Kde a jak se seznámit – U vody

Koupaliště nabízí mnoho příležitostí k seznámení. Vodní hrátky přímo vybízejí k flirtování a záleží pouze na vás, jakou taktiku si vyberete. Dáte přednost klasickému oslovení, zahrajete si na drzouny nebo si „spletete“ deku?

Popis

Jste na koupališti, u rybníka či kdekoli u vody, kde lze potkat dívky toužící po koupání.

Cíle

Zadovádět si, získat telefonní číslo či e-mail, případně se předem dohodnout na setkání (za předpokladu, že na pláž chodí pravidelně).

Příležitosti

Zde je potřeba rozlišovat podle toho, o jaký typ koupání se jedná.

Koupání u řeky či jezera, které není rekreačním místem, přitahuje dívky z blízkého okolí. Máte velkou šanci, že zde vaši vyvolenou potkáte v dalším parném dnu znova. Nemusíte proto tak tlačit na pilu. Když se s ní setkáte vícekrát a vždy si s ní krátce popovídáte či zadovádíte, stoupnete v jejích očích a číslo vám pak dá bez problémů. Budete-li používat tento postup, nesmíte ženy přímo svádět.

U rekreačních oblastí se ženy mění periodicky většinou po týdnu. Nemusíte se tedy bát, že by vám daly nálepku svůdníka. Zde je lepší volit rychlejší postup, abyste na ženu získali kontakt co nejdříve.

Koupání v bazénu lze také rozlišit podle toho, zda se jedná spíše o rekreační místo nebo o místo, kam chodí místní.

Pro obě platí stejná pravidla jako pro otevřená prostranství. U krytého bazénu si musíte dát pozor na to, že ženy do něj chodí většinou ve stejný den v týdnu a v přibližně stejnou hodinu.

V akvaparku je situace o mnoho komplikovanější, neboť ženy přijíždějí pouze na několik dnů a to nejčastěji s partnerem.

Nebezpečí

Ženu u vody nikdy nepotkáte samotnou. Pokud ano, tak si její kamarádka právě někam odskočila. Z toho důvodu je potřeba vždy mít s sebou kamaráda. Muž, který je u vody sám, nepůsobí důvěryhodným dojmem.

Při kontaktování ženy dávejte pozor, kam se díváte. Chcete-li být úspěšní, nesmíte těkat očima na ženy z okolí, což je u vody někdy dost problémové. Pokud vám to pomůže, řekněte kamarádovi, aby vám při oslovování stál ve výhledu.

Jestliže chodíte stále na jedno koupaliště, kde se osazenstvo příliš nemění, budete mít za chvíli problém. Vyčerpáte své možnosti a dostanete nálepku svůdníka (v horším případě ubožáka). Z toho důvodu doporučuji chodit na jedno nerekreační místo maximálně týden.

Protože bude většina z vás při oslovování v plavkách, je nutné dbát více o svůj vzhled. Pokud máte problémy s pletí, vezměte si na sebe tričko. Ochlupení nevadí, pokud není všude. Pro největší úspěch nesmíte být ani přehnaně hubení, ani svalnatí, ani při těle. Základem je pevná tělesná konstrukce.

Postup

Začněte s kamarádem hrát nějakou hru s míčem nebo s létajícím talířem. Po chvíli „omylem“ jemně trefíte dívku. „Promiň, není ti nic? Ovládám první pomoc.“

  1. Když se bude smát, můžete pokračovat: „Tuhle ruku dáš sem, tuhle sem… No počkej, musíme tě uvést do stabilizované polohy.“
  2. Bude-li naštvaná, můžete to odčinit pozváním na drink (v tomto případě si ho zaslouží).
  3. Když celou událost přijme stylem „nic se přeci nestalo,“ přizvěte ji ke hře či do vody.

Žena právě přišla a chystá se do vody. Půjdete také velmi blízko ní, namočíte si nohu a řeknete: „Brrr, ta je teda studená. Dneska tam snad ani nevlezu.“ Ona odpoví něco ve smyslu, že máte pravdu. Vy do vody vzápětí vlezete celý a řeknete: „Ale tak strašné to není.“ Můžete ženě nabídnout ruku, pocákat ji, či ji do vody rovnou stáhnout. To záleží na vaší úvaze.

Dobré je začít rozhovor se ženou v momentě, kdy si chce něco koupit. Často se odloučí od ostatních a jde sama. „Ahoj. Znáš tu zdejší točenou limonádu? Slyšel jsem, že chutná jak ocet…“

Vyjdete z vody směrem k ženě, která se vám líbí. Zastavíte se nad její dekou: „Tohle bývalo moje místo, ne?“ „Ale já už tady ležím…blablabla…“ „Jo, máš pravdu. Máme hodně podobnou deku. Ale na té mé neleží nikdo jako ty.“ Pamatujte, že jí nesmíte lichotit. Takže žádné: „Na mé dece neleží nikdo tak krásný jako ty.“

Detaily

Vzít s sebou na koupaliště kamaráda či partu je téměř nutnost. To však neznamená, že musí nutně oslovovat s vámi. Pokud mu to nejde nebo nechce, oslovujte sami. Ženy však nesmí vidět, že jste na koupališti sám, neboť v tu chvíli jste okamžitě podezřelý.

Nepředvádějte se. Tím, že budete 10x ukazovat svoji krásnou šipku do vody, ženy sice pobavíte, ale nesbalíte. Umíte-li něco speciálního, předveďte to maximálně jednou ideálně po tom, co vás kamarád před dívkami „vyhecuje“ (buďte na tom s ním dohodnutí).

Komentáře

Seznámení na koupališti
 od autora Archeopteryx

    K tomuto tématu bych měl jednu příhodu z osobní zkušenosti. Byl jsem sám na relativně plném koupališti, přišla samotná holka a rozložila se vedle. Už ani nevím jak jsme se přesně dali do řeči, snad se zeptala jestli je tu volno nebo co. Prostě se tak nějak zcela přirozeně a nenásilně rozproudil rozhovor. Nakonec jsme povídali skoro celou dobu, mezitím střídavě chodili do vody. Nakonec jsme se rozloučili a rozešli každý po svém. O kontakt jsem si neřekl, protože ona nebyla zrovna můj typ a z rozohovoru vyplynuly další skutečnosti, co by případné pokračování činily neperspektivní.

    Popsané se mi přihodilo před několika lety, tady v době, kdy jsem na tom ohledně teorie i praxe v balení holek byl podstatně hůř než teď. Krásná ukázka toho, že když je příznivá náhoda, přirozená záminka apod. tak to jde skoro samo a zvládne to i člověk nesmělý a nezkušený. Bohužel podobné příležitosti jsou vzácné. Proto je třeba se snažit aktivně a to je právě to co mnohým dělá potíže.

    To platí i o koupalištích. Za posledních pár let, co chodívám v létě často na koupaliště ve velkoměstě, kde je vždycky spousta lidí včetně holek, se mi něco podobného přihodilo jen jednou. No a když se nic samo nenabídne, je aktivní vyhledávání příležitostí ošemetné. Samotných holek na podobných místech opravdu nebývá moc a ty co jsou tam s partou nebo dokonce partnerem jsou těžký ne-li nemožný cíl. Pokud je člověk sám bez vlastního doprovodu, tak to rovněž omezuje možnosti a snižuje šance. Zaujetí strategické pozice po příchodu je rovněž oříšek. Je obtížné v rychlosti důkladně obhlédnout situaci a přirozeně a nenásilně si to zamířit do vhodných míst a usadit se v blízkosti potenciálního vhodného cíle. Jakmile člověk začne váhat a rozhlížet se, už to vypadá divně a podezřele atd.

    Velká výhoda koupaliště, že se tam koncentruje dost lidí, takže je tam k vidění hodně holek. Plavky odhalí všechny půvaby i nedostatky (ovšem i vlastní, takže je to dvousečná záležitost). Je tam pohoda a dobrá nálada. Z mého pohledu však málo dostupné kořisti, uspokojivě zvládám akorát osamocené holky bez rušivého okolí a takových se na koupalištích bohužel běžně moc nevyskytuje.

    Reaguj na tento komentář
    Re: Seznámení na koupališti
     od autora ja

      Stalo se mi neco podobneho ... ta holcina tam byla sama, byla tam drive nez ja, takze jsem si rozlozil deku vedle ni (take jsem byl sam). kdyz jsem prisel, tak neco cetla a protoze bylo fakt vedro, sel jsem rovnou do vody. Kdyz jsem prisel uz na dece spala. Po chvili se probrala a zacala se venovat zase cteni ... tak jsem zareagoval ...

      JA: To vypada na pekne nudny cteni ...
      ONA: Proc?
      JA: Neco nenudneho by Te neuspalo ...

      atd ...

      Nakonec mi rekla ze to neni cteni ale ze se uci na zkousky a ze ji to moc nebavi, pak mluvila o praci - letuska z CSA, pak o sobe, o vztazich ... atd.

      Nakonec jsme meli rande jeste ten vecer.

      Takze zapomente na pravidla typu "nebude sama" a "nechodte sam" ... na tom nezalezi .)

      Reaguj na tento komentář
zena nechodi sama ???
 od autora ja

    Spousta zen chodi k vode sama ... zvlaste v dopolednich a brzkych odpolednich hodinach ...

    Reaguj na tento komentář
    Re: zena nechodi sama ???
     od autora Archeopteryx

      Dle mého je rozdíl mezi bazénem a koupalištěm. Do bazénu se chodí zaplavat, tedy udělat něco pro svou kondici, takže se tam spíš narazí na osamocené hoky, ale ty tam zas jsou kvůli plavání a ne vykecávání, proto nebudou vždy pozitivně naladěny na oslovení, při plavání je težké je zachytit obdobně jako v dalších situacích kdy je cíl v pohybu (leda nějaký trik jako "neúmyslné" vplutí do cesty apod.). Na koupaliště (do akvaparku apod.) se chodí bavit a odpočívat. Holky se tam víc jen tak povalujou na břehu a jen tak plácají ve vodě a jsou všeobecně víc pohodově naladěné. Je tedy snazší je odchytit a pokusit se navázat kontakt. Na druhou stranu jsou tam ale spíš pravděpodobněji ve společnosti, což je pro nezkušeného svůdníka větší oříšek. Takže všechno má svá pro i proti.

      Reaguj na tento komentář
Taky chodím sám k vodě
 od autora Radek91

    Chodím sám plavat do zatopenýho lomu u Mikulova, kde bývá často plno lidí, skoro pravidelně a ještě mě nenapadlo tam někoho oslovit, doufám že mě tam ostatní nepovažují za ubožáka[S08]

    Reaguj na tento komentář