Pozvěte ji na rande pomocí SMS

Máte číslo a chcete jí raději napsat SMS než jí zavolat? Inu, proč ne. Pozvání po SMS uvítají především mladší ženy, které se mnohdy ostýchají telefonovat. U textové zprávy máte jistotu, že si žena váš výtvor alespoň přečte. Tedy pokud jí nepředběhne žárlivý přítel.

Jak pozvat ženu na rande pomocí SMS? 

Nedávno jsem vám radil, jak ženu na rande pozvat zavoláním. Volání při tom většina baličů považuje za mnohem účinnější nástroj pro pozvání ženy než SMS. To je dáno několika faktory, mimo jiné i tím, že podstatná část baličů neumí na SMS od ženy správně reagovat. Nicméně u SMS máte skutečně větší možnost, že vám žena neodepíše, než že nezvedne váš hovor. Už jenom proto, že jí to stojí více úsilí a peněz.

Abyste co nejvíce zvýšili své šance pro úspěšné přijetí navržené schůzky, stejně jako v článku o volání uvedu několik pravidel.

Pravidlo č. 1: Všechna pravidla uvedená v článku o volání platí i u SMS

Pro jistotu si tato pravidla upřesníme a aplikujeme je na SMS.

Prvním pravidlem u volání bylo nenechávat ženu rozkecat. V SMS to platí podobně. Neovlivníte sice délku odpovědi od ženy, ale ovlivníte celkový počet zpráv, který si vzájemně pošlete.

Upřímně, mladé ženy s vámi strašně rády prohýří většinu kreditu (paušál mívají zřídka), a poté jí už nikam nepozvete, protože vám nebude moci odpovědět. Takže se nakonec stejně nevyhnete volání. Z toho důvodu je lepší už zezačátku dohodnout schůzku. Ideálně do pěti zpráv, pak už jen zbytečně tlacháte.

Druhým pravidlem bylo nezvat ženu „na rande“, místo toho jít „na něco“, „někam“ či „za nějakým účelem“. To platí i zde (pro podrobnosti si přečtěte článek o telefonování).

Třetí pravidlo říkalo, že byste měli mít vymyšlené detaily. Rovněž stejná platnost, mějte už předem připravený návrh.

Pravidlo č. 2: Mladším ženám zezačátku spíše pište, než volejte

Ženy do osmnácti let preferují spíše SMS než volání. Pokud dotyčnou neznáte a vyloženě nevíte, že má problémy s kreditem či upřednostňuje telefonování, raději jí napište. Popravdě se mi ještě nestalo, že by mi žena do osmnácti let, na kterou jsem měl spolehlivý kontakt, neodepsala na první zprávu (přinejhorším psala od kamarádky, protože neměla kredit). Za to se mi několikrát stalo, že nezvedla telefon, protože měla údajně vypnuté vyzvánění či to zkrátka „nestihla zvednout“.

U žen mezi 18 a 25 let je na vašem zvážení, zda jí napíšete nebo ne. Z mých poznatků vyplývá, že ženy pouze se střední školou v tomto věku preferují SMS, studentky vysokých škol zase volání. Takže si vyberte.

Pravidlo č. 3: Pokud se bojíte telefonování, pište

Jeden čas jsem pobýval s mužem, který byl při telefonování natolik nervózní, že musel chodit sem a tam. Odpovídal pouze úsečně a nebyl v podstatě schopen vyjádřit se celou větou. Jste-li při telefonování takto nervózní, pište raději SMS. A volání trénujte třeba na operátorech infolinek. 

Pravidlo č. 4: Kamarádkám volejte

Kamarádkám, se kterými jste se viděl více než jedenkrát, volejte. Taková žena vás má uloženého v seznamu a nepřijde jí nějak zvláště divné, že jí zavoláte. Pouze vezměte v potaz třetí pravidlo. Totéž u spolužaček.

Kdy psát

SMS má tu výhodu, že jí můžete psát téměř kdykoli. Protože se ale SMS týká hlavně mladých žen, pro nejrychlejší odpověď je lepší psát odpoledne či v podvečer. Vyvarujte se psaní v noci či brzo ráno.

Ženy zpravidla odpoví ještě tentýž den, avšak jsou i výjimky. Některé ženy odpovídají po dvou nebo třech dnech jednoduše proto, že tak sporadicky kontrolují svůj telefon. Nepište jí tedy další a další zprávy, čekejte.

Dvakrát, změna a dost

V článku o volání jsem zmínil, že pro výběr místa je vhodné dodržovat pravidlo dvakrát, změna a dost. Totéž platí u SMS.

Pravidlo dvakrát změna a dost však neplatí, pokud se žena neozývá. Pošlete-li ženě zprávu, počkejte na odpověď alespoň tři dny, a teprve poté ženě zavolejte podle pravidel uvedených v článku o volání. Nepiště jí druhou zprávu, byla by zbytečná.

Reakce a odpovědi

Reakce ženy se neliší od těch, které jsem uvedl v článku o volání. Ženy holt používají stále stejné výmluvy. 

Na závěr vám velmi doporučuji mrknout do souvisejících článků, ve kterých naleznete konkrétní příklady na SMS a také speciální test na SMS.

Komentáře

Bez nadpisu
 od autora History

    Co když do tří dnů neodepíše a zavolám? Co jí říct, když se bude vymlouvat, že ji SMS nepřišla?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Vůbec se jí o oné SMS nezmiňuj. Hádat se s ženou, kterou chceš pozvat na rande, není moc dobrý nápad. [S04]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora HS

        Jak bys pokracoval dale ?

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re:
         od autora RaShCZ

          Pokud neodpovídá, na místě je pozvání podle článku o telefonování. Bez zmínky o SMS, bez jakýchkoli jiných zmínek či výčitek.

          Nehledej v tom nic složitého. Jakmile nad pozváním budeš moc přemýšlet, akorát znervózníš.

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora karel

    svorně jednou větou zanadávat na operátora a pak se hned vrátit ke svému tématu - jak jí vytáhnout ven

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Taky řešení, ale podle mě je lepší se o tom vůbec nezmiňovat. Tohle je vhodné, kdyby na to sama chtěla navázat (např. proč voláš až teď) nebo kdyby ti to o té SMS náhodou ulétlo.

      Reaguj na tento komentář
jak to je
 od autora History

    Pokud odpoví až za tři dny, tak nemá o naši osobu velký zájem... samozřejmě vyjímky mohou existovat, ale tři dny jsou opravdu hodně. Problém vidím už v názvu textu "pozvěte ji na rande pomocí sms"- Normální seznamovací proces probíhá tak, že po získání kontaktu(který nám poskytla s vědomím o co asi půjde, čili ne o situaci, že je manažerka prodejny nábytku a já z ní vylákám číslo pod záminkou, že u ní telefonicky objednám kuchyň)
    Následuje za několik, uvádí se nejlépe až druhý den, první vtipná kontaktní sms("zkouška spojení" nebo jakákoli jiná blbost která neznechutí ani neurazí) V 90% případů žena odpoví do několika hodin. Na sms odepisujeme vždy s delší prodlevou než dělá ona, pokud odpoví za hodinu, já odpovím za dvě hodiny atd, jak to psal Baránek v Reflexu:))

    Reaguj na tento komentář
    Re: jak to je
     od autora RaShCZ

      Nikdo ti nebrání poslat ženě jakoukoli testovací SMS, pokud věříš, že ti to zvýší šance na úspěch. Jak píšu v první části článku, ženu je nejlepší pozvat do pěti zpráv.

      Rozestupy jsou podle mě naprosto zbytečná komplikace, přestože chápu původní záměr autora (jak nejjednodušeji říct chlapům, aby nebombardovali ženy SMSkama). Zkoušel jsem rozestupy, a jediný výsledek byl, že jsem buď pořád musel myslet na to, kdy odepsat, nebo jsem na odpověď úplně zapomněl. Naopak se mi nejednou stalo, že žena odpověděla za čtyři hodiny, já odepsal hned a ona také. Chlap by měl zkrátka odhadnout naladění ženy dle její zprávy. Když odepíše jedním slovem, tak fakt nemá cenu odpovídat dřív než za několik hodin, i když ona napsala hned.

      Reaguj na tento komentář