DVD s postupy jak sbalit ženu či dívku

Návodů, postupů a tipů pro svůdníky najdete na internetu celou řadu, od různých amatérských webů počínaje až po seriózní servery, jako je Svádění.cz. Přesto ale jen málo z nich čerpá ze zkušeností a znalostí profesionálních baličů světového významu. Vám však tuto možnost nabízíme.

Slyšeli jste o těchto DVD?

Tito profesionální svůdníci se pravidelně scházejí na konferencích, kde se o své poznatky dělí s širší veřejností, případně pořádají vlastní kurzy a semináře. Jedná se ale často o akce, které mohou pro našince být obtížně dostupné, ať již finančně (samotné vstupné/kurzovné, doprava do místa konání a případné ubytování), nebo kvůli jazykové bariéře (většina těchto odborníků přednáší v angličtině).

My Vás všech těchto komplikací ušetříme a umožníme Vám sledování přednášek opravdových profíků ve svádění z pohodlí domova v českém jazyce (DVD jsou doplněna českými titulky).

V dnešním článku si představíme čtyři nejprodávanější z 12 DVD, které nabízíme.

První DVD – Pick-Up jako Matrix – Vám přiblíží celý systém Pick-Upu, který je svým způsobem virtuálním světem, jakýmsi Matrixem, ve kterém nevidíme věci takové, jaké opravdu jsou, ale naše vnímání je ovlivněno tím, jací jsme my sami. V našem myšlení jsou totiž zafixovány vzorce fungování okolního světa a tedy i žen v něm. Pokud zavedené postupy nevedou k cíli, je nutné je změnit. K tomu ale nepotřebujete žádného guru, sami sobě jste guru!

Pořiďte si DVD Pick-Up jako Matrix na našem e-shopu.

Druhé DVD – Zvyšte svůj sociální status – Vám ukáže alternativní pojetí Pick-Upu jako porstředku k rozšiřování okruhu kamarádů a známých. Využijte potřeby všech lidí mít skvělé kamarády, neberte další muže jako konkurenci, ale udělejte si z nich kamarády. Stejně tak není nutné každou ženu ihned sbalit, můžete si udělat spousty kamarádek, které Vám pak mohou pomoci poznat tu pravou. Na DVD také najdete mnoho tipů, jak se seznamovat v hospodě.

Zakupte DVD Zvyšte svůj sociální status u nás na shopu.

Třetí DVD – Magická pilulka pro české kluky – obsahuje přednášku ruských autorů Romana a Antona o životním stylu. Dozvíte se, že pokud se s Vámi dívka nechce vyspat, znamená to, že nežijete život, který chcete žít, nebo že ona není dívkou, kterou opravdu chcete. Následně Vám ukáží, jak se z diváka vlastního života přeměnit v jeho tvůrce a začít hýbat světem. Přednáška obsahuje také velmi konkrétní rady, jak začít žít svůj život naplno a užívat si jej. Právě radost ze života je podle nich tím, co ženy nesmírně přitahuje.

Získejte DVD Magická pilulka pro české kluky z našeho e-shopu.

Poslední dnes představené DVD – Jak balit topmodelky a top 10 ženy – se zabývá psychologií top žen. Zjistíte, co se honí hlavou striptérkám, modelkám, drahým šlapkám a jiným nejkrásnějším kočkám. Mysleli jste si, že jsou hloupé? Omyl! Možná netuší, co je to Jabber či mikroprocesor, ale jejich sociální inteligence je na velmi vysoké úrovni. Díky tomu Vás mají prokouknuté, sotva vlezete do klubu. A co přináší soužití se super kráskou? Badboy a Marius o tom vědí své a rádi se s Vámi o tyto zkušenosti podělí.

Badboy a Marius výborně poukazují na paradoxy mužského myšlení. Například mnoho mužů by se chtělo vyspat s pannou, která ale bude dobrá v posteli. Nebo si myslíte, jak ženu pomalu dostáváte, a ona si vás mezitím nenápadně obtáčí kolem prstu. Přednáška je výborným zdrojem informací pro všechny baliče, kteří se balením chtějí opravdu zabývat.

Pořiďte si DVD Jak balit topmodelky a top 10 ženy na e-shopu.

Komentáře

Za mě dobrý :-)
 od autora Richard25

    Některý věci jsou dost "na sílu".., ale některé zkusím schválně použít [S08]

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Frajerlibový

    čau borci, je to k něčemu?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Jenda

      To ti nikdo neřekne. Musíš to zkusit sám.
      U každého je to jinak.
      Já už některé dvd koupil a za ty prachy jsem rád, že jsem to udělal.

      Reaguj na tento komentář