5 způsobů jak sbalit holku na VŠ koleji

Vysokoškolské koleje skýtají mnoho možností k seznámení. Takže jak na to? Zkuste se třeba inspirovat zážitky několika mých kamarádek. Možností k seznámení na kolejích je opravdu hodně. Zkrátka si jen důvěřujte a využívejte každého okamžiku k navázání kontaktů.

Jak sbalit vysokoškolačku

Buďte gentleman!

Přijíždím ke konci září na kolej s narvanou cestovní taškou. Těžkopádně se provleču přes vrátnici a netuším, jak ji potáhnu do 2. patra. Když mě předběhne jakýsi rozcuchaný kluk a nabídne se, že mi s taškou pomůže. Upozorňuji ho, že s tím musí opatrně, poněvadž v ní mám naskládané krabice s květinami. Upřímně se rozesměje, sdělí mi, že studuje na přírodovědné fakultě a vyptává se mě na druh mých rostlin. Šourám se s ním tedy po chodbách notnou dobu a dozvídám se řadu novinek ze světa masožravek a bambusů. Docházíme k mým dveřím, omlouvám se, že už musím vybalovat, a tak se rozloučíme. Nutno ale říci, že to seznámení nebylo zlé.

Vyždímejte ze situace maximum

Má kamarádka přijíždí po pár hodinách, seznamuje mě s okolím i svým pokojem, když se ozve několik nesmělých zaklepání.

Jde iniciativně otevřít. Otevře a vidí vyčouhlého týpka. „Ahoj, já jsem jedenáctka," řekne on a ona bleskurychle reaguje: „Ahoj, já jsem Magda!" Po čase z něj vypadne, že se jmenuje Jakub a bydlí na pokoji číslo 11. Kamarádka mu ukáže, kudy má jít a večer spolu jdou na skleničku. Někdy se vyplatí splést si pokoj.

Nespěte přespříliš! 

V půl druhé ráno mě probouzí „motory letadel" přímo nad mou hlavou. Rozsvítím lampičku. Spolubydlící má oči dokořán a rychle vstává z postele. Přisprostle nadává a pochoduje kolem. Mejdan v pokoji nad námi evidentně právě začal, já se pokouším rychle usnout, ale neurotická spolubydlící mlátí koštětem do stropu. Po čase se vzdává, ale onu hudbu nedokáže vystát, a tak se vydává na balkon... Ječí tak dokonale, že kdo doteď spal, se vzbudil. V pokoji nad námi se ale hudba ještě zesílí. Spolubydlící už je zralá na odvoz, když se z vedlejšího balkonu ozve hlas: „Hrajou děsně, co? Já taky nespím... Kdybys chtěla, můžu ti půjčit nějakou relaxační hudbu, nebo tak." Nabídka je to slušná. „Víš, já tady nemám nic, na čem bych si to pustila." On se nevzdává: „Půjčím ti to i s přehrávačem." Hudba nahoře se ztiší a ona odmítá. Loučí se. Nový objev jí popřeje krásné sny a stihne ještě křiknout, že se těší na další shledání.

Síla zdravého sebevědomí

Jiná má kamarádka si sedí sama v menze a pozoruje bramborový salát. Zdá se jí, že se hýbe. Na židli proti ní si trochu drze sedne kluk a prohodí: „Je to hnusný, co," spiklenecky se na ni zašklebí a dloubne do řízku. „Ten řízek ale ujde," odvětí ona a zkoumavě si ho prohlíží. Začnou se bavit o škole, kolejích a hlavně o menze, jak rapidně šla kvalita jídel dolů, když odešla jedna z kuchařek. Pozvolna dojídají a on ji trochu nejistě zve: „Na něco lepšího, někdy jestli bys šla, třeba, jestli chceš..." Už nepůsobí tak sebejistě a povýšeně, a tak si domlouvají schůzku v jedné restauraci příští den. Druhý den se sejdou ve smluvenou dobu a jsou šťastní, že ani jeden z nich na schůzku nepřišel ze slušnosti. Skvěle si totiž kápli do noty a nyní už chodí na večeře pravidelně.

Kolik je hodin?

Bary okolo kolejí bývají narvané studenty, a tak se i pro mé spolužačky staly nezměrným zdrojem četných seznámení. Oslovení probíhala nejčastěji několika oblíbenými větami: „Čau, chybí nám hráč na stolní fotbálek, nešla bys?", nebo „Ty jsi tu nová? Možná bych ti mohl doporučit něco lepšího k pití..." , či skoro historická balící věta: „Kolik je hodin?" načež následuje skupinová odpověď: „Chlastáme!" Trochu překvapivý, nicméně chytlavý slogan. Většina barových seznámení skončila u pár her fotbálku, či několika panáků. Nicméně výjimka může potvrzovat pravidlo: Jeden z hráčů si řekl o telefonní číslo mé spolužačky, druhý den ji pozval na představení v Činoherním klubu a po dvou měsících ji seznamoval s maminkou.

Přestože si někteří kluci myslí, že už se galantnost nenosí, dívky ji umí ocenit stejně jako smysl pro humor a zdravou dávku sebevědomí. Takže pánové, nezaspěte svou šanci!

Komentáře

Gentleman
 od autora FUE

    docela pekny clanek, ale tak uplne s nim nesouhlasim. myslim si ,ze se k zenam chovam dost galantne a odezva je prakticky vzdy stejna. v naproste vetsine mych "pokusu" to skonci pratelstvim. "kdyz ty jsi moc hodnej" rikaji. a zacne chodit s nejakym hovadem, se kterym se v zapeti rozejde. tak mi rekni co je lepsi. byt hodny nebo mit zenskou? J

    Reaguj na tento komentář
    Re: Gentleman
     od autora lenka

      Myslím, že lepší je být "hodný" a najít si ženskou na dýl... (píšeš, že s "hovadem" se v zápětí rozejde), takže záleží na tobě, na co máš žaludek a co je tvou prioritou

      Reaguj na tento komentář
      Re: Re: Gentleman
       od autora FUE

        moji prioritou je byt hodny...na to druhe zaludek fakt nemam (zkousel jsem ale radsi jsem z toho vycouval).

        Reaguj na tento komentář
        Re: Re: Re: Gentleman
         od autora lenka

          tak potom se musíš snažit dál... [S03]

          Reaguj na tento komentář
          Re: Re: Re: Re: Gentleman
           od autora radar

            Podle mě je nejlepší zlatá střední cesta - být hodný a pozorný, zároveň trochu drzý...

            Reaguj na tento komentář
naprosto zbytecny clanek
 od autora konvoj

    naprosto o nicem,naprosto zbytecne a naprosto zcestne...ale tak kdyz to nekdo chce cist...

    Reaguj na tento komentář
    Re: naprosto zbytecny clanek
     od autora lenka

      asi si to pár lidí přečte [S04]

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Max Power

    No ja s kamosem obcas udelam u koleji piknik, pricemz ja zvu kolemjdouci divky, aby se za nami zastavili. Prekvapive se vzdycky k nam nekdo prida :)

    Reaguj na tento komentář
Pěkný
 od autora Tomajda

    Pěkný článek, je vidět že mluví zkušenosti! A pokud to opravdu v tom baru funguje takto, tak jsem asi rád že nemám žádnou ochlastu barovou.

    Reaguj na tento komentář
Pěkný..
 od autora Tomajda

    Holku, neřímá, že je to něco špatnýho, ale přece když chci holku tak aby byla něčím vyjmečná a né tuctová jako všechny tam ty bídy. Hold člověk se splete...no tak chlastejte..

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Brand

    Google this: "AMOG", "Alpha mail", "Nice guy", "LJBF", "Boyfriend Destroyer".
    A neserte ma uz s takymito priblblymi clankami. Jak vobec moze zena pisat o baleni?

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora Administrator

      Pravě proto, že je to žena. A prosim příště bez urážek.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Brand

    Nikoho neurazam. Ale zena nemoze pisat o baleni. Tak ako zakaznik nemoze pisat o marketingu a divak o tom ako si predstavuje idealny film.
    Zeny povedia nieco ako: "doneste nam kvety, otvarajte dvere, zaplatte za mna drink, pozvite ma do kina, budte mily..." Ale to nefunguje. Ony si len myslia, ze to funguje. Myslia si, ze taki chlapi ich zaujimaju. LENZE TO PROSTE NIE JE PRAVDA.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora witch

      2 Brand
      ...ale může. Pro holky je svádění daleko přirozenější než pro kluky. Maj to prostě od přírody a nemusej se to ani učit. A myslím, že každá rada pro kluky dobrá.
      Jinak žádná holka si nemusí odůvodňovat proč se jí někdo líbí, nebo ne. Ani si vytvářet nějakou šablonu, do který budeš nebo nebudeš pasovat. Prostě to pozná, a to hned. Takže jakmile tě jednou odmítne, nevěř tomu, že by později změnila názor.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Brand

    "Takže jakmile tě jednou odmítne, nevěř tomu, že by později změnila názor."
    - toto asi nominujem na myslienku roka.

    Ty chces povedat ze si na nikoho nikdy nezmenila nazor? Na kluka alebo na holku - to je jedno.

    Reaguj na tento komentář
    Re:
     od autora witch

      2 Brand
      To je vidět, že se vůbec nevyznáš v holkách ;). Rozhodujeme se podle emocí, intuice, máme prostě šestý smysl a vnímáme jinak než vy. Můžu na někoho sice změnit názor, ale pokud mě podvědomě nepřitahuje, stejně ho budu odmítat. První dojem je nejdůležitější a když nezaboduješ hned a nějaká tě přímo odmítne, nedělej si zbytečné iluze do budoucna.

      Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Dan

    Brand má pravdu.
    Sice ne 100%, protže žena psát o balení může, jsou to pro nás užitečné postřehy, stejně jako pro marketingové oddělení je jako zlato názor zákazníka. Nicméně tento článek je skutečně naprosto o ničem! Vůbec žádná rada, nic... prostě jen 5 nesmyslů s mlhavou pointou bez jakýchkoli rad a postupů a otevřeným koncem... Jakoby autorka psávala srdceryvné příběhy do Bravo Girls!
    Stejně tak souhlas s tím, že žena může změnit názor.. Znám pár týpků, kterým je ženská schopna vylít ho obličeje drink, ale on ji stejně ukecá a pak s ní skončí v posteli. A klidně i napodruhé, kdy už ta ženská ví, že je děvkař, stejně ji znovu ukecá :D

    Reaguj na tento komentář
Bez nadpisu
 od autora Lukasscrx

    lidi všichni jsme stejní holky kluci to je jedno každý má rád impulzivní sex přeskočí jiskra a je jedno kde to je najednou člověk ani nevi co mele a už je ruka v nohavu a jsou to vztahy jenom na chvilku a když holka nechce tak si najde milion výmluv a nemá cenu řešit jenom svoje chyby ale taky počítat s tím že tě asi nechce a je jedno jestli jsi moc hodný nebo jsi jen kamarád to jsou jenom výmluvy některé holky jsou fajn a některé ne ale co si budem vykládat dojde druhá hezčí a máš prostě chuť a ona taky a je hotovo[S04]a zase dokola to je prostě život užívej dokud to jde a buď prozíravý.Dávej bacha nic nedej najevo dokud sama nezačne trošku nahazovat by ses divil v ten moment jak je máš v p.či tak tě nejvíc chťejí je to zajímavé ale je to tak.U mě to bohužel tak funguje[S04]

    Reaguj na tento komentář