji míru, některá chce být obletovaná (což unavuje muže) a některá si zase vystačí sama (což taky muže ještě víc otravuje, páč si nepřipadají jedineční)

    Někdy se stává, že takové to něžnější romantické chování má muž ve své osobnosti. Nemá smysl, aby si hrál na "hajzla" když jím ve skutečnosti není !!! V tom případě taky musí si podle toho vybrat dívku.
    A krom toho, když se žena vyspí pětkárt s hajzlem, tak to rozhodně vypovídá o její osobnosti (to má svůj důvod) a není vhodná pro vztah.

    Reaguj na tento komentář
Ale jooo
 od autora History

    Ano - s článkem souhlasím ! - není to jenom o tom nejít do extrémů (0% hajzl 100% romantik), ale podle mě je dobré to tlačit směrem (50 - 75 % hajzl) K té dominanci !!! páč ta ženská zase na druhou stranu to semtam zkusí (anebo bude mít zrovna krámy) a začne dupat a nasírat se na vás když nebude po jejím), a v těchto případech je lepší mít to rázné slovo. Navíc kdo je hajzl je "akční" - vymýšlí blbosti kolem sebe - baví okolí a tohle ženám imponuje, a ne nejaká suška s čajíčkem v rohu místnosti jak skládá básničku - nudaaa.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Ale jooo
     od autora History

      A ještě chci napsat jednu věc na které jsem vždycky pohořel. Jde o to, že jakmile začínáte vzbuzovat v holce zájem a začne se k vám chovat hezky a mile tak je nutné nepropadnout této mánii a nenechat se strhnout jejím proudem!!! Vydržet to a chovat se normálně !! Právě v této fázi (kdyz si o vás začíná formovat konkrétní mínění) je nutné se zachovat jako chlap jinak se ji znelíbíte!

      Reaguj na tento komentář
ženy neví co chtějí
 od autora Tomáš

    Já bych řekl, že to je další věc, které u žen může fungovat a nemusí. Dost bych vsadil na to za jakých okolností se s ženou seznámíte a jak vás vidí.
    Když se potkáte na motorkářským srazu, vy se silnou motorkou pak asi bude vypadat komicky, když by ste začali ženě přednášet básně.
    Naopak seznamte se na svatbě nebo při focení motýlů a vše bude vypadat opět úplně jinak.
    Některé ženy dají dost na empatii. Mohou si vykládat vaší romantiku tak, že vnímáte její city.
    Podle mě je nejlepší si ženu přihnout spíš podle sebe. Ženy dle mých zkušeností se z počátku snaží víc přizpůsobit. Nemá cenu páčit romantiku do rockerky a naopak. Ono je úplně nejlepší si hledat podobné povahy jako jste vy, jinak to dlouho nevydrží.

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora History

    Trefný obrázek. Tomu to přímo kouká z očí [S04]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora nubligo

    jeden z nejlepších článků sice to pro mě není nic nového ale spoustě lidí to otevře oči..hodnocení 100%

    Reaguj na tento komentář