Balení s kamarádkou

Při balení je výhodné mít s sebou druhou osobu. Většina mužů preferuje jiného muže – wingmana. Opravdu dobrý wingman je skutečně k nezaplacení. Když ale nechcete balit s mužem, můžete balit se ženou – pivotkou. Stačí vám jedna nebo dvě kamarádky a hned se vaše šance u žen zvednou.

Víte jak vám může kamarádka pomoci při balení? 

Balení s kamarádkou se liší od balení s mužem. Cílem mužů je vzájemně si pomáhat při balení a částečně zvyšovat vaši společenskou hodnotu. Při balení se ženou se zaměřujete především na zvyšování společenské hodnoty, přímo vám žena pomáhá méně. I když, výjimky se najdou. Podívejme se tedy na to, jaké výhody má balení s kamarádkou.

1. Sociální ověření

Ženy, které vás uvidí s vaší kamarádkou, nemohou na první pohled vědět, zda je žena vaše kamarádka, milenka či cokoli jiného. Vidí pouze, že jste v podniku se ženou. Tím se pro ně stáváte sociálně ověřeným mužem.

Mnohé ženy mají z mužů na podvědomé úrovni strach. Tím, že budete v podniku s kamarádkou, odbouráváte obavy ostatních žen. Když s vámi může být žena, proč by se vás měly jiné obávat?

2. Dáte najevo, že je o vás zájem

Také se vám stává, že jdete se ženou po ulici a ostatní ženy po vás závistivě koukají?

Je to proto, že žena po vašem boku zvyšuje vaši sociální hodnotu. Dělá z vás v očích ostatních žen úspěšnějšího muže. V podniku toto pravidlo platí samozřejmě také.

Navíc, málokterá žena je dominantní. Takže když vezmete do podniku místo jedné kamarádky dvě a sednete si mezi ně, téměř automaticky se stáváte středem pozornosti. Nemusíte v podstatě říkat ani nic zajímavého, a přesto vás budou ženy poslouchat. To samozřejmě neujde pozornosti okolí. Muž obklopený několika ženami, které se v jeho přítomnosti baví, je pro řadu okolních žen neodolatelný. Tento jednoduchý trik tak znásobí vaše šance u okolních žen.

Pokud jdete do podniku pouze s jednou kamarádkou, vyberte si takovou, se kterou máte vřelý vztah. Flirtujte s ní, dotýkejte se jí, hrajte si na nepřístupného. Nejlepší je, když vám ona dává najevo svůj zájem více, než vy jí. Okolním ženám to neujde.

3. Ženy si mezi sebou často více důvěřují

Když chcete, aby vám kamarádka pomáhala přímo s balením, choďte s ní po podniku ve dvojici jako s wingmanem. Přidáte-li se poté ke skupince žen, bude mít vaše kamarádka stejný úkol jako wingman – zvyšovat vaši sociální hodnotu pomocí různých historek a narážek na vás. Ostatní ženy jí budou více důvěřovat, než by důvěřovaly muži.

Tato technika ale naráží na jeden problém. Osobně jsem se setkal pouze s malým počtem žen, které by přímé zvyšování sociální hodnoty v praxi uměly. Většina žen neví, jak na to, a potřebuje trénink. Proto vybírejte pečlivě, v podniku již bude pozdě cokoli řešit.

4. Ženy mají lepší odhad situace a umí lépe komunikovat s ostatními ženami

Pokud nejste expert v komunikaci se ženami, neznáte jejich myšlenkové postupy či jejich naladění. Většina žen však tyto schopnosti díky zvýšené citlivosti má. Proto vám kamarádka může velmi pomoci při komunikaci se skupinkou žen. Dokáže vybrat ze skupinky takovou ženu, která je otevřená vašim úmyslům, a která má zároveň ve skupince vliv. Když takovou ženu o něčem přesvědčí, zpravidla tato žena přesvědčí celou skupinku.

Tímto způsobem tak můžete přesvědčit skupinku žen například k tanci s vámi. Budete tančit s každou ženou ze skupiny a tu, o kterou máte zájem, si necháte nakonec. Trochu jí tím zneklidníte a při tanci budete mít vyšší šanci na úspěšné zakončení. Tato metoda je výborná, když cítíte, že byste s přímou žádostí o tanec neuspěli. V podstatě si s objektem svého zájmu vyměníte role, protože vy nyní budete moci odmítnout tanec se ženou, místo toho, aby ona odmítla vás. Jako prémie pak bude vaše kamarádka moci zvyšovat vaši společenskou hodnotu během vašeho tance s ostatními ženami.

Jak vybírat pivotku

Kamarádku na balení vybírejte v prvé řadě podle charakterových vlastností ženy. Obětavější a inteligentnější ženy jsou zpravidla lepší pomocnice při balení. Pokud berete s sebou více žen, vybírejte takové, které se znají spíše pouze od vidění. Neberte s sebou nejlepší kamarádky ani ženy, které se neznají. U obou kategorií je zvýšené riziko toho, že nastane problém.

Někteří baliči berou jako pivotky ženy, které neúspěšně balili. Toto je také dobré řešení, zvláště pokud vám dotyčná projevuje zájem, na který můžete nalákat ostatní ženy.

Komentáře

re
 od autora Fondil

    Konečně po dlouhé době slušný článek a taky pravdivý.
    Dobrá pivotka je k nezaplacení a usnadní vám opravdu dost práce ;)

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora trikot

    No jo, opravdu konečně pořádnej článek - thumbs up [S03]
    Ale mám ještě jednu dodatečnou otázku: jakej problém může nastat když s sebou vezmu nejlepší kamarádky? Thx

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Rodrigo

      Z vlastní zkušenosti: vůbec žádný. Docela se divím, že se takový článek neobjevil dřív - podle mě je to výborný způsob. Když sedím v podniku s nějakou kamarádkou, tak jde všechno mnohem snáz. Dokonce je to podle mě lepší než lovení ve dvojce s klukem, protože za jistých okolností můžete působit jako duo nadržených zoufalců. S holkou je to takové bezpečnější, jakože o nic nejde - prostě se vám nějaká holka zalíbila, tak se s ní dáte nezávazně do řeči, a když třeba i nezabere, tak se vlastně nic neděje... Ale přesně jak se píše v článku - to riziko odmítnutí je menší, protože budete "prověřený", plus efekt zájmu o vaši osobu. Jedinou nevýhodou je snad jen to, že musíte být sami aktivní - pokud se nějaké holce budete líbit vy, bude pro ni těžší vás oslovit, když vedle sebe už máte slečnu. I když... divil jsem se, ale jsou i takové, které možná právě taková situace vyhecuje k akci. Popravdě, já sám bych si nikdy netroufl kérovat do holky, vedle které sedí kluk...
      Ale jinak opravdu hezký a pravdivý článek.

      Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora RaShCZ

      Může nastat to, že obě holky se budou věnovat především sobě a ty budeš trochu odstrčený, nebo může nastat druhá situace, kdy tě holky budou neustále hecovat, "aby byla sranda". Hodně záleží na výběru holek.

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re:
       od autora trikot

        No joo, mas naprostou pravdu. Jsem ja to ale vuul, hned jsem si vzpomnel, ze jsem si obe dve situace prozil na vlastni kuzi [S04]

        Reaguj na tento komentář