Ovlivnění budoucností

Jak byste se cítili, kdyby k vám přišel člověk, jemuž bezmezně věříte, a řekl vám, že si do měsíce naleznete přesně takovou partnerku, po které jste vždy toužili? Pravděpodobně byste změnili svůj životní styl a začali dělat věci úplně jinak. Přestali byste se zabývat malichernostmi a začali si užívat života. A za měsíc byste měli úžasnou partnerku.

Navštívili jste někdy jasnovidku? Jsou to úžasné osoby. Z vašeho vzhledu a popřípadě z několika údajů o vás dokážou namixovat vaši minulost tak, že se skutečně trefí do většiny informací. A protože vše říkají neurčitě, vůbec vám nebude vadit, že tu něco malého občas nesedí. Když k takové jasnovidce půjdete, budete chtít nahlédnout do budoucnosti. A komu věřit více, než osobě, která tak výborně odhalila vaši minulost…

Faktem je, že jasnovidcům spousta lidí věří. A věří i tomu, co jim tato osoba poví o jejich budoucnosti. Když jasnovidec ovlivní nějakého člověka předpověděním budoucnosti, bude se zmiňovaný člověk chovat skutečně jinak. Změnou svého chování pak často docílí toho, že se věštba naplní. A všichni jsou spokojení.

Jasnovideckou metodu můžeme použít u dvou věcí, přičemž obě budou k našemu prospěchu.

Plánování

Komu věříte nejvíce na světě? Pravděpodobně sami sobě. No vida, takže máme osobu, které můžeme věřit. Nyní je potřeba, aby vám tato osoba předpověděla budoucnost tak, abyste mohli těmto změnám uzpůsobit své chování. Takže si zvolte cíl, kterého chcete dosáhnout a časové rozmezí. Vše musí být samozřejmě časově splnitelné, nelze doufat, že si zítra naleznete partnerku na celý život.

Až budete mít cíl i časový horizont, vyvěste si svůj úkol někam, kde na něj uvidíte. Veškeré činnosti nyní budou směřovat k tomu, abyste splnili to, co jste si sami předpověděli.

Pokud máte slabší vůli, můžete si plánovat každý den, abyste svého cíle dosáhli. Jak na to se dozvíte v článku „Pracujte na sobě!“

Předpovídání budoucnosti

Druhou věcí, která vychází z jasnovidecké metody, je vlastní předpovídání budoucnosti okolí, tedy ženám. Většina žen věří na osud, předpovídání budoucnosti a podobným věcem. Můžete toho lehce využít při svém balení, protože je to zaručeně zaujme.

Sežeňte si knihu o předpovídání budoucnosti, nejlépe čtení z ruky. Naučte se postup a ten poté odzkoušejte na kamarádce. Až budete techniku ovládat, vyrazte balit.

Předpovídání budoucnosti je výborné v případě, že jste se ženou sami. Zároveň to může být výborná záminka, jak odlákat ženu od skupiny. 

Komentáře

A+
 od autora OffTopic:))

    vyborny:)) (zas nic nehovoriaci prispevok, ale tento clanok sa mi vazne paci, strucny so skvelym tipom na zaver[S03])

    Reaguj na tento komentář
    Re: A+
     od autora Arnall

      jj souhlasim s tebou [S04]

      Jen doplnim ze ja taky verim a treba taroty jsou hodne zajimava vec [S03]

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: A+
       od autora RaShCZ

        Díky [S03]

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: A+
         od autora OffTopic:))

          podla mna ten tip s vestenim by mohol byt cool aj ked by si si prave vtedy vymyslal nejake voloviny..ako napriklad: ,,Tu je taka a taka ciara, dnes vecer si urcite objednas minimalne jeden drink."

          Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora buddy

    Hm, zajímavý článek k zamyšlení...dát si tyhle věci do těchto souvislostí, to mě zatím nenapadlo:o)

    Fakt je, že to plánování a následné překonání se a dodržení plánu je ideální metoda, jak něčeho dosáhnout. Ale občas bývá problém věřit...myslím, opravdu být o tom přesvědčený, né si to jen říkat.
    Nevím jak druzí, ale u mě v životě ve většině případů platí spíš pravidlo, že když mi něco přišlo ztracené a ani jsem nedoufal, občas se to přece jen nakonec povedlo, ale naopak, když něco vypadalo skvěle a skoro to nemohlo nevyjít, tak se to právě po...(píííp)[S08]

    To věštění z ruky...opravdu to stále zabírá? Jako, mě to přijde celkem fajn...ale není to trochu profláklé? Jestli to už dnes na dnešní holky nezapůsobí spíš jako: ,,Když se mnou, slečno, půjdete domů, ukážu vám svojí sbírku motýlů"...[S04]

    Reaguj na tento komentář